Boşanmak

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.407
548
29
Offf valla daraldım .Boşanma davam sonuclanmayana kadar buraya yazmak istemedim. Ama yok yani olmuyor içim içimi yiyor paylasmak konusmak ıstıyorum artık 3 yıl sustum yeterince .Eşim madde bağımlısı evlılımızın ılk ayları arada süpelenırdım hergun bu yuzden kavga ederdim. Ozamanlar ayda bır kullandığı maddeyi .Sonradan kapıcı dairesine geçince nede olsa kıra yok elektrik su yok rahatlık battı adama kalktı daha beterini yaptı damara vurdu .Tedavı olmasını istedim kabul etti babasını çağırdım durumu anlattım ." baba tedavi ettirin yoksa bu evlilik devam etmıcek olmucak oglun bunları yapıyo dedım .bana en iyisi boşanmak dedı. Bende actım davayı 1 ay once. Sakın ama sakın neden çocuk yaptın demeyin kendıme yaptım ıyıku yaptım bunu sorgulamayın .Herneyse kp bu dediğini inkar etmiş sonradan onu öğrendim önemli değil zaten bnde canımdan bezmıstım bu boşanma hep aklımdaydı kaldıramıyodum .Esin derdini çektiğim yetmez gıbı bıde aılesıyle uğraşıyodum. Es beni ikna etmeye çalıştı bidaha yapmıcaam tedavu olacam falan, suan hastanese yatıyo tedavi oluyo ama barışmaya niyetim yok kararımdan dönmucem ama yinede hayırlısı neyse o olsun :/ EE sızlee ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Ikinci sanstan yanayim. Tamamen biraktigini dusunuyorsaniz neden olmasin. Denemeye deger.

Bir de ne kadardir kullandigi ve neden basladigi onemli.

Ikıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez

Ikıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez
Onun bunun soyledigine ne bakiyorsun sen. Evli olan sensin, bosanacak olan sensin, ikinci sansi verecek olan sensin.

Onun bunun soyledigine ne bakiyorsun sen. Evli olan sensin, bosanacak olan sensin, ikinci sansi verecek olan sensin.
esımede güvenmiyorum guvenseydım bosanmazdım zaten. İkinci şansı verirsem yarın bigün tekrar aynıaynı hataları yaparsa ve kp bana derse EE bız sana bosan dedik ben bu lafı kaldıramam

Özünde gerçekten cok ıyı bı ınsan ama bu madde kullanması butun iyiliği kapatıyor. Babamlayım
İkinci şansı verirsen kp falan kimseyle görüşmicem de. Ve bir daha ilk kullanımında biter de.
Ha böyle daha rahatım zaten tedavi olsa da başlar inanmıyorum dersen orası ayrı. Hazır 1 aydır çekiyosun başa sarma herşeyi.

Ilkkez Kk hatunlarının 2.sansi ver dediklerine denk geldim.Mutlu oldum doğrusu.

Gerçekten aranızda sevgi varsa ve kaldıysa deneyin... çocuğun için en doğrusunu sen bilirsin. Ona uygun bir ortamda büyümeli sonuçta ... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Seviyorum aslında böyke olmasını bende istemezdim . Eşime dedim senden emin olana kadar geri adım atmıcam bosanalım ıkı uç yıl izleyim seni senden emin olursam yıne evleniriz dedım

Seviyorum aslında böyke olmasını bende istemezdim . Eşime dedim senden emin olana kadar geri adım atmıcam bosanalım ıkı uç yıl izleyim seni senden emin olursam yıne evleniriz dedım
Peki senin ailenin yorumu nedir? Karışıyorlar mı? Belkide yeniden onunla yasamanın guvenli olmayacağını da dusunebilirler.. karşı çıkarlar mi yeniden evlenseniz..

İkinci şansı verirsen kp falan kimseyle görüşmicem de. Ve bir daha ilk kullanımında biter de.
Ha böyle daha rahatım zaten tedavi olsa da başlar inanmıyorum dersen orası ayrı. Hazır 1 aydır çekiyosun başa sarma herşeyi.
Ya cip varya belkı bilen olur deri altına yerleştiriliyor 3 ay etki edıyo canı hıc ıstemıyo madde falan o 3 ay dolunca tekrar takılıyor işte sımdı o cıpten taktıryor kendıne. 10 ay cezaevinde yattı kalktı bu pıslıgıne yıne bulaştı emin oluncaya kadar geri adım atmayı dusunmuyorum

Siz olmadan tumden batar. 2 sans denemeye değer. Belki bir insan kurtulur. Kayinoederi bosverin. Evde sadece esinizlesiniz.

Peki senin ailenin yorumu nedir? Karışıyorlar mı? Belkide yeniden onunla yasamanın guvenli olmayacağını da dusunebilirler.. karşı çıkarlar mi yeniden evlenseniz..
Ailem de kp bu lafından sonra bosanmamızdan yanalar .İlerde tekrar evlenmemıze izin verırlermı onu bılmıyorum ıste ama eşim bana guven verirse ailemi ikna edebilirim

Ya cip varya belkı bilen olur deri altına yerleştiriliyor 3 ay etki edıyo canı hıc ıstemıyo madde falan o 3 ay dolunca tekrar takılıyor işte sımdı o cıpten taktıryor kendıne. 10 ay cezaevinde yattı kalktı bu pıslıgıne yıne bulaştı emin oluncaya kadar geri adım atmayı dusunmuyorum
Aynen ilk celsede bitirmeye uğraşma bekle bi gözle bakalım napacak.
Ama rahatlık verme. Önce o kapıcı dairesini değiştirmek için biraz yırtınsın daha iyi koşullar oluştursun.

Back
X