- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.407
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Offf valla daraldım .Boşanma davam sonuclanmayana kadar buraya yazmak istemedim. Ama yok yani olmuyor içim içimi yiyor paylasmak konusmak ıstıyorum artık 3 yıl sustum yeterince .Eşim madde bağımlısı evlılımızın ılk ayları arada süpelenırdım hergun bu yuzden kavga ederdim. Ozamanlar ayda bır kullandığı maddeyi .Sonradan kapıcı dairesine geçince nede olsa kıra yok elektrik su yok rahatlık battı adama kalktı daha beterini yaptı damara vurdu .Tedavı olmasını istedim kabul etti babasını çağırdım durumu anlattım ." baba tedavi ettirin yoksa bu evlilik devam etmıcek olmucak oglun bunları yapıyo dedım .bana en iyisi boşanmak dedı. Bende actım davayı 1 ay once. Sakın ama sakın neden çocuk yaptın demeyin kendıme yaptım ıyıku yaptım bunu sorgulamayın .Herneyse kp bu dediğini inkar etmiş sonradan onu öğrendim önemli değil zaten bnde canımdan bezmıstım bu boşanma hep aklımdaydı kaldıramıyodum .Esin derdini çektiğim yetmez gıbı bıde aılesıyle uğraşıyodum. Es beni ikna etmeye çalıştı bidaha yapmıcaam tedavu olacam falan, suan hastanese yatıyo tedavi oluyo ama barışmaya niyetim yok kararımdan dönmucem ama yinede hayırlısı neyse o olsun :/ EE sızlee ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında