Hoşgeldin , öncelikle elbette bir yuva yıkılıyor kolay değil, kimse boşanmak için evlenmez lakin bir noktadan sonra boşanmak kaçınılmaz ise en doğrusu bitirmektir...ben de boşanma asamasindayim, sana şunu soylim eğer anlaşmalı da karar kıldı iseniz ne mutlu, diğer türlüsü çok daha can sıkıcı , en azından bi anda bitecek ve daha çabuk toparlanacaksiniz...aklıniza güzel anların gelmesi çok doğal ah bir bilseniz benimde öyle oluyor ama sürekli hakaretleri mesajları vs okuyup hafızamı canlı tutuyorum....bu bir süreç ve geçecek biliyorum25 yaşında 2 yıllık evliyim. Daha önceden iki kez daha bu raddeye gelip dönmüştüm. Şunu da deneyim bunu da yapayım derken hiç bir işe yaramadı. Ayrılmak istedim kendi evime çıktım ve çalışıyorum. 15 gün sonra duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Kumar, şiddet, devamlı evi terketme vs. her türlü şey vardı. O zaman niye üzülüyosun diyenler olacak ama o hayal kırıklığı ve yarım kalmışlık hissinden kurtulamıyorum. Çok severek evlenmiştik hala da seviyor oluşumu kabullenemiyorum. Hafızam çok az olan güzel anıları getirip önüme koyuyor. İlerde neler yaşarım bilemiyorum kaygılıyım. Bu süreçten geçen arkadaşlardan yorum alıp motive olmak için geldim
Otur yaz yaşadıklarını.kendini duygusal hissettiğinde tekrar aç oku ve neden bu kararını verdiğini kendine hatırlat.25 yaşında 2 yıllık evliyim. Daha önceden iki kez daha bu raddeye gelip dönmüştüm. Şunu da deneyim bunu da yapayım derken hiç bir işe yaramadı. Ayrılmak istedim kendi evime çıktım ve çalışıyorum. 15 gün sonra duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Kumar, şiddet, devamlı evi terketme vs. her türlü şey vardı. O zaman niye üzülüyosun diyenler olacak ama o hayal kırıklığı ve yarım kalmışlık hissinden kurtulamıyorum. Çok severek evlenmiştik hala da seviyor oluşumu kabullenemiyorum. Hafızam çok az olan güzel anıları getirip önüme koyuyor. İlerde neler yaşarım bilemiyorum kaygılıyım. Bu süreçten geçen arkadaşlardan yorum alıp motive olmak için geldim
İnan iki yıldır yaşanılanların fazlası var eksiği yok. Bir de kimseye eyvallahı yokmuş kaybetmekten korkmazmış hep öyle derdi. Noldu şimdi ki paylaşımları durumlarını bi görsen tam oturup ağlamalık elden gittikten sonra kıymetini anlasan ne fayda. Bende kendime yakıştıramıyorum şu durumda hala seviyor olmayı ama gönül işte laf söz dinlemiyor. Ne kadar süre bu şekilde bastırmaya çalışcam bilmiyorum çok zor geliyor..
Şiddet25 yaşında 2 yıllık evliyim. Daha önceden iki kez daha bu raddeye gelip dönmüştüm. Şunu da deneyim bunu da yapayım derken hiç bir işe yaramadı. Ayrılmak istedim kendi evime çıktım ve çalışıyorum. 15 gün sonra duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Kumar, şiddet, devamlı evi terketme vs. her türlü şey vardı. O zaman niye üzülüyosun diyenler olacak ama o hayal kırıklığı ve yarım kalmışlık hissinden kurtulamıyorum. Çok severek evlenmiştik hala da seviyor oluşumu kabullenemiyorum. Hafızam çok az olan güzel anıları getirip önüme koyuyor. İlerde neler yaşarım bilemiyorum kaygılıyım. Bu süreçten geçen arkadaşlardan yorum alıp motive olmak için geldim
Bende size bunu soruyorum zaten kendi içimde cevabını bulamadığımdanSizi döverek aşağılayan birini sevmeye nasıl devam edebiliyorsunuz yahu?
Haklısınız. Ben yapı itibariyle hiç kin tutamayan küsemeyen fazla merhametli biriyim belki de bunun dezavantajını yaşıyorumAz canınızın kıymetini bilin ya. Güzel anıymış; adam dövüyor, adam elinden avcundan sökerek alıp kumara veriyor. Bi de hem suçlu hem güçlü, evi terkedip duruyor. Hangi güzel anı bunları silip atabiliyor?
Bende size bunu soruyorum zaten kendi içimde cevabını bulamadığımdan
O kini bir an evvel tutacaksınız, yoksa bu gitse bile laciverdi gelir bulur.Haklısınız. Ben yapı itibariyle hiç kin tutamayan küsemeyen fazla merhametli biriyim belki de bunun dezavantajını yaşıyorum
Özsaygımız olmasa boşanmaz diğerleri gibi dayağı yer otururdukKafanızda adamı aklayacak şeyler buluyorsunuz demek ki. Yada özsaygınız yok.
Duygu olarak ne kadar benziyoruz ben de kendimi suçladim ona hep hak verdim aşırı sevdim ! Benim de aklıma güzel anılar geliyor ama hemen hakaret mesajlarıni okuyorum...çok güzel günleriniz olsun bundan sonrasında üzülmeyinVallahi şu yazdıklarınızı annem okusa bana kızar yinemi kendini kk’ ya yazdın, aynı konularla insanları meşgul ediyorsun diye. Yaşım dışında her şey aynı. Şiddet, kumar, aşağılama, hakaret… sıfır saygı.. Ama gel gör ki ne kadar kendime de kızsam sana bunları yapan adamı nasıl seviyorsun diye engel olamıyorum. Ailem boşan boşan diye bana tam destek verirken onsuz nasıl yaparım diye kahrediyordum kendimi. Sanki hipnoz edilmiş gibiydim. Ben bağırdığım için beni dövüyor bende böyle yaptım diye bana bunu yaptı. Hep kendimi suçladım. Kendimi düzelteyim belki aramız iyi olur dedim. 1 buçuk yılın sonunda nerdeyse onun istediği gibi biri olup çıktım. Sinirlenmesin diye sevmediği kıyafetlerimi bile terk ettim. Sonra bir baktım ki git gide fazlasını yapıyor bana. Taviz tavizi doğurdu. En son kumarı öğrendim. Bir daha oynamaması şartı ile borcunu ödemeyi teklif ettim. İkimizinde işi gücü yerinde bu arada. Tamam dedi. Bende bir umut diyorum böyle bir hatayı yaptı ben destek olur atlatırsak bana karşı iyi olur, aramız düzelir diye düşündüm. Hatta bu yüzden kumara bile üzülmedim. Param pulum feda olsundu ona yeter ki aramız iyi olsun da boşanmiyim. Bankaya başvuru yaptım kredi çekecektim. Bir imza kalmıştı. Uyandık imza atmaya gidiyordum ki aramızda yine bir tartışma, arkasından eski eşimin gereksiz yükselmesi ve eşyalar kırılmaya başlayınca anladım ki ne kadar fedakarlık yaparsam yapayım bu düzelmeyecek. Evden çıktım direk avukata gittim. Anlaşmalı bir şekilde bir hafta sonra boşandım. Boşandıktan sonra oturdum yazdım bana yaptığı tüm hataları. Betimleyerek detaylı bir şekilde. 3-4 ay oldu boşanalı benimde haka geliyor aklıma güzel anlar, bende özlüyorum bazen. Bekliyorum geçiyor. Geçmeyince hemen açıp bana yaşattığı kötülükleri okuyorum. Gözlerimi kapatıp o anları canlandırıyorum. Kendimi suçluyorum bazen. Bende hatalar yapmıştım tabi. Ama düşünüyorum onu dövmek gibi bir hata yapmadım. O bana şiddet uyguladığı halde onun benim hatalarıma verdiği tepkileri vermedim. Böyle böyle kendimi iyileştiriyorum. Çalışıyorum zaten. Ailemle arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. Aklıma geldiği zamanlar yalnız kalmak isteyince kapanıyorum odama yalnız kalıyorum. Düşünüyorum bol bol. Böyle böyle geçecek inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım25 yaşında 2 yıllık evliyim. Daha önceden iki kez daha bu raddeye gelip dönmüştüm. Şunu da deneyim bunu da yapayım derken hiç bir işe yaramadı. Ayrılmak istedim kendi evime çıktım ve çalışıyorum. 15 gün sonra duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Kumar, şiddet, devamlı evi terketme vs. her türlü şey vardı. O zaman niye üzülüyosun diyenler olacak ama o hayal kırıklığı ve yarım kalmışlık hissinden kurtulamıyorum. Çok severek evlenmiştik hala da seviyor oluşumu kabullenemiyorum. Hafızam çok az olan güzel anıları getirip önüme koyuyor. İlerde neler yaşarım bilemiyorum kaygılıyım. Bu süreçten geçen arkadaşlardan yorum alıp motive olmak için geldim
Düzelemeyecek bir adamla ömür geçmez, boşan ve hayatına bak , belki daha güzel şeyler olur hayatında, kim bilir, burda boşanıp evlenen ve çok mutlu olan hanımlar var25 yaşında 2 yıllık evliyim. Daha önceden iki kez daha bu raddeye gelip dönmüştüm. Şunu da deneyim bunu da yapayım derken hiç bir işe yaramadı. Ayrılmak istedim kendi evime çıktım ve çalışıyorum. 15 gün sonra duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Kumar, şiddet, devamlı evi terketme vs. her türlü şey vardı. O zaman niye üzülüyosun diyenler olacak ama o hayal kırıklığı ve yarım kalmışlık hissinden kurtulamıyorum. Çok severek evlenmiştik hala da seviyor oluşumu kabullenemiyorum. Hafızam çok az olan güzel anıları getirip önüme koyuyor. İlerde neler yaşarım bilemiyorum kaygılıyım. Bu süreçten geçen arkadaşlardan yorum alıp motive olmak için geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?