Boşanmak

susu2021

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
23
-5
1
1 sene dolmadan tek celsede boşanmak mümkünmü varsa yazabilirmisiniz

Tek celseden kastınız anlaşmalı boşanma ise 1 senenin dolma şartı var.

Mutlak ve nisbi bosanma nedenleri vardır. Mutlak boşanma sebeplerinin varlığı halinde hakimin takdir yetkisi yoktur ve boşanma davası derhal sonuclandirilir.
Nisbi bosanma nedenlerinde ise ne yazık ki davalar senelerce sürebilir.
Anlaşmalı boşanma halinde ise evlilikte bir seneyi doldurmanız gerekir. Bir seneyi doldurmayan evlilikler çekişmeli boşanma davası olarak açılmalıdır.

Mutlak ve nisbi bosanma nedenleri vardır. Mutlak boşanma sebeplerinin varlığı halinde hakimin takdir yetkisi yoktur ve boşanma davası derhal sonuclandirilir.
Nisbi bosanma nedenlerinde ise ne yazık ki davalar senelerce sürebilir.
Anlaşmalı boşanma halinde ise evlilikte bir seneyi doldurmanız gerekir. Bir seneyi doldurmayan evlilikler çekişmeli boşanma davası olarak açılmalıdır.
Mutlak ve nispi derken içeriğini soylebilirmisiniz

Avukatım.
Google a Mutlak ve nisbi bosanma nedenleri yazarsanız ayrıntılarını okuyabilirsiniz.
Anladım ama Bayadır uğraşıyorum bir süre avukatla konuştum anlasmaliya gidin diyorlar cekismeli açarsanız hem uzun sürer hemde çok paranız gider diyorlar eşim de hiç iletişime geçmiyor esyalarim falan o evde kaldı pek fazla ispatımda yok

Anladım ama Bayadır uğraşıyorum bir süre avukatla konuştum anlasmaliya gidin diyorlar cekismeli açarsanız hem uzun sürer hemde çok paranız gider diyorlar eşim de hiç iletişime geçmiyor esyalarim falan o evde kaldı pek fazla ispatımda yok
Anlaşmalı açma imkanınız yok o zaman

Back
X