alikoyan sey onu cok sevmek degil garip bir kiskanclik duyuyorum bundan sonrasi baskasiyla birlikte olmasina filan.
bosanmalimi?
Yo artik durumu kabullendim.beni ailesine karsi 2.plana koyan cocuk icin yanimda kalan bir es malesef beni hak etmiyor.Bu konuyla ilgili çok konu açtınız. Ama hiçbir gelişme olmadı,bosanamadiniz. Yine bosanmayacaksiniz bence. Ama evet boşanmalisiniz üzgünüm
Öncelikle merhaba bebeğinizin çok fazla bakıma ihtiyaç olduğu bir dönemdesiniz büyük ihtimalle bu aileniz için çok yorucu olmaya başladı lütfen sabırlı olun ve eşinizle bağınızı güçlendirmeye çalışın cinsel hayatınız da belki yorgunluk ve bebekten sekteye uğramış olabilir biraz ev işi konusunu salın birbirinize önem verin bu konuda o yaş cocuk bakımı gerçekten yorucu lütfen uykusuz kalmayın gerekirse ev işine arada yardımcı alın benim tavsiyem bunlar eşinizin davranışlarını da yorumlama gerekirse o da bunalmış gibi biraz öfkeli bir yaklaşım umarımbirbirinizin kıymetini bilirsiniz bazı dönemler böyledir instagram da bir fenomen şey yazmıştı cocuklar küçükken her gün boşanıyordukArkadaslar esim iyice kafayi yemis durumda.soyleki 2 yasinda bebegim var ve ufak seylerden ariza cikarip kusuyor trip atiyor.herseyi o yapiyor ben hicbirsey yapmiyoruma getiriyor.kendisinin ofke kontrolu problemi de var.olur olmaz bir anda yukselip bagirip cagiriyor.hep benim alt cekmemle bugune geldi.6 yillik bir evlilik.neyse bardagi tasiran son damla da su ki bana bebek icin evliligi surdurdugunu yoksa yoluna bakacak oldugunu soylemesi oldu.bu adam 2 hafta oncede benden 2.cocugu isteyen dengesiz bir adam.bosanmalimi?yasim 35.ekonomik ozgurlugum var.beni bosanmaktan alikoyan sey onu cok sevmek degil garip bir kiskanclik duyuyorum bundan sonrasi baskasiyla birlikte olmasina filan.
Eşiniz çocuktan önce de mi böyleydi..çünkü çocuk doğunca çiftler için stresli bir dönem başlıyor..yani özgür bir çift olma dönemi bitiyor..birbirinize vakit kalmıyor,kalıyorsa da insan sadece uyumak istiyor☺bir yere gittiğiniz de oturamıyorsunuz biriniz sürekli çocuğun peşinden koşacak ...v.s çocuk büyüdükçe, sorunlarınız da azalmaya başlar bence..Arkadaslar esim iyice kafayi yemis durumda.soyleki 2 yasinda bebegim var ve ufak seylerden ariza cikarip kusuyor trip atiyor.herseyi o yapiyor ben hicbirsey yapmiyoruma getiriyor.kendisinin ofke kontrolu problemi de var.olur olmaz bir anda yukselip bagirip cagiriyor.hep benim alt cekmemle bugune geldi.6 yillik bir evlilik.neyse bardagi tasiran son damla da su ki bana bebek icin evliligi surdurdugunu yoksa yoluna bakacak oldugunu soylemesi oldu.bu adam 2 hafta oncede benden 2.cocugu isteyen dengesiz bir adam.bosanmalimi?yasim 35.ekonomik ozgurlugum var.beni bosanmaktan alikoyan sey onu cok sevmek degil garip bir kiskanclik duyuyorum bundan sonrasi baskasiyla birlikte olmasina filan.
İnş doğru kararı verirsiniz hem çocuğunuz hem sizin içinYo artik durumu kabullendim.beni ailesine karsi 2.plana koyan cocuk icin yanimda kalan bir es malesef beni hak etmiyor.
Cocuktan once boyle olsa ona cocuk yapmazim,oda yapmazdi diye dusunuyorum.cocuk icin bosanmiyormus ya.Eşiniz çocuktan önce de mi böyleydi..çünkü çocuk doğunca çiftler için stresli bir dönem başlıyor..yani özgür bir çift olma dönemi bitiyor..birbirinize vakit kalmıyor,kalıyorsa da insan sadece uyumak istiyor☺bir yere gittiğiniz de oturamıyorsunuz biriniz sürekli çocuğun peşinden koşacak ...v.s çocuk büyüdükçe, sorunlarınız da azalmaya başlar bence..
Yok Allah korusun asla istememSakın nasıl olsa düzelir deyip ikinci cocuğu yapmayın. Yoksa bu sefer bebeklerim için evliliği sürdürüyorum der. Ortada bebeğiniz olduğu için hemen boşanın diyemem. Ortada bir sorun var evet. Uzmandan yardım almadan ani karar vermeyin.
Cocuktan once iyidydik arada sinirlenince derdi ama sinirden der diye dusuustum cunku onun disinda iyi zamanlarimiz coktu.deger verdigini hissederdim.simdi oyle hissetmiyorum.Bi sure ayri yasayin kendinize gore yol alirsiniz .adam gelgitleri cok da .kiskanclik yuzunden evlilige devam ediyorum derseniz korktuğunuz basiniza gelir oldugu gibi kabullenin bosaninca tabiki hayatinda biri olur sizinde oyle keza.cocuktsn oncede bosanma lafi geciyordu sizde cocuktan sonrami kilit noktaniz cocukmu oncesi varmi varsa sıkıntıli imis evliliğiniz zaten cocuk hepten koparmis gibi
Terapi istemiyorsa ne yapacaksınız planınız nedir .cesaret edemiyorsunuz görmek istemediginizi baskasi gorur yonlendirir mi diyorsunuz adam gel git kabullenin bi sure daha deneyin belki cocuk büyüyünce toparlar diyelim.ama bu adam gelgitli 3 sene sonra yine konu açacaksınız gibi kendi içinde çatışmaları var .siz sıkıntı var dediginizde o nediyor belki bazi seyler tek tarafli degildir siz sekili veriyor olabilirsinizCocuktan once iyidydik arada sinirlenince derdi ama sinirden der diye dusuustum cunku onun disinda iyi zamanlarimiz coktu.deger verdigini hissederdim.simdi oyle hissetmiyorum.
Sevmek zorunda degilim ailesini.cok asiri hayatimizdalar.baska sehirdeler ama bir biri arar bir oburu.evlendikten beri habire telefonla her ozelimizi sorustururlar.bundan dolayida bana dolu ama sevgide zorla degil ya sevilecek insanlar gercekten degiller.dusuncesiz kaba insanlar cunku.Kasım ayında açtığımız konuda eşinizin boşanmak istediğini yazmışsınız. Ben istemedim demişsiniz hatta bir konu daha açmışsınız yine eşim boşanmak istiyor demişsiniz.
Onun dışında ailesinden çok rahatsız oluyorsunuz. Onların size saygısı olmadığı gibi, yüksek ihtimal eşiniz de siz onları sevmiyorsunuz diye o da size saygı duymuyor. Ç
Bu evlilik bu şekilde nasıl yürüyecek? Sonunuz pek yok gibi.
Erkeklerin %99,9 u zaten evde herşeyi yapıyormuş gibi yorgun olurlar. Kadın ister çalışsın ister çalışmasın erkekler hep yorgundur.Arkadaslar esim kafayi yemis durumda.soyle 2 yasinda bebegim var ve ufak seylerden ariza cikarip kusuyor gunlerce trip atiyor.herseyi o yapiyor ben hicbirsey yapmiyoruma getiriyor.kendisinin ofke kontrolu problemi de var.olur olmaz bir anda yukselip bagirip cagiriyor.hep benim alt cekmemle bugune geldi.6 yillik bir evlilik.neyse bardagi tasiran son damla da su ki bana bebek icin evliligi surdurdugunu yoksa yoluna bakacak oldugunu soylemesi oldu.bu adam 2 hafta oncede benden 2.cocugu isteyen dengesiz bir adam.bosanmalimi?yasim 35.ekonomik ozgurlugum var.beni bosanmaktan alikoyan sey onu cok sevmek degil garip bir kiskanclik duyuyorum bundan sonrasi baskasiyla birlikte olmasina filan.bu arada ailesiyle tam zitim bir saygisizligim yok ama onlarda cok dolduruyorlar onunda etkisi var.onlari zaten Allaha havale ediyorum.
Istedigim kadar konu acarim ne bu agresiflik.papatya cayi icin bu ne.Siz sürekli konu aciyosunuz. Herkes size bosanin diyor, cevap vermiyorsunuz. Sonra tekrar esinizden şikayet ediyorsunuz. Zaten daha once actiginiz 72 konuda bosanin dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?