peki bi şey sormak istioorum boşanan ailelerin çocuklarına neler oluoor onları düşünen yok mu? bence ne olursa olsun olan çocuklara oluoorrr
BU KONUYLA İLGİLİ KONU AÇ BENCE CEO.ÇOK GÜZELDİ SORUN.
peki bi şey sormak istioorum boşanan ailelerin çocuklarına neler oluoor onları düşünen yok mu? bence ne olursa olsun olan çocuklara oluoorrr
bir olayı içinde yaşamadan kimse maddi manevi zor olan durumlarını bilemez arkadaşlar,aynı evde yaşayanda,ayrı evlerde yaşayandada farklı problemler oluyor,
diyelimki evlisiniz,görgünüz kültürünüz yerinde iyi bir aileden geldiniz,ve size iyi bir aile olduğunu savunan bir ahbabınız(bu ailede evli) aracılık yaptı evlendiniz,(evlenip aynı evi paylaşana kadar tanıyamazsınız)bir aylık evliyken olaylar patlamaya hepsi üstüste yaşanan felaketler zincirine dönüşen olaylar yaşamaya başladınız,eşiniz cezaevine girdi diyelim,bekarken karıştığı olay siz evlenince çıktı naparsınız,birde çocuğunuz oldu,adam uslanmadı 6 sene içinde 5sefer yine cezaevine girdi,siz ailenizin yanında çocuğunuzla beraber kalıyosunuz,çocuk bu durumu sever istermi,böyle bir baba çocuğuna ne verir,bu evlilikten ne hayır gelir
diyelimki çok sıkıntılar çektiniz dulsunuz,karşılaşmadığınız olay kalmadı,artık erkeklere güvenmiyorsunuz,sevgiye inancınız kalmamış sadece kendinizin ve çocuğunuzun geleceği için uğraşıyosunuz,özürlü (gözleri görmeyen)biriyle tanıştınız ve o insanında sahip çıkan kimsesi yok çalıştığını başkaları yiyiyor,sizinle evlenmek istedi evlenirmiydiniz,diyelimki evlendiniz,kul köle oldunuz,bebek gibi baktınız,ama adam namkör çıktı dışarıya sizi kötüleyip yüzünüze güldü,yemeğini siz yedirip tırnağını siz kesip (detaylı temizlik dahil)banyosunu siz yaptırıp,işine götürüp getiriyosunuz,çocuğunuzda yok,yalancılığıda var namkörlüğünün yanı sıra,evli kalırmıydınız
yada 10-15 senelik evlisiniz kocanız sabit bir işte çalışmıyor,evin çoğu yükü sizde 2 çocuğunuz var çekermiydiniz
hayat dışardan göründüğü kadar kolay deyil,evlenmeden beraber yaşamayı,yada evlilikten önce cinsellik nasıl savunulup,namuslu kalınılıyosa
boşanmak hatta boşandıktan sonra resmi yapılan evliliklerde bana göre çok doğal,herkes kendi hayatını yaşar
Merhaba..Ben tam 10 aydır düşünüyorum.Artık kesin kararımı verdim.Boşanmadan sonra beni neler bekleyecek nasıl bir süreç yaşayacağım boşanmam ne kadar sürecek araştırdım .Sonunda ne yaşayacaksam yaşayayım sevmediğim biriyle aynı yaşamı paylaşmaktan iyidir diye düşünüyorum.Bir kaç ay önce karşısına geçip onu sevmediğimi boşanmak istediğimi söyledim feci bir şekilde dayak yedim kızlar.Bana başka alternatif bırakmadı bir kaç ay sonra burdan ayrılıp boşnamak için mahkemeye ailemin evindeyken vereceğim.10 yıldır evliyim ve kesinlikle anladım ki biz birbirimize uygun insanlar değiliz.Gerek anlayış,gerek hayata bakış açımız,gerekse eğitim durumumuz,tercihlerimiz tamamiyle farklı yönde..Bir de bana oku da üniversiteyi bitir sen parayı bulup bizi de kurtarırsın demiyo mu inanın beni çileden çıkartıyor.Kendisi de haftada 2 gün çalışıyor bu arada.Geri kalan günlerden hep evde Face Book denilen sitede.Anladım ki 10 yıllık evliliğimizde bu adam maalesef çalışmayı ,mücadele etmeyi sevmiyor.Felsefesi başkaları bana baksın.Onlar çabalasın.İnanın ona baktığımda karşımda erkek veya eşim gibi göremiyorum.Zaten önceleri şidettin en korkunç düzeyini yaşattı bana.Demirle vurmaktan tutun da daha neler..Aldatıldım..Daha niçin duruyorum?Hep korkuttu beni sen benden boşan sana kimse bakmaz kötü yola düşersin diye..Niye düşeyim dedim kendi kendime..Yabancı dilim var muhasebeciyim,üniversitede okuyorum.Artık inanın korkmuyorum..Ne olacaksa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?