boşanmak

mariaclara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
28
1
86
İstanbul
merhabalar.
Ben 7 yıllık evliyim. Çok uzun zamandır eşimin hakaretlerine maruz kalıyorum. 4 yaşında bir oğlum var hep onun hatırına dayandım. Ama artık doldum yapamıyorum. Psikolojim bozuldu sürekli hakaret görmekten. İkimizde aynı okulda çalışıyoruz. Dava açtığım zaman aynı mekanda nasıl olacak çevreye ne diyeceğim kafamda çok sorular var. Çevre baskısı bu olsa gerek. Bu süreç gözümde çok büyüyor. Ama böyle ızdırap dolu bir yaşamda istemiyorum. DÜşüncelerinizi bekliyorum...

hakaret etmesinin nedeni nedir? üslubu mu sert yoksa aşağılıyor mu sizi?

elalem ne der??
ne derse desın,kımseye acıklama yapmak zorunda degılsınızkı..
bu hayat sızın,onların degıl..
neye karar verdıysenız uygulayın..
gecen zamana yazık olmasın..
mumkunatı varsa bırbırınızı görmemek adına baska yerlerde calısmanız daha ıyı olur tabııı..

mesleğinde varmıs kesin kararını vermişsen sonraki süreç zorlu ama yinede dayanılmayacak gibi değil.
boşandıktan sonra hergün karşılaşmak hergün aynı şeyleri hatırlaman anlamına geliyor.
tayin isteme durumun yokmu?
benimde huzursuz bir evliliğim vardı.3,5 yıl evli kaldım.şimdi neden o kadar bekledim diyorum.
ben atlattım artık şükürler olsun.şimdi çok huzurluyum.
ömür geçiyor.çok iyi düşün eğer kararın boşanma yönünde olursa adım at hiç çekinme :34: elalem senin 4 duvar arasında ne yaşadıgını bilmiyor.kendini tüketme.söylenenlere de hiç takılma.konusur konusur susarlar :34:

merhabalar.
Ben 7 yıllık evliyim. Çok uzun zamandır eşimin hakaretlerine maruz kalıyorum. 4 yaşında bir oğlum var hep onun hatırına dayandım. Ama artık doldum yapamıyorum. Psikolojim bozuldu sürekli hakaret görmekten. İkimizde aynı okulda çalışıyoruz. Dava açtığım zaman aynı mekanda nasıl olacak çevreye ne diyeceğim kafamda çok sorular var. Çevre baskısı bu olsa gerek. Bu süreç gözümde çok büyüyor. Ama böyle ızdırap dolu bir yaşamda istemiyorum. DÜşüncelerinizi bekliyorum...

Çevreyi bu kadar takıyorsanız ,yakın bir okula tayin isteyin sizde.

merhabalar.

bence tayin iste ya da o istesin, olmuyorsa, karşılaşacağınız mekanlardan uzak durun, gerçi il içi tayinler kapandı galiba ama seneye mutlaka tayin iste
bence en son düşünmen gereken konu çevre

kesin kararını verdiysen evliliğini kafanda yüreğinde bitirdiysen bence çevreyi düşünme:50:ayrıca tayin isteyip başka bir okula yada şehire gidebilirsin böylelikle eşinle aynı ortamda bulunmamış olursun:31:

bizler niye kendi hayatımızı yaşayamıyoruz bu elalem ne der fobisinden kurtulup???

elalem ne derse desin siz soranlara anlaşamadık boşandık dersiniz.

sırf çevrenizden laf işitmemek adına kendinizi mutsuzluğa itmeyin.

ayrıca çok zor durumda kalırsanız başka okula tayin istersiniz.

Allah yardımcınız olsun ıyıkı meslegınız var

meslektaşınız olarak tavsiye ediyorum
boşanmaya karar verdiyseniz mahkeme kararıyla farklı bir okula geçme şansınız var zaten
boşanma hususunda ise sizden kıymetli hiçbirşey yok
katlanmak zorunda değilsiniz bence

Hakarette psikolojk şiddete giriyor..Mesleğinde varmış madem..2. cocuğu yapmadan yollarını ayır bence..Hiç bir insanı değiştiremiyorsun maalesef..

Back
X