- 16 Ocak 2021
- 4.281
- 7.694
- 108
- 30
yolundan döndürmek için yapıyor hep aynı korkutma . Hani satış taktikleri vardır ya bugün almazsanız yarın yüksek fiyat olur ya da kalmaz diye. Ölye deyince diyin ki olmazsa kısmet .Evet bide ilk cezaevine girdiginde ben 3 aylik hamileydim ve onun ciktigi gun dogum yaptim.suanda diyorum ben sana inanmiyorum ciktigin zaman kendine inandir senin degistigini goreyim ozaman belki diyorum.eger bosanma olursa olmaz bidaha diyo bide boyle konusuuo
Haberlerde izliyoruz canım katillere bile zar zor ceza veriyorlar. Eşin suçsuz yere aynı cezayı almış olamazEvet bende ayni seyi dedim ben sana suan inanmiyorim cezaevinden cikinca eger gercekfen degistiysen bunu bana goster ben inanirsam ozaman belki diyorim yok bosanma olursa birdaha donusu
Kuzeni birinn canına kıydı maalesef buda yanindaydi hicbir sucum yok diyor sadece yaninda oldugu icinmis ikiside ayni cezayi aldi bunda barut izi felan cikmadi ama bilemiyorum allah biliyor
Bazi donemler çalıştı ama cok uzun sure diyemem disarda oldugu donemlerde haftada birgun bize vakit ayirir diger gunler hep arkadaslariyla olurdu.madem degistin ger cikarsan bunu bana goster diyorum yok eger bosanma olursa tekrar birlesemeyiz diyor hem suclu hemde bana sart kosuyor. Cok sukur canim ailem yanimda destek banaDeğişmez be canım zaten maddi manevî ailen yanındaymış.
Cezaevi dişinda çalışmıyor muydu?
Direkli evde yatıyordu diyorsun.
Affedersin bir çocuk daha olur sonra ayni sıkıntılara devam eder çocuğun halkına girme evladina da yazık.
Hakkinda hayırlısı olsun ama boşanman şuan için en iyisi.
Evet bende dedim bize sucun olmadigini soyluyorsun ama demekki bu insaar birsey biliyorki sana bu cezayi vermis yani ayrica ust mahkeme bile ayni cezayi verdi suc olmasa herhalde orda bozulurdu dosyasiHaberlerde izliyoruz canım katillere bile zar zor ceza veriyorlar. Eşin suçsuz yere aynı cezayı almış olamaz
Henuz belli degil bir ust mahkemeye basvurdu orasida ayni cezayi verdi suan yargitayda dosyasi ordan gelecek cevabi bekliyorCezaevinden ne zaman çıkacağı bellimi?
Ozaman düşünmeye değmez canım düzelmez hem suçlu birde sart koşuyor boşanman en iyisi.Bazi donemler çalıştı ama cok uzun sure diyemem disarda oldugu donemlerde haftada birgun bize vakit ayirir diger gunler hep arkadaslariyla olurdu.madem degistin ger cikarsan bunu bana goster diyorum yok eger bosanma olursa tekrar birlesemeyiz diyor hem suclu hemde bana sart kosuyor. Cok sukur canim ailem yanimda destek bana
Evet canim galiba eniyisi bu evin tek oglu ailesi bile arayip sormaz bizi torunuyla toplasan 10 kere konusmamistirOzaman düşünmeye değmez canım düzelmez hem suçlu birde sart koşuyor boşanman en iyisi.
Evet dogru diyosunuz hicbir sekilde yanimda olmadi.cocugumu bil3 ailemle buyuttum hicbir katkisi yok maddi maneviAdam hem fiziken hem madden senin ve çocuklarının yanında olmuyor. Boşanmaman için sebep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?