• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmakniml

cardine

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
88
39
298
İstanbul
2 aydir evliyim ama esim bir karisi oldugunun farkinda degil. gun icinde benimle mesajlastigindan cok annesiyle mesajlasiyor. bir aile butcemiz yok, tum paramizi annesiyle birlikte yonetiyor benim hicbirseyden haberim olmuyor, para istersem veriyor ama pek vermek istemeyerek... hangi para nereye yatirildi maasi ne kadar yatti nereye gitti hicbirinden haberim olmuyor. 3 ay sonra bunlarin duzeecegini soyluyor ama dayanamiyorum. kimseye anlatamiyorum nasil yalnizim bilemezsiniz, beni hic anlamiyor severek evlendim ama tum bu yaptiklarindan sonra aramizda sevgi de kalmadi. cicim aylari diye bisey hic gormedim. cok cabuk etkileniyor, ikimiz yaknizken bir karar aliyoruz ornegin, annesi onaykamazsa hemen o kararindan vazgeciyor, boyle evlilik olur mu.. 2 ay da ciddi anlamda bosanmayi dusundugum cok oldu, cok yalnizim fikirlerinize ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Konuyu net yazabilir misiniz? Derdiniz pek anlaşılır değil.

çok güldüm akşam akşam allam ya :)

Zaten aynı evde yaşamıyor musunuz? Neden durmadan sizinle mesajlaşsın ki?
Eşim de para hesabını bana anlatmaz, keza ben de ona anlatmam ne gerek var ki?

Erkekler evli olduğunu çabuk idrak edemiyor canım. Ve anladigim kadarıyla eşin annesine çok bağlı her dediğini yapıyor. Eğer böyle devam ederse işin zor.
Aynı şeyi bende yaşadım. Eşim babası ne derse onu yapardı bana sormadan defalarca oturdum konuştum. Artık biz başka bir aileyiz 2 kişilik bir aile kurduk. Aileni at bir kenara demiyorum ama ikimizi ilgilendiren bir konu da babam değil biz karar vermeliyiz diye defalarca anlattım. Kavga etmeden güzel güzel. 3 bucuk aylık evliyiz ve artık bizim bi aile olduğumuzu kavradı :) darısı başına

daha çok yeni evlisiniz ..ikinizinde ortak yaşama alışma süreciniz olacak tabi ki..herşeyi annesine sormasına gelince ..artık kararları ikinizin alması gerektiğini ona anlatmalısın..karşılıklı konuşup anlaşabilirsiniz ..birlikte aynı evde yaşamak nişanlılık dönemine benzemez çünkü..mutluluklar dilerim...

Daha çok yenisiniz canım hemen öyle boşanmayı düşünme zamanla düzelir inşallah eşin kendine güvenemeyen bir insan tam nanasıyla kişiliği oturmamış ana kuzusu Allah yardımcınız olsun

Bır tek ben anladım herhalde:p bence baslık dısında gayet de net anlatmıs derdını.neresı anlasılmazmıs?dıger bır alternatıf karısık konuları cozmede kk da doktora yaptıgım ıcın bana anlasılır geldı:))

Zaten aynı evde yaşamıyor musunuz? Neden durmadan sizinle mesajlaşsın ki?
Eşim de para hesabını bana anlatmaz, keza ben de ona anlatmam ne gerek var ki?
Herkes kendı parasını mı harcıyor?bızım dr tam tersı nokta vırgul haberımız olur harcamalarımızdan.

Herkes kendı parasını mı harcıyor?bızım dr tam tersı nokta vırgul haberımız olur harcamalarımızdan.

Hayır eşim de ben de parayı birleştirip dolaba koyuyoruz. Oradan alıp harcıyoruz. Ama şunu şu kadara aldım, şuraya şu kadar verdim diye birbirimize söylemiyoruz biz.

2 aydir evliyim ama esim bir karisi oldugunun farkinda degil. gun icinde benimle mesajlastigindan cok annesiyle mesajlasiyor. bir aile butcemiz yok, tum paramizi annesiyle birlikte yonetiyor benim hicbirseyden haberim olmuyor, para istersem veriyor ama pek vermek istemeyerek... hangi para nereye yatirildi maasi ne kadar yatti nereye gitti hicbirinden haberim olmuyor. 3 ay sonra bunlarin duzeecegini soyluyor ama dayanamiyorum. kimseye anlatamiyorum nasil yalnizim bilemezsiniz, beni hic anlamiyor severek evlendim ama tum bu yaptiklarindan sonra aramizda sevgi de kalmadi. cicim aylari diye bisey hic gormedim. cok cabuk etkileniyor, ikimiz yaknizken bir karar aliyoruz ornegin, annesi onaykamazsa hemen o kararindan vazgeciyor, boyle evlilik olur mu.. 2 ay da ciddi anlamda bosanmayi dusundugum cok oldu, cok yalnizim fikirlerinize ihtiyacim var.

Evlenmeden önce alınan kararlarda nasıldı? Annesini bu kadar etkisinde kalıyor muydu? 3 ay sonra düzelecek dediğine göre size söyleyemediği bir şey olabilir mi? Maddi olmayan kararlarda nasıl? Misal dışarı çıkma planı yaptınız annedi bize gelin diyince hemen vazgeçiyor mu?

evet ben de calisiyorum, benim maasimi hic almaz, istemez. evin ihtiyaclarini vs de karsiliyor ama benimle ev butcesiyle ilgli hicbirsey paylasmiyor. cok fazla kredi borclari var, 3 ay sonra duzelecek hersey diyor ama bu derece ailesinin sozunden cikamayan biri duzelir mi...

Back
X