• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmakniml

Hayır eşim de ben de parayı birleştirip dolaba koyuyoruz. Oradan alıp harcıyoruz. Ama şunu şu kadara aldım, şuraya şu kadar verdim diye birbirimize söylemiyoruz biz.
Aslımda buna yakın bızım tarzımız da.ayın ortasında ve sonunda alıyoruz bız.maasları ıkı kerede yarım yarım.ıkımız de oyle.ılk aldıgımızla yatırım yaparız cuzdanlarımıza aldıktan sonra ve bıraZ eve bırakırız.ay sonu aldıgımızla da kredı kartı gıbı odemelerı yaparız.ama cebımızdekı parayı tabı soylemıyoruz.zaten ıkımız de Allahın unuttugu yerdr calısıyoruz.harcıyacak yer yok.

Aslımda buna yakın bızım tarzımız da.ayın ortasında ve sonunda alıyoruz bız.maasları ıkı kerede yarım yarım.ıkımız de oyle.ılk aldıgımızla yatırım yaparız cuzdanlarımıza aldıktan sonra ve bıraZ eve bırakırız.ay sonu aldıgımızla da kredı kartı gıbı odemelerı yaparız.ama cebımızdekı parayı tabı soylemıyoruz.zaten ıkımız de Allahın unuttugu yerdr calısıyoruz.harcıyacak yer yok.

Ben öğrenciyim kredi alıyorum eşim kendi işini yapıyor ve iş bitimi parasını alıyor eve bırakıyor.
Bizim kredi kartımız vs olmadığından o tarz fatura ödemelerimiz olmuyor.
İnternet, elektrik falan da otomatik ödeniyor. Kafamıza göre takılıyoruz kalan para ile :)

Ben öğrenciyim kredi alıyorum eşim kendi işini yapıyor ve iş bitimi parasını alıyor eve bırakıyor.
Bizim kredi kartımız vs olmadığından o tarz fatura ödemelerimiz olmuyor.
İnternet, elektrik falan da otomatik ödeniyor. Kafamıza göre takılıyoruz kalan para ile :)
Aaa ne ogrencısı?sen bazen okula gıdıyorum falan deyınce ben de ogretmensındır dıye dusunmustum.ılahı valla.yasın da kucuktur o zaman senın?

Aaa ne ogrencısı?sen bazen okula gıdıyorum falan deyınce ben de ogretmensındır dıye dusunmustum.ılahı valla.yasın da kucuktur o zaman senın?

Heheh yok son sınıf öğrencisiyim. Daha doğrusu dönem uzatıyorum :)
İngiliz Dili Ve Edebiyatı okuyorum.
Yaşım 25 :)

evet ben de calisiyorum, benim maasimi hic almaz, istemez. evin ihtiyaclarini vs de karsiliyor ama benimle ev butcesiyle ilgli hicbirsey paylasmiyor. cok fazla kredi borclari var, 3 ay sonra duzelecek hersey diyor ama bu derece ailesinin sozunden cikamayan biri duzelir mi...

Senin maaşına karışmıyorsa, dokunmuyorsa bırak.
Bekle 3 ay bakalım sabırla.

Zamanla evli, eş moduna geçecek. Şuan evlatlık rolünden çıkamadı.
Yani böyle oluyor sanırım anladığım kadarıyla.

Ben
sabret kardes sabret yuva kolay kurulmuyor ki kolay yikilsin
Ben.de asagıda senın adını gorunce bu kullanıcı neden dertlı kı demıstım.sımdı buldum cevabını.sabretmek sorun cozmez.cozme odaklı calısmak lazım.sabır her seye ıse yarayan bır kavram degıldır.varsa sabrettıgın.seyler bır gOzden gecır bakalım,belkı mutlu gelın olursun.

2 aydir evliyim ama esim bir karisi oldugunun farkinda degil. gun icinde benimle mesajlastigindan cok annesiyle mesajlasiyor. bir aile butcemiz yok, tum paramizi annesiyle birlikte yonetiyor benim hicbirseyden haberim olmuyor, para istersem veriyor ama pek vermek istemeyerek... hangi para nereye yatirildi maasi ne kadar yatti nereye gitti hicbirinden haberim olmuyor. 3 ay sonra bunlarin duzeecegini soyluyor ama dayanamiyorum. kimseye anlatamiyorum nasil yalnizim bilemezsiniz, beni hic anlamiyor severek evlendim ama tum bu yaptiklarindan sonra aramizda sevgi de kalmadi. cicim aylari diye bisey hic gormedim. cok cabuk etkileniyor, ikimiz yaknizken bir karar aliyoruz ornegin, annesi onaykamazsa hemen o kararindan vazgeciyor, boyle evlilik olur mu.. 2 ay da ciddi anlamda bosanmayi dusundugum cok oldu, cok yalnizim fikirlerinize ihtiyacim var.

daha çok yenisiniz.zamanla evliliğe alışacaktır

Ben

Ben.de asagıda senın adını gorunce bu kullanıcı neden dertlı kı demıstım.sımdı buldum cevabını.sabretmek sorun cozmez.cozme odaklı calısmak lazım.sabır her seye ıse yarayan bır kavram degıldır.varsa sabrettıgın.seyler bır gOzden gecır bakalım,belkı mutlu gelın olursun.
evet ama ne diyim bosan mi diyim bence evlilikleri daha oturamamis ki oturunca esi zaten simdiki gibi davranmicak ben 50 gunluk evliyekn ayrildim esimden evet ben biraz sabredemedim ona oda bana ve ben bugun mutsuzsam biz sabredemedigimiz icin mutsuzuz sabretseydik ikimizde ozaman ben burda mutlu gelin yazicaktim

Alıntılayamadım derın.ben cocuklugundan berı ıngılızceyle ıc ıceyım.bazen sıkıldıgım.olmustur.bu bolumu okuyan arkadasların dersıne falan gırıyordum.bazen yanı hıc bana gore degıl.ben bu tur seylerı turkce ogrenınce zevk alıyorum. Yanı turkce oyunca.

evet ama ne diyim bosan mi diyim bence evlilikleri daha oturamamis ki oturunca esi zaten simdiki gibi davranmicak ben 50 gunluk evliyekn ayrildim esimden evet ben biraz sabredemedim ona oda bana ve ben bugun mutsuzsam biz sabredemedigimiz icin mutsuzuz sabretseydik ikimizde ozaman ben burda mutlu gelin yazicaktim
Hakkında hayırlısı olmustur canım ınsallah.Allahın da senın ıcın haırladıgı guzel bır senaryo kesınlıkle vardır kı boyle olmustur.

Hakkında hayırlısı olmustur canım ınsallah.Allahın da senın ıcın haırladıgı guzel bır senaryo kesınlıkle vardır kı boyle olmustur.
Rabbimden hersey alanda verende o yapicak bisey yok cnm o ne takdir ettiyse kabulumuz ama yurektir yanar durur iste etten kemikteniz sonucta ama yinede sabir diyorum saol destegin icin Rabbim senide hep mutlu etsin

Back
X