Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???