Boşanmak😔

İflah olma durumu değil de, kadın çocukları babalarının başına atınca konu sahibinin rahatı bozulmuş.
Evlilik olmaz anlamında.
Allah aşkına 3 çocuk var ortada. Tabiki babası da ilgilenecek. Ne sandı acaba çocuklu adamla evliliği

Evlilik olmaz anlamında.
Allah aşkına 3 çocuk var ortada. Tabiki babası da ilgilenecek. Ne sandı acaba çocuklu adamla evliliği
Bu yaşlarda evliliği evcilik oyunu sanıyor bazıları. Annesi çocuklarını bırakmaz, uzakta bi köşede bakar, ben de kocişimle sefamı sürerim dedi herhal. Ah neler derdim de yaş küçük, kanmış. Büyük hatalar, büyük sonuçları. 😐

Küçuk sorunlar mi bastan sona buyuk sorunlari olan biriyle evlenmissin bastan sona yanlis 21 yasindayken 3 cocuklu adamla evlenip bi de uzerine cocuk yapmak !!

Banlayan banlasın bu kadar k.şarlık olmaz

20lik kız boşanmış 3 çocuklu evli yapıştıysa paraya sebeptir

Alem gibi çalışmak alın teri dökmek zor geliyor elin evli heriflerin yamanıyorlar

Konu sahibesi umarım çocuğu dünyaya getirmez. Anne ahlaksız midesiz rezil, baba zaten kadından kadına atlayan bir k.şar. Çocuğa daha doğmadan acıdım

Banlayan banlasın bu kadar k.şarlık olmaz

20lik kız boşanmış 3 çocuklu evli yapıştıysa paraya sebeptir

Alem gibi çalışmak alın teri dökmek zor geliyor elin evli heriflerin yamanıyorlar

Konu sahibesi umarım çocuğu dünyaya getirmez. Anne ahlaksız midesiz rezil, baba zaten kadından kadına atlayan bir k.şar. Çocuğa daha doğmadan acıdım
Şeyma Subaşılar çoğaldı.

Hayır bosanmislardi

Evli ve 3 cocuklu oldugunu öğrenmemerağmen vazgecmedik yazman dolasıyla eleştiri aldın..
Türkçen kıtsa biz ne yapalım?
Kendini daha dogrudurust ifade edemiyorsun...

Tanıstıktan sonra bosanmı ve 3 cocuklu oldugunu öğrendim yazacaktın o zaman

Çocuğu aldır diyemeyiz biz burdan sana. O senin kararın ama bu adam sorumluluk alacak gibi durmuyor.
Sen topukla kaç boşan bir an önce.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..21 yaşında 3 çocuklu bir adamin yuvasını yıkıp mutlu olacağını mı sandın ..asla olamayacaksın eğer sen sebepsen o yuvanın yıkılmasına..O kadının canını ne kadar yaktıysan seninde canın onun kadar yanacak..

Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Keşke evlensem mi diye açılmış bir konu olsaydı.

Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Yuva yıkanın yuvası olmuyor

Back
X