• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmakta haklımıyım

Arada sevgi ve saygi yoksa aldatilmamis olmanin hic bi artisi yok bence. Ha siz de rahatiniza duskunseniz hicbir sey olmamis gibi devam edin siz de onu gormezden gelirsiniz. Ne bileyim bana bosanip ailemin evine donup onlarla yasamak daha zor gelirdi heralde, ayni evde ev arkadasi gibi takilirdik esimle :d
Inanın banada zor geliyor ama ben almanyadayım kimsem yok burda

Ya tövbe estf aldatsa daha iyi belki pişman olurda kendini değiştirir. Ama bu nedir ya ilişki sırasnda telefnla uğraşma, gururunu hiçe sayma yalan dolan vs. Bu seni her türlü işini gör diye almış sadece. Seni kadın olarak görmüyo sadece alet edevatsın bence.
Varsa imkanın boşan tabi

Ne inançlı insanlar gördü bu forum
Kocam 5 vakit namazındadır ama swinger teklif etti diyene bile rastladık mesela
O kadar emin olmamak lazım
Kesinlikle haklisin bizzat aile çevresinden biliyorum işi bile din öğretimiyle alakali olan birinin neler yaptığını duydu bu kulaklar gördü bu gözler .
onun için kimseye hayatta YAPMAZ demeyin . hem de neler neler yapar ruhu bozuk insan

İnançlı adamların hayatında kadın olmuyormu bır daha düşün istersen en ıyı sen karar verırsın boyle bır adamla hayatını harcamak ıstıyormusun ???

Çok inancliysa ona da nikah kıyıp almıştır inanca da ters değil nasılsa okadar emin olma bence de yoksa bile sana böyle davranmasına sebep olan şey nedir.

Merhaba hanımlar daha öncede bir kaç kez konu açmıştım....ama.bu sefer iş ciddiye bindi....
Kısacası eşimin bana herzaman yaptıgı şeyleri sıralıyacagım
İşten gelir gelmez daha merdivenleri çıkarken telefonu elindedir...hiç indirmez eve geldigi zaman ben bişeyler sorarım günün nasıl geçti falan diye....o da telefonla uğraştıgı icin lafı cımbızla alırım ağzından. ...inanmıyacaksınız belki ama o telefonunu ilişki sırasında bile elinden indirmezzz....bana karşı ilgisizliliginden bıktım..zaten sabah 10 gece 12 çalısıyor ayda iki dafa izin yapıyor o günde kahveye gidiyor....benimle birseyini paylasmıyor...
Ortaya çıktıginda neden bunu bana söylemedin dedegimde....sen bir boktan anlıyorsunya sana söyliyim sen insanmısınki....diyor....bana sürekli yalan söylüyor ben işe gidiyorum diyor ...tabi ben şüphelenip araştırdıgimda bakıyorum işe falan gitmemiş..yada başka bir mekan söylüyor...halbuki oraya hiç ugramamış.....nereye gittigini sordugumda kafamı dinledim.....diyor.....bir yere gittiginde telefonlarıma cevab vermiyor istersem 20 defa arim....eve geldiğinde bakıyorum ki sessize almış.....bu arada belki hayatında başka bir kadın vardır diye düşünenlere...İnançlı bir adam ve çocugunun başı üzerine yemin ediyor........sizce ne yapayım
ilişki sırasında telefonu elindeyse sizi mahrem yerlerinizi videoya cekıyo olabilir.. hatta büyük ihtimal böyle..

Siz karı koca değilsiniz ki ev arkadasiniz. Esiniz telefonuyla evli bence boşanmak ta çok haklisin yokluğunu hiç hissetmezsin

Boşan. Sen insan mısın ki nedir yaa ? Coşmuş bu herifler..

İlişki sırasında bile telefonu elinden bırakmıyor mu?:KK57:
Tam o sırada o telefonu....
Anladınız siz onu!

Boşanmakta haklısın gayet bu arada.

Ben annesinin üzerine yemin eden insan gördüm annemle ilişki yaşayayım ki ben karımı aldatmadım diyen Ada'm gözümle mesajlarını gördüm kadınla tlf da mesajlaşmışlar pis pis şeyler yazmışlar oda çok dürüst bildiğimiz biriydi o yüzden bu hayatta kimseye güvenmem

Bu arada telefonla sizin görüntünüzü çekiyor olabilir bunları sosyal medyada paylaşan sapıklar var
Bunu da bir araştırın
Ayrıca gerçekten bosanacak misiniz
Gerçekten gönülden gelerek boşanacak misiniz yoksa öylesine kafa dağıtmak dert paylasmak için mi yazdınız Yarenannesi Yarenannesi

Merhaba hanımlar daha öncede bir kaç kez konu açmıştım....ama.bu sefer iş ciddiye bindi....
İşten gelir gelmez daha merdivenleri çıkarken telefonu elindedir...hiç indirmez eve geldigi zaman ben bişeyler sorarım günün nasıl geçti falan diye....o da telefonla uğraştıgı icin lafı cımbızla alırım ağzından. ...inanmıyacaksınız belki ama o telefonunu ilişki sırasında bile elinden indirmezzz....bana karşı ilgisizliliginden bıktım..zaten sabah 10 gece 12 çalısıyor ayda iki dafa izin yapıyor o günde kahveye gidiyor....benimle birseyini paylasmıyor...
Ortaya çıktıginda neden bunu bana söylemedin dedegimde....sen bir boktan anlıyorsunya sana söyliyim sen insanmısınki....diyor....bana sürekli yalan söylüyor ben işe gidiyorum diyor ...tabi ben şüphelenip araştırdıgimda bakıyorum işe falan gitmemiş..yada başka bir mekan söylüyor...halbuki oraya hiç ugramamış.....nereye gittigini sordugumda kafamı dinledim.....diyor.....bir yere gittiginde telefonlarıma cevab vermiyor istersem 20 defa arim....eve geldiğinde bakıyorum ki sessize almış.....bu arada belki hayatında başka bir kadın vardır diye düşünenlere...İnançlı bir adam ve çocugunun başı üzerine yemin ediyor........sizce ne yapayım
Size yaptığı hiçbir şey inançlı bir insanın yapacağı iş değilken aldatmadığı kanısına burdan varamayız. Ki aldatan çok erkek var böyle yeminler eden.

Diyelimki gerçekten aldatmıyor. Duzelebilme ihtimali varmı .

Canım öncelikle yuva yıkmak zordur,üstrlik de ortada çocuk varsa...Ama zannımca evliliğiniz kopma noktasına gelmiş ve bu ortamdaki mutsuzluktan etkilenecektir ilerleyen yıllarda çocuk.İlgisiz bir eş ile evlilik sulanmayan çiçek gibidir,solar gider.Belkide çiçeği soldurmanın vakti gelmiştir?

Inanın banada zor geliyor ama ben almanyadayım kimsem yok burda

Türk dernekleri yardımlaşma yol gösterme vakıfları tarzında çok yer var , sizin gibi dili olmayan insanlar çok , ordan Türk avukatda temin ediyorlar...
Allah yardımcınız olsun..

Inancli diye yemin ediyor diye inanma.Gizli imam nikahiyla gene aldatir yani kilif cok.
Erkeklerin sozune guvenme hele yeminlerîne hic guvenme sonra uzulen sen olursun.
Yola gelmiyorsa koy kapi disari

Back
X