Boşanmakta haklımıyım

Ne biçim bir adammış bu !!!!
İlişki sırasında telefonu elinden düşürmüyoraklı yerindemi
Sen insanmısın b....'musun ne demek yahu,tedirseydin o telefonu kendine
Zaten bu adamla ilişki yaşamayın siz nasılsa insan değilmişsiniz ya dengesiz ,
Üstelik yalan da var ,bu adamın düzgün tutulacak bir yanı yok mu?
Aileniz ne diyor ,destek mi size ?

ben onun inancına..tövbe yarabbim..inançlı olsa dinimizde kadına nasıl davranması gerektiğini bilir..boşan veya boşanma diyemem ama bi ailenle konuş istersen

ilk okurken biraz bekleseydini< diyecektim ama
.inanmıyacaksınız belki ama o telefonunu ilişki sırasında bile elinden indirmezzz....bana karşı ilgisizliliginden bıktım..zaten sabah 10 gece 12 çalısıyor ayda iki dafa izin yapıyor o günde kahveye gidiyor....benimle birseyini paylasmıyor...
Ortaya çıktıginda neden bunu bana söylemedin dedegimde....sen bir boktan anlıyorsunya sana söyliyim sen insanmısınki....diyor....bana sürekli yalan söylüyor ben işe gidiyorum diyor ...tabi ben şüphelenip araştırdıgimda bakıyorum işe falan gitmemiş..yada başka bir mekan söylüyor...halbuki oraya hiç ugramamış.....nereye gittigini sordugumda kafamı dinledim.....diyor.....bir yere gittiginde telefonlarıma cevab vermiyor istersem 20 defa arim....eve geldiğinde bakıyorum ki sessize almış...

bizim mahalle de sabah namazında bile camiye giden 5-6 erkek (ki yaşları da 40 civarı) eşleriyle aldatma yüzünden boşandı (6 sı da defalarca aldattı herkes biliyor) hele bir tanesi namus bekçisi gibi adam başka kadından 3 yaşında kızı olduğu ortaya çıktı(adam 50 yaşında)

bu yüzünden yok inançlıdır vs.dir demeyin... inanmayında avukatınıza aldatmadan şüphelendiğinizi söyleyin
avukatınız adamın telefon dökümanını alır, karşı komşumuzun oğlu boşanırken eşinden beklemediğini söylemesine rağmen (avukatına eşim öyle birşey yapmaz geçinemiyoruz sadece seviyoruz birbirimizi dediği halde) avukatı telefon dökümanını alınca kadının ilişkisi olduğu ortaya çıktı (adam öğrenince ruh gibi gezindi ortada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…