mektupları alın başsavcılığa gidin hemen .gerekirse koruma talebinde bulunun.Kizlar bosanmakta oldugum eşim cezaevinden çıkıyormuş cok korkuyorum daha bi türlü bosanamadik icerdeyken bi sürü mektup atmisti tehdit iceren simdi annemin evine gidip bisey yaparsa diye ödüm patliyo nasil bi yol izlemem gerek bilmiyorum beynim durdu
Evet o sayede çıkacakmış ben o yasadan bisey anlamadim ya 7 yil kesinlesmis cezasi ve 20 dosyasi var 1 yildir icerde cikar dediler cildircamşu cezasının yarısına çekenlere af çıkıyor ondan mı dışarı çıkıyor boşanmak istediğiniz eşiniz...karakola suç duyurusunda bulunabilirsiniz mektuplarla içerideyken tehdit alıyordum şimdi çıkıyor can güvenliğimden ve ailemin can güvenliğinden endişeliyim diye...
o zaman çıkamaz cezasının yarısını çekenler çıkacak habere göre.Evet o sayede çıkacakmış ben o yasadan bisey anlamadim ya 7 yil kesinlesmis cezasi ve 20 dosyasi var 1 yildir icerde cikar dediler cildircam
yandık valla yandık nereye doğru gidiyoruz bilmiyorum.artık insanlık bitti.işsizler ne aykırılık yapıcak Allah bilir..bide hapistekiler çıkarsa ver çoşkuyu .Allah yar ve yardımcımız olsun.Ben anlamıyorum bu afların mantığını. Rahşan affı yüzünden ipsiz sapsız bir sürü insan sokaklara salındı yeniden suç işlediler insanların canını yaktılar. Hiç mi ders alınmadı bunlardan ya.
Yok sorun degil ama umarim ki cikmaz 38bin kisi cikacakmis ben kendimi degil ailemi dusunuyorum 12 yasinda bi kiz kardesim var onunla tehdit ederek barismak istiyo ben istemiyorum cok acilar cektimKonu sahibi kusura bakma sinirlenince senin işine yaramayacak bir yorumda bulundum. Eşin özgürlüğün tadına varınca bir daha suç işlemeyi göze alamaz belki de, hapis hayatı caydırıcı olmuştur umarım. Üstesinden gelirsin inşallah.
kendi kardeşinizi annenizin başka yere taşınma imkanı var mıDaha once defalarca iceri girip cikmis bir insan ben surekli tehditlerle onunla evlenmek zorunda birakildim ve umarim ki cikmaz umarim ki bize bulasmaz tedbir koydurmayi denedim fakat karakoldaki polis abilerimiz zaten icerde abla nasil tedbir koyalim diyorlar aksamustu saliverilmeler baslayacakmis ciktigi karakola bildirilince bende yarin savciliga kosucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?