boşanmaktan başka çare yok galiba...

Bebektem dolayi oldukca gerilmissiniz. Bence bu bosanmak icin yeterli bir sebep degil. Bir uzmandan yardım alırsanız durumu duzeltebilirsiniz gibime geliyor.

yok ya biraz geçince haksızligimi anlıyorum.adamın hayatını zehir ediyorum onu hiç haketmiyorum kabul :) kendimi düzeltmeye çalışcam artık.
yorum yapan herkese teşekkür ediyorum yönlendirmeleriniz için.
bende konuyu açarken sakın geri adım atma git ver boşanma dilekçeni boşan hemen dersiniz diye düşünmüştüm :))
ama çok gerginim hep eşime yükleniyorum tespitleriniz çok doğru.düzelicem inş.

insaAllah.. hatayi farketmek cok onemli.. esinle geri donulmez yollara girme, rencide etme/edilme.. toparlamak imkansiz olabiliyor Allah korusun.. bak burda bu kadin konu aciyor diyelim, esi aynen sen gibi davraniyor misal.. cogunluk ona bosanmasini oneriyor.. esin de bu durumlari icinden degerlendiriyordur, bir de onun cephesi var, bilmem anlatabildimmi?

karşılıklı oturup konuşun açık açık neye alındığınızı, belli ki bir iletişim sorunu yaşanıyor,anlatın hissettiklerinizi onun hissettiklerini duyguları,düşünceleri,hayallerinizi paylaşın birbirinizle (misal;ben 9 ay şunu düşünerek geçirdim böyle yaparız dedim gibi) ama karşılıklı biraz siz biraz o,,sessizce sakince konuşun ilk flört günlerinizdeki gibi beğeniyle..sonra yine olmuyor mu uzmanlar bunun için var durumunuzda müsaitse lütfen el ele gidin. çünkü;anne baba eksik yuvada bir çocuk tam olarak yetişemiyor.

eleştiriye açık olman kendini yargılaman çok güzel birşey
bu işini daha da kolaylaştırıcak tatlım. umarım atlatırsın.
yuva yıkmak kolay değil,buradaki bayanlar da en makul yönlendimeleri yapıyor çözümsüz ise boşanmayı öngörüyorlar.
ben içinden çıkılmaz bir durum göremedim biraz senin gerginliklerinden başlıyor.
kendini sakinleştirmeye bak olmuyorsa mutlaka yardım al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…