• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmaktan başka çare yok galiba...

menser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
104
39
98
Düzce
meraba herkese...moralim çok bozuk ağlıyorum
eşimle 5 aydır sürekli kavga ediyoruz.10 aylık bir bebeğimiz var benim bebekten sonra çok değiştiğimi söylüyor hep.çok gergin kaygılı ve stresliymişim eskiye göre...psikoloğa gidelim diyip duruyo bana hep ama ben yaşadığımız olaylarda onu suçlu buluyorum.gerçekten haksız olduğumu düşünsem gidicem ama bence onun gitmesi gerekiyo...
bugünde bebek biraz iştahsızdı ara ara öksürüyodu. akşam biraz şiddetli öksüdü boğazına bişey takılmış gibi öğürdü ve kustu.kusunca bu geldi yardıma ne yemişti diye sordu emdi sadece iştahı yok dedim bide bi ç.kaşığı zeytin yağı verdim yeni dedim.bu hemen zeytinyağı vermeseydin keşke ya dedi.ben bağırarak ne alakası var kabız oldu zeytin yağı verdim niye kussun zeytinyağından dedim.oda hemen ne bağırıyosun bişeymi dedim ben falan diye bağırdı.ben bağırarak çok biliyosunuz siz(burda siz derken annenle sen demek istedim.kaynanamda bebek hastalandığında öylemi yaptın böylemi yaptın diye ben hasta etmişim gibi davranıyoda) herşeyi ben çocuğu hep hasta ederim zaten diye bağırdım.o hastasın sen manyaksın psikopatsın çocuk hasta olmuş senin derdin hala kavga falan dedi.işte kes sesini,git başımdan,kapa çeneni gibi şeyler dedik karşılıklı.bu çok sinirlendi biz anlaşamayız sen böyle olduğun sürece hep böyle gider bu dedi bana göre o böyle olduğu sürece anlaşamayız.senin istediğin gibi olamam anlaşamayız hiç dedim.git ver ya boşanma dilekçeni naparsan yap ya diye bağırdı.vericem ya bitsin dedim kurtulalım sizde kendinize yakışır biri bulun dedim bende. konuşmadık sonra ikimizde sinirliydik zaten bide gelmiş yanımda yatacak odadaki saatinde alarmını kurmuş seçimde görevli kapat şunun alarmını bebek yatıyor odada git başka yerde yat diye kovdum odadan.
5 aydır çok basit şeylerden çok büyük kavgalar ediyoruz.ben onun bencilligine taktım ne yapsa kendisi için yapıyo gibi geliyo.hep önce kendini düşünüyo sonra bizi.bebeği ben vermesem almayacak kucana hiç.yinede ayrılmak istemiyodum ama böyle söyleyince bitsin istiyorum daga doğrusu geri adım atmak istemiyorum.yoksa lafta boşanırım dediğimi düşüncek hiç ciddiye almayacak beni bosanamaz nasıl olsa dicek.aslında bi problem yok gibi görünüyo ama hep kavga hiç huzur yok İşte.

Eşinizi dinleyip psikoloğa gidin o çabalamak istiyor belli ki hemen kestirip atmayın boşanalım diye.

tatlım kızma ama gerginliğini resmen burdan hissettim ben .. muhtemelen yaşadıklarının birikimidir .. psikoloğa mutlaka git ama bunu eşin için yaptığını düşünme ,kendin ve bebişin için git .. sakin ve mutlu bi anne bebeğine de daha faydalı olur ,kolay mı anne oldun ,elbette değişip dönüşmüş ,duygu karmaşası yaşamışsındır .. neden bunları atlatmak için uzmana görünmeyesin ki ,bunun hatalı olmakla bi ilgisi yok . allah bebişini de güle güle büyütmeyi nasip eylesin

Çok gerginsiniz,eşiniz aksi bir şey dememiş ki,hemen küplere binmişsiniz.
Ama bebeğinize de yazık,kavga gürültü arasında büyümesi kötü.
Yardımı düşünebilirsiniz.

Canim bir sakin ol bebek seni baya bir bunaltmis belli esinede normal davranmiyorsun haberin olsun bir doktora git tavsiyeler al tabiki esinde destek cikmali ama sen cok sitreslisin rahtlamak icin bagirip kiriyorsun esini normal yasadigin ama, bu hemn bosanman alnamina gelmez senin dinlenip sakin olman lazim bosanma isinide kafandan at bosanilcak bir durumda yok yani ikinizinde sakin ve anlayisli olma zamani,umarim cozersiniz

Ne kadar küs olursanız olun eşinizle birlikte uyuyun.Bir Dost tavsiyesi olarak söylüyorum size.illa ki herkesin evinde tartışma olur fakat biriniz atesken digeri su olmalı diye düşünüyorum. Batmışınız sanırım bi kez birbirinize. Bi süre diyalog kurmamaya çalışın. Sonra ikinizin de sakin bir anında, bebegin sizi gerdiğini, size biraz müsamaha göstermesini, sizin de ona öyle davranicaginizi söyleyin derim ben.
Devir kötü, anında kayabiliyor insanın aklı. Eşinizle oturup konuşun ikinozde sakinlestiginizde. Yoksa birbirinizi kaybedersiniz.hemen bosanmayi dile getirmeyin.ortada elle tutulur bisey yok diyorsunuz.bir yuva kolay kurulmuyor.ve birde bebeğiniz var.3 düşünüp 1soylemek gerek. Allah yardimciniz olsun.

Eşiniz haklı.
Farkında mısınız sizi düzeltmeye çalışıyor, neden gitmiyorsunuz psikoloğa?
Neden üçüncü şahısları kendinize dahil ediyorsunuz?
Adam patlar bi süreden sonra, haksızsınız.

sizin destek almanız galiba lohusalık sendromunu anlatamamışsınız bence . . Bide anneler doğum yaptığında bütün ilgisini bebeğe verip eşlerini göz ardı ediyorlar. ERKEK ilgi bekliyor ama ters ters davranışlarla karşılanıyor . Sizde çok üzerine gidiyorsunuz anladigim kadarıyla buna rağmen yine yapıcı davranıyormuş. BÖYLE ufak bir mevzu için bu kadar yıpranmaya ve yıpratmaya hiç değmez. :KK20:.

Canım sen farkında değilsin normal bu kadar gergin olman yeni bir düzen ve kendine ayıracak hiç vaktinin kalmamasi.
Ne bosanmasi allah askina.
Eşin gidelim demiş psikologa.kendini iyi hissedersin belki doğum sonrası depresyonu yaşıyorsun git ne kaybedersin.

tamam haksızım yani.eşim çok yardımcı olur aslında bana ama bugün işi vardı biraz misafirim gelecekti hem bebekle hem ikramla uğraşmaya çabaladım.bu sırada çok panikledim elim ayama dolaştı ne yapacamı şaşırdım.ikram mikram yetistiremedim bebekle uğraştım misafirltim gelince birlikte yaptık ama benim o panik halim geçmedi moralim bozuldu.eşim yardım etmedi diye kızdım ona.işi bitince aldı bebeği gezdirdi ama ben bi türlü yumuşamadım.ben gerçekten iyi değilim galiba psikolog iyi gelirmi sizce ilaçsız

Bu dediğimiz durum bebeğin olduğuher ailede yyaşanan durumlar abartılacak birşey yok bence benim esimde hep kizimda bi farklılık gördüğünde hemen sorar ne yedi bbugün diye. Doktor bile ilk olarak bunu sormaz mi. Belki stresten bu kadr buyuttunuz. Ama boşanmaya gidecek bir sorun göremiyorum ben. Bir de arkadaşların dediği igibi ayrı yatmayin kus olsanız bile.

tamam haksızım yani.eşim çok yardımcı olur aslında bana ama bugün işi vardı biraz misafirim gelecekti hem bebekle hem ikramla uğraşmaya çabaladım.bu sırada çok panikledim elim ayama dolaştı ne yapacamı şaşırdım.ikram mikram yetistiremedim bebekle uğraştım misafirltim gelince birlikte yaptık ama benim o panik halim geçmedi moralim bozuldu.eşim yardım etmedi diye kızdım ona.işi bitince aldı bebeği gezdirdi ama ben bi türlü yumuşamadım.ben gerçekten iyi değilim galiba psikolog iyi gelirmi sizce ilaçsız
doğru nefes teknikleriyle bile halledilir ,akıllı bi kadınsınız ,burda bize anlatana kadar uzman bi hekime anlatır ,hem de ilaçsız bi şekilde stressiz günlerinize dönüş yaparsınız

Back
X