Psikoloğa git, eşin haklı..
Herkes böyle Yazmış evet dışarıdan böyle görünüyor ama aslında küçük bir bebekle geçirdiğiniz süreç çok normal:)
Senin fazla yorgun ve hassas olman, bebek nedeniyle kendi hayatına devam edememen ama eşinin aynen devam etmesi, yine torun sevdası nedeniyle kv nin hayatınıza burun sokması , senin çocuk yetiştirme yöntemini eleştirmesi, seni baskı altına alması vb şeyler ilişkinizi bu yöne götürüyor. Her bebekli ailenin yaşadığı gibi..
Eşine daha sakin ve kibar davranmayı dene. Ailesinin seni istememesi, sana laf sokmasının suçu da ona ait değil. Eğer gerekli cvbı kvye verirsen Konuları eşine bile taşımaya gerek kalmaz. Ya da bebek hasta olduğunda kvye söylemene gerek yok. Benim bebeğim de çok hareketli ve düşünce aynısını yaparlardı, onlara anlatmamak tercihim...
Eşine Bebeğin seni çok yorduğunu, bir türlü dinlenmesinin için de gergin OLDUĞUNU söyle. Kv kendi ailen vs kim yakınındadır Bebeğini bırakıp mola al, kuaföre git kahve iç yürüyüş yap vs. Güzelce dinlen.
Inan bebeğinin en keyifli olduğu zamanlar Başlıyor, artık yorgunluk geride kalacak ve ilişkinizi kurtaracaksınız.
Eşin gergin OLDUĞUNU düşündüğünde ona hak ver. Evet canım dinlememesiyle ben de kendimi tanıyamıyorum, ama herkes böyleymii bu dönemler, artık bebek büyüyor, düzenini bozmayınız mutlu oluyor vs givi onu yönlendir.
Tabiki Boşanma ve ilk defa mı bilmem ama aen adım at. Bu Sürecin seni yorduğunu o Yüzden fevri OLDUĞUNU söyle. Ben eşime kaba konuşmaya başlamıştım getir götür yap diye.. Çok kırılıyordu ve ona bunun onunla alakası olmadığını bebek doğduktan sonra sanki yeterli vakti yokmuş da vakit kazanmak için kelimelerden kıstığım hissini anlattım. O anladı ben de dikkat ettim.
Bebekli hayat böyle... Inş bir an önce çözersiniz sıkıntılarınızı..
Sakin kal, Tartışma çıkarsa ailesini karıştırma, kocam senin için psikolog önermiş seni düşünüp, gidip biraz Konuş ve rahatla bence:)