• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan başka çözüm önerisi olan??

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
eşimle hiç mutlu değilim 4 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var ve çok ama çok iyi bir baba yükümü baya hafifletiyor,evine çok düşkün bizi bir şey almayı sever hiç bir şeyden şikayet etmez,yemek beklemez ütü beklemez,emeğini esirgemez hiç bir konuda bunlar güzel yönleri..
Ama gelin görün ki ben mutlu değilim.. aramızda ilgi alaka iletişim sıfır..benim talebimle çıkarız dışarı bir yere otururuz susar susar geliriz ya da ben otururum o kızımızı gezdirir,ben illaki kalırım bir başıma masada
Ne zaman güzel bir söz söyledi ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile
Bi de benim hevesimi çok kırar heyecanla bi şey anlatırım ya alaya vurur ya hiç olmayacak olumsuz bir yön bulup çıkarır.. kapıdan kız yemek yedi mi die girer..
Belki her evlilikböyle bilmiyorum ama ben mutlu hissedemiyorum salt bu evliliğn içindeyken kendime. Hafta içi iş güç dışarda her şey yolunda ama hafta sonu biz bizeyken içime hep bir kasvet çöküyor
Bu durumu nasıl değiştiririm boşanmaktan beşka yapıcı önerilerinize açığım??

Sevgi bitiyor erkeklerde evlenince ,beklentilerin verdiği mutsuzluğu yaşıyoruz aslında beklenti içinde olmamak gerekiyor .
Konuşmuyor ise sizde TV izleyin kitap okuyun üzerine düşünce daha çok çıkılmaz hale geliyor.
Allah kolaylık versin.

Peki siz ona sevdiğinizi söylüyor musunuz? Oturup bunları konuşmuyor musunuz? Sonuçta bir bebek yapacak kadar birbirinizi tanımış, değer vermişsiniz şimdi neden böyle bir duruma düştünüz anlam veremiyorum ki!
Ayrıca evlilik bu ya hu doğal olmak gerekir. Bazen benim de dalga geçesim gelir eşim bir şey dediğinde dalga geçerim sonra oturur kahkaha atarız, devam ederiz, sonra ben anlatırım o da bazen alakasız bir şey söyler aynı şekilde güleriz bu araya tatlılık katıyor, heyecan katıyor, robot değiliz ki hazır kıta dinleyip fikir söyleyeceğiz?
Arada sesimiz de yükselebilir, espri de yapabiliriz, dalga da geçebiliriz, bazen dinliyor gibi görünüp dinlemiyor da olabiliriz ama bunu söyleriz. Bazen eşim konuştuğunda bakıyorum ki dinlememişim diyorum ki “ ya sen konuştun ama ne dedin ki acaba dinlememişim kusura bakma deyip gülüyorum. O da bana gülüyor tekrar anlatıyor. Kalkıp kırılsa boşver anlatmıyorum dese uğraşamam ki. Evliyiz be biz, neler paylaşıyoruz her halttan ne kırılacağız?
Yani demek istediğim evlilik doğal olmayı gerektirir. Kalıplara göre yaşamamalıyız, saygı, aşk bozulmasın yeter. Ve iletişim halinde olmalıyız sürekli. Bu da konuşarak olur.

eşimle hiç mutlu değilim 4 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var ve çok ama çok iyi bir baba yükümü baya hafifletiyor,evine çok düşkün bizi bir şey almayı sever hiç bir şeyden şikayet etmez,yemek beklemez ütü beklemez,emeğini esirgemez hiç bir konuda bunlar güzel yönleri..
Ama gelin görün ki ben mutlu değilim.. aramızda ilgi alaka iletişim sıfır..benim talebimle çıkarız dışarı bir yere otururuz susar susar geliriz ya da ben otururum o kızımızı gezdirir,ben illaki kalırım bir başıma masada
Bi de benim hevesimi çok kırar heyecanla bi şey anlatırım ya alaya vurur ya hiç olmayacak olumsuz bir yön bulup çıkarır.. kapıdan kız yemek yedi mi die girer..
Belki her evlilikböyle bilmiyorum ama ben mutlu hissedemiyorum salt bu evliliğn içindeyken kendime. Hafta içi iş güç dışarda her şey yolunda ama hafta sonu biz bizeyken içime hep bir kasvet çöküyor
Bunlar zaten ayrılık sebebi olmamali bence bir evlilik terapistine gidin konuşsun ve adam da Sen de eksiklerinizi öğrendiğiniz de daha doğru karar vermiş olursunuz

Eşiniz komplekse girmiş,
Temizinden sana muhtacım pozu lazım.....
Hani pazularını çıkarıp,kılıcı havaya götürüp güççç bende artık demesi için bir şeyler yapın....

Eşinize boş bi kagit ve sizde de olmalı siz ona bende değişmesini ıstdgn şeyleri yazmsn sylyn ve sonra da siz yazın onda degsmsn istdgnz şeyleri sonra birbrnz verin ayrı odalarda okuyup düşünmek için zaman da verin sonra ortak bi nokta da buluşup konuşun durum değerlendirmesi gibi hallolmck gibi değil sanki yani küçük dokunuslarla düzeleblr gibi Rabbim yardmcnz olsun ....♡

Herkes ayni seyden sikayetci. Bizede benziyor bu durum cok ilgili alakali,cocuguyla iletisimi güzel. Getirmeyi götürmeyi seviyor.. ama ilgi sifir. Valla bende hatirlamiyorum en son nezaman seni seviyorum dedi :)
Evlilik monotonlasiyor belli bir sure sonra iki kelime edemiyor insan alaka hep baska yönde valla nediyim kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :KK70:
Ama yanliz degilsin bil istedim:stop:

Pasif sizin yonlendirmenizle hareket eden biri gibi geldi bana esiniz..
Bundan skilmis olmayasin..

Zaten bu durumda kimse boşan demezdi sanirim. Ama bu k.k bellide olmuyor. Yani en basitindan birlikte olmak icin belli bi durumlar yaratin. Yani ornek o kizinizi mi gezdiriyor? Sende git yaninda neden masada tek oturasin ki? Kizimiz yemegini yedi mi derse evet babasi cok guzel yemek yedik beraber deyin. Konusma ortamlariniz olsun bol bol. Bende hevesle birsey anlatirm mesela en basitinden, iste makyaj kataloguna uye oldum artik mkyj mlz. Bedavadan gelecek cok heyecanliyim dedim. Verdigi cevap ne gerek var bunlarla ugrasmaya git carsiya al der. :D yada bir yerde bisi begendim gosteririm bak guzelmi derim iyi iste alacaksan alaljm der. Erkeklerde hastalik ve araba harici disindki seyleri abartma huyu yok. Arabayi bi anlatir bi gorme :) sanki son model tek onda var araba :D yani demem o ki, erkekler boyle. Pek fazla ilgi sevgi yok. Her daim opym sariliym yok. Sorarsan soyler yada seni seviyorum dediginde klasik cvp bende olur :)

Birlikte yapabileceginiz bir seyler bulun.
Kiziniz uyuyunca hafta sonu film izleyin.
Birlikte vakit gecirmeyince konusacak konu kalmiyor.
Kizinizla birlikte ucunuzun yapabilecegi altiviteler bulun.
En basiti parmak boyasi alip bi tsorte el izlerinizi cikarin. Vs vs

Beklentileriniz farkli demek ki. Haksizsiniz diyemem ama 100 evli erkekten kac tanesi kapidan iceri girip askini ilan ediyordur meraktayim su an :KK66:
benimki :KK70: tu tu tu masallah diyim ama burdaki evlilikleri okuyunca ben dumur oluyorum yahu anamla babam gecen ay 40.senelerini kutladilar onlar bile her daim asik olduklarini soylerler
tamm zirt pirt soylemeye gerek yok belki ama burda bahsedilen evlilikte de birseyler ters gidiyor belli ki

konu sahibi bana kocaniz kiziniza asiri duskun gibi geldi , sanki tum sevgisini ve ilgisini ona yonlendiriyor size birsey kalmiyor gibi , aile terapisi alin yada cikin bas basa bi yemege ciddi ciddi hissettiklerinizi soyleyin herhalde o zaman da alaya almaz diye dusunuyorum

benimki :KK70: tu tu tu masallah diyim ama burdaki evlilikleri okuyunca ben dumur oluyorum yahu anamla babam gecen ay 40.senelerini kutladilar onlar bile her daim asik olduklarini soylerler
tamm zirt pirt soylemeye gerek yok belki ama burda bahsedilen evlilikte de birseyler ters gidiyor belli ki

konu sahibi bana kocaniz kiziniza asiri duskun gibi geldi , sanki tum sevgisini ve ilgisini ona yonlendiriyor size birsey kalmiyor gibi , aile terapisi alin yada cikin bas basa bi yemege ciddi ciddi hissettiklerinizi soyleyin herhalde o zaman da alaya almaz diye dusunuyorum
İste dedim ya 100 taneden birkac tanesi oyledir anca. Ben 2 yasinda cocugu olup da ayni masada el ele goz goze ask yasayabilen,yalniz oturmayan kimseyi tanimiyorum valla:KK45: varsa da sayisi 5i gecmez eminim.
Kadinlarin evlilikten beklentisi hep pembe hayaller,ucan kelebekler,kulaklarindan kalp cikan bir koca nedense. Bu kadar beklentinin anormal oldugunu dusunuyorum ya.

İste dedim ya 100 taneden birkac tanesi oyledir anca. Ben 2 yasinda cocugu olup da ayni masada el ele goz goze ask yasayabilen,yalniz oturmayan kimseyi tanimiyorum valla:KK45: varsa da sayisi 5i gecmez eminim.
Kadinlarin evlilikten beklentisi hep pembe hayaller,ucan kelebekler,kulaklarindan kalp cikan bir koca nedense. Bu kadar beklentinin anormal oldugunu dusunuyorum ya.
o beklenti bana da anormal geliyor
cocuk olunca bas basa disarda pek bisey yapilmiyo ama evde cocuklar uyuyunca kucak kucaga dizi izleriz biz mesela :)
yani onemli olan icinden gelmesi ve sevgiyi yasayabilmek , her sabah gune seni seviyorum diye baslariz gece uatarken de seni seviyorum der oyle uyuruz
sevgiyi hissettirmek lazim yoksa ne anlami var ki evli olmanin o zaman ev arkadasi gibi oluruz

o beklenti bana da anormal geliyor
cocuk olunca bas basa disarda pek bisey yapilmiyo ama evde cocuklar uyuyunca kucak kucaga dizi izleriz biz mesela :)
yani onemli olan icinden gelmesi ve sevgiyi yasayabilmek , her sabah gune seni seviyorum diye baslariz gece uatarken de seni seviyorum der oyle uyuruz
sevgiyi hissettirmek lazim yoksa ne anlami var ki evli olmanin o zaman ev arkadasi gibi oluruz
Cocuklarin uyumasi sart valla bence de ;) yoksa ortada ne paylasilacak sevgi kaliyor ne de koca :KK53:

Back
X