- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
eşimle hiç mutlu değilim 4 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var ve çok ama çok iyi bir baba yükümü baya hafifletiyor,evine çok düşkün bizi bir şey almayı sever hiç bir şeyden şikayet etmez,yemek beklemez ütü beklemez,emeğini esirgemez hiç bir konuda bunlar güzel yönleri..
Ama gelin görün ki ben mutlu değilim.. aramızda ilgi alaka iletişim sıfır..benim talebimle çıkarız dışarı bir yere otururuz susar susar geliriz ya da ben otururum o kızımızı gezdirir,ben illaki kalırım bir başıma masada
Ne zaman güzel bir söz söyledi ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile
Bi de benim hevesimi çok kırar heyecanla bi şey anlatırım ya alaya vurur ya hiç olmayacak olumsuz bir yön bulup çıkarır.. kapıdan kız yemek yedi mi die girer..
Belki her evlilikböyle bilmiyorum ama ben mutlu hissedemiyorum salt bu evliliğn içindeyken kendime. Hafta içi iş güç dışarda her şey yolunda ama hafta sonu biz bizeyken içime hep bir kasvet çöküyor
Bu durumu nasıl değiştiririm boşanmaktan beşka yapıcı önerilerinize açığım??
Ama gelin görün ki ben mutlu değilim.. aramızda ilgi alaka iletişim sıfır..benim talebimle çıkarız dışarı bir yere otururuz susar susar geliriz ya da ben otururum o kızımızı gezdirir,ben illaki kalırım bir başıma masada
Ne zaman güzel bir söz söyledi ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile
Bi de benim hevesimi çok kırar heyecanla bi şey anlatırım ya alaya vurur ya hiç olmayacak olumsuz bir yön bulup çıkarır.. kapıdan kız yemek yedi mi die girer..
Belki her evlilikböyle bilmiyorum ama ben mutlu hissedemiyorum salt bu evliliğn içindeyken kendime. Hafta içi iş güç dışarda her şey yolunda ama hafta sonu biz bizeyken içime hep bir kasvet çöküyor
Bu durumu nasıl değiştiririm boşanmaktan beşka yapıcı önerilerinize açığım??