- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhaa orasi kesin canimCocuklarin uyumasi sart valla bence deyoksa ortada ne paylasilacak sevgi kaliyor ne de koca
![]()
Bunu deniycim,teşekkürleranlayamıyorum bebek yapacak kadar sevebiliyorsunuz ama mutlu olamıyorsunuz. peki siz onu nasıl karşılıyorsunuz güler yüz? evet belki yapıyorsunuz ama evlilik biryerden sonra monotonlaşıyor. bende konuşacak bişey bulamıyorum kendinize ait özel alanlar yaratın bırakın o alanlara giremesin neler yaptışınızı şak diye anlatmayın 2 3 gün sonra anlatın ki konuşacak mevzunuz kalsın. o televizyon izlerken siz bilgisayarda dizi izleyin kitap okuyun bebeğinizle ilgilenin pazar günleri o evdeyken spora gidin kuaföre gidin biraz kendinize zaman ayırıp kendinize ilgi gösterin emin olun ondan sonra''ya bu kadın neler yapıyor?'' diye düşünecektir. merak ettirinn kendinizden
Galiba birçok erkek böyle. Benim eşim de öyle. Ben biraz ondan ilgimi azaltınca hemen farketti ve bazı değişiklikler yapmaya çalıştı. Çalışıyor musunuz bu arada?eşimle hiç mutlu değilim 4 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var ve çok ama çok iyi bir baba yükümü baya hafifletiyor,evine çok düşkün bizi bir şey almayı sever hiç bir şeyden şikayet etmez,yemek beklemez ütü beklemez,emeğini esirgemez hiç bir konuda bunlar güzel yönleri..
Ama gelin görün ki ben mutlu değilim.. aramızda ilgi alaka iletişim sıfır..benim talebimle çıkarız dışarı bir yere otururuz susar susar geliriz ya da ben otururum o kızımızı gezdirir,ben illaki kalırım bir başıma masada
Ne zaman güzel bir söz söyledi ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile
Bi de benim hevesimi çok kırar heyecanla bi şey anlatırım ya alaya vurur ya hiç olmayacak olumsuz bir yön bulup çıkarır.. kapıdan kız yemek yedi mi die girer..
Belki her evlilikböyle bilmiyorum ama ben mutlu hissedemiyorum salt bu evliliğn içindeyken kendime. Hafta içi iş güç dışarda her şey yolunda ama hafta sonu biz bizeyken içime hep bir kasvet çöküyor
Bu durumu nasıl değiştiririm boşanmaktan beşka yapıcı önerilerinize açığım??
Kaç kere yaptım bunu,ne yapıyorsun intikam mı alıyorsun diyor. Kaldı ki ailesi de kendi eçinde çok iyi anlaşan tipler değil. Babası hep uyur yok gibidir ablası sürekli laf sokar annesi hep şikayet eder hiçbişe beğenmez azarlar gibi konuşun bi de temizlik hastası hiç rahat edemiyorum orda :/
cinselliği dahi çocuk olsun diye yaşayan ümitsiz bir vaka.Nasıl anlatsam bilmiyorum,çünkü asıl sorun hangisi,hangisi üzerinde durmalı hangisi ile savaşmalıyım bilmiyorum. Biraz uzun olacak ama ben herşeyi olduğu gibi yazacağım sizin değerleri yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimle severek evlendik ve 4 yıldır evliyiz,22 aylık bir kızımız var. Dışardan güzel bir tablo ama hep bir şey eksik
Eşimle göz teması kurmayız,eşim ne takdir eder ne teşekkür eder ne de özür diler,hiç bir hatasında "ben haksızdım" dediği olmamıştır. Hiç bir zaman ilk adımı atmaz,güzel bir söz söylemez,bir zaman özel günlerde sürprizler yapıyordu ama bir konuşmamızda bunları içinden gelerek değil de sırf ben neden yapmadın demeyem diye yaptığını,hediye almaktan bıktığını dile getirmişti ve ben çok kırıldım tabi.. ondan hiç bir zaman sıcaklık görmem,bir şeye canım sıkılsa ağlasam görmezden ğelir "ne derdin var" diye sormaz. İltifat etmez ama sabahtan akşama kadar eleştirebilir. Ben konuşmaya çalıştığımda etkin bir şekilde dinlemez,kızımıza laf atar konuyu değiştirir.
Artık ayrı yatıyoruz ikimiz de iki kişi uyuyamıyoruz. Cinsel hayatımız yok gibi.. çocuğa kadar zaten çocuk yapma odaklıydı. Hamilelik ve çocuğun 1 yaşına gelmesi derken yaklaşık iki yıl hiç,sonra da 6 ayda 1 belki..
Şuan bende de istek kalmadı. Cinsellik haricinde sarılma öpme vs zaten hiç yok.. haa cinsellik dediysem de bu hep tek taraflı,orgazm nedir inanın bilmiyorum hiç yaşamadım. Çok defa dile de getirdim sonuç sıfır ne bir değişiklik ne bir çaba.. ben de hepten soğudum şimdi cinsellikten..
Hep arayı düzeltmeye çalışan,konuşmaya çalışan,bak bu eksik diyen,romantik ortam yaratmaya çalışn,cinsellik için -istemediği halde- zemin oluşturmaya çalışan,kısaca her konuda hep adım atan olmaktan çok ama çok yıldım.
Konuştum olmadı yazdım olmadı,evlilik terapistire gittik olmadı,ses kaydı ile gönderdim olmadı.. yani bütün iletişim kanallarını zorladım olmadı.. olmadı olduramadım.
Benden de hiç bir zaman memnun olmadı. Ne ailesine ne arkadaşlarına ne kendisine yaptığım memnun etti onu.
Hiçbir konuda hiç bir zaman hakkımı teslim etmedi.
Flörtleşmek neydi,konuşmak iletişim halinde olmak,birinin ilgisini çekmek beğenilmek istenmek sevilmek.. ben bu kavramları unuttum ve çok özledim..
kendi kendime yeteyim dedim aynı evin içinde küssem umrunda olmaz,zorunlu haller dışında konuşmaz bile yıllarca öyle yaşar gider..
Artık ben de ona karşı çok sevecen değilim,hatta eve ğelmesini dahi istemiyorum onunla bir şey yapmak istemiyorum,keyif de almıyorum.. beni çok yormuş..
Ne yapmalıyım bilmiyorum,üzerime bir fil oturmuş gibi..
Lütfen yol gösterin,ne yapmalı?
Ayni benim koca:))ben beklentimi sifira indirdim sayilir.cocuklarimdan yeni bir ask yarattim.koca kisiside bir kenarda bulunsun.lazim oldugunda(tamir,sevismek,cocuklarin bakimi ya da herhangi bir konuda yardim)kullaniyorum.onun disinda hicbirseyime karismaz gezme tozma para harcama vs..ben de arkadaslarimla cocuklarimla ya da kendim gezip tozuyorum.bakimlarimi yapiyorum suslenip pusleniyorum hobilerim var onlarla ugrasiyorum.bir eksikligini hissetmiyorum yani.canim sevismek isterse sevisiyirum.illa onunla cikmak istersem surukluyorum adami pesimden cikiyoruz.bilmem boyle iyiyiz sanki:))hayat bana guzel de gec bosver.sen boyle yapinca az bucuk biseylerin farkina variyor okuzler.mesela dun geldi eve kedimiz pat diye atti kendini esimin onune beni sev diiye.esimde bir sen karsiliyorsun zaten beni baska karsilayan yok dedi.anladiimki dogru yoldayim:))eşimle hiç mutlu değilim 4 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var ve çok ama çok iyi bir baba yükümü baya hafifletiyor,evine çok düşkün bizi bir şey almayı sever hiç bir şeyden şikayet etmez,yemek beklemez ütü beklemez,emeğini esirgemez hiç bir konuda bunlar güzel yönleri..
Ama gelin görün ki ben mutlu değilim.. aramızda ilgi alaka iletişim sıfır..benim talebimle çıkarız dışarı bir yere otururuz susar susar geliriz ya da ben otururum o kızımızı gezdirir,ben illaki kalırım bir başıma masada
Bi de benim hevesimi çok kırar heyecanla bi şey anlatırım ya alaya vurur ya hiç olmayacak olumsuz bir yön bulup çıkarır.. kapıdan kız yemek yedi mi die girer..
Belki her evlilikböyle bilmiyorum ama ben mutlu hissedemiyorum salt bu evliliğn içindeyken kendime. Hafta içi iş güç dışarda her şey yolunda ama hafta sonu biz bizeyken içime hep bir kasvet çöküyor
Cok guzrl konusmussunuz tebrik ediyorum. Ayni dusuncedeyim sizin kadar beceremesemde bende bunlari savunuyorum . ve biz kadinlar maalesef hicbirseyden memnun olmuyoruz sdi bu lafima karsilk ben oluyorum diyenede inanmam. Şoyleki ilgili bi babasu bu o die bi suru nitelik saymis arkdsmiz onca seye onca guzllige ragmen bosanmak lafini dilind getirmis . bi konus guzellikle birazda sen yaklas sen cezbet ne blm herhalti erkeklerden bekliyoruz tamam hicbise yapmayan erkeklerde var ama boyle erkekler oldgu zamndaha fazlaini isyeme gibi bi huyumz var. Konus. Istedigin seyler sor seyler degil arkdsim.Peki siz ona sevdiğinizi söylüyor musunuz? Oturup bunları konuşmuyor musunuz? Sonuçta bir bebek yapacak kadar birbirinizi tanımış, değer vermişsiniz şimdi neden böyle bir duruma düştünüz anlam veremiyorum ki!
Ayrıca evlilik bu ya hu doğal olmak gerekir. Bazen benim de dalga geçesim gelir eşim bir şey dediğinde dalga geçerim sonra oturur kahkaha atarız, devam ederiz, sonra ben anlatırım o da bazen alakasız bir şey söyler aynı şekilde güleriz bu araya tatlılık katıyor, heyecan katıyor, robot değiliz ki hazır kıta dinleyip fikir söyleyeceğiz?
Arada sesimiz de yükselebilir, espri de yapabiliriz, dalga da geçebiliriz, bazen dinliyor gibi görünüp dinlemiyor da olabiliriz ama bunu söyleriz. Bazen eşim konuştuğunda bakıyorum ki dinlememişim diyorum ki “ ya sen konuştun ama ne dedin ki acaba dinlememişim kusura bakma deyip gülüyorum. O da bana gülüyor tekrar anlatıyor. Kalkıp kırılsa boşver anlatmıyorum dese uğraşamam ki. Evliyiz be biz, neler paylaşıyoruz her halttan ne kırılacağız?
Yani demek istediğim evlilik doğal olmayı gerektirir. Kalıplara göre yaşamamalıyız, saygı, aşk bozulmasın yeter. Ve iletişim halinde olmalıyız sürekli. Bu da konuşarak olur.
Boşanmayı düşündüğümden değil her posta boşan yazanlar var onlara ambargoydu..Cok guzrl konusmussunuz tebrik ediyorum. Ayni dusuncedeyim sizin kadar beceremesemde bende bunlari savunuyorum . ve biz kadinlar maalesef hicbirseyden memnun olmuyoruz sdi bu lafima karsilk ben oluyorum diyenede inanmam. Şoyleki ilgili bi babasu bu o die bi suru nitelik saymis arkdsmiz onca seye onca guzllige ragmen bosanmak lafini dilind getirmis . bi konus guzellikle birazda sen yaklas sen cezbet ne blm herhalti erkeklerden bekliyoruz tamam hicbise yapmayan erkeklerde var ama boyle erkekler oldgu zamndaha fazlaini isyeme gibi bi huyumz var. Konus. Istedigin seyler sor seyler degil arkdsim.
Hadi boşandınız. ya kızınız ne olacak. siz bu boşluktasınız diye o da ya annesinin olmayışının boşluğunu çekecek yıllaarca ya da babasının. boşanma türü sebepler yüzünden sağlıklı bi nesil yetişmiyor. lütfen az daha oturup siz sağlıklı düşünün. niyetim akıl vermek falan değil. benim burdaki öncülüğüm çocuk. başkada bi şey değil..eşimle hiç mutlu değilim 4 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var ve çok ama çok iyi bir baba yükümü baya hafifletiyor,evine çok düşkün bizi bir şey almayı sever hiç bir şeyden şikayet etmez,yemek beklemez ütü beklemez,emeğini esirgemez hiç bir konuda bunlar güzel yönleri..
Ay evet biraz kotu yazmisim . demek istedigim suydu esinize zevk vermeniz icin illa ki birlktelik gerekmiyor demek istemistim yani ön sevisme yasayip sonucundada elinizle yada bska bi sekilde eesinizibosaltabilirsiniz. Bu sekilde hem esinizin istegine karsilik vermis olurdunuz hem kendinizi korumus olursunuzBoşanmayı düşündüğümden değil her posta boşan yazanlar var onlara ambargoydu..
Bi de yazınızı çok anlamadım :/