bosanmali mi yoksa devam mi? mutsuzum

ilkini ben cok istedim denedik olmadi drlarla gorustum olmayacagini menopoz donemine girdihimi soykediler yasim da 33 du. bunlwri duyduktan sonra daha cok istedim tup denedim olmadi sonra kendiliginden oldu. ikinciside olmuyor zaten diyerek korunmadik ve oyke oldu. ve ben hic pisman degilim su an cocuklarimdan cok sukur oldular ve beb sevgimin hic bitmeyeceğini saniyordum cunku cok severek evlendim ve cok yapıcı sabirli bir insanimdir. herseyi sil bastanlarla düzelebileceğini sanmistim.
Canım iki bebek seni yoruyor olmalı eşine karşı tahammülün bu nedenle kalmamış. Artı ve eksilerini tartıp karar vermelisin. Bir mesleğin işin var mı ailenin durumu nasıl

Canım iki bebek seni yoruyor olmalı eşine karşı tahammülün bu nedenle kalmamış. Artı ve eksilerini tartıp karar vermelisin. Bir mesleğin işin var mı ailenin durumu nasıl
evet grafikerim aileeminde durumu iyiben azindan kira vermesen oturabilecebigim bi evim var aileden gelen anne baba emeklk onlarin maasi var bi dukkanim var 400 lira kira getirebilecek.

Hakikaten neden 2 çocuk..demek ki anlaşamıyosunuz ama en azından cinsel hayatınız o kadar da kötü değil diye düşünüyorum böyle çiftler için..
çocuk yokken boşanmak çok zor.. tek çocukla daha zor..iki çocuğun sorumluluğunu manevi olarak tek başına kaldırabilecekseniz boşanın...

Eski konu ama yorumları okuyunca cevap yazmadan edemedim. Ülkedeki boşanma oranının artışında KK'da yapılan yorumlar ve verilen gazların çok etkisi olduğunu düşünüyorum.

Back
X