ne dusunecegimi bilmiyorum

Doğru tepki, yanlış üslup
onunda yarasina dokunduk galiba sorun deyil yazsinlar
Terbiyesiz. Yuva yikmaya calismissin, yuva kendi basina yikilmis. Bencilliginiz yuzunden kac tane cocugun psikolojisi bozuldu ve bozulacak allah bilir. biraz merhamet be! sirf en fazla 1 saat surecek sehvet tutku icin hayatlar mahvediyorsunuz. azicik nefse hakim olun. onurlu yasayin. insan onuru icin yasar! bi de kinamayin diyor. bacim sana verilmis en buyuk ceza kendinle yasamak zorunda oluşun. yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz. Adamın eşine yazik, bebelere yazik... Adam demistir zaten benim icin kocasini satan, baskasi icin de beni satar. alooo.

Terbiyesiz. Yuva yikmaya calismissin, yuva kendi basina yikilmis. Bencilliginiz yuzunden kac tane cocugun psikolojisi bozuldu ve bozulacak allah bilir. biraz merhamet be! sirf en fazla 1 saat surecek sehvet tutku icin hayatlar mahvediyorsunuz. azicik nefse hakim olun. onurlu yasayin. insan onuru icin yasar! bi de kinamayin diyor. bacim sana verilmis en buyuk ceza kendinle yasamak zorunda oluşun. yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz. Adamın eşine yazik, bebelere yazik... Adam demistir zaten benim icin kocasini satan, baskasi icin de beni satar. alooo.

Onu boşverin de plânınız ne yönde ne bekliyorsunuz?mesela adamın boşanmasını mi?boşansa evlenseniz mutlu olacak mısınız
hayir butun ipleri kopardim hic bi beklentim yok artik....

Yaptığın hatada ödeyeceğin vebal vereceğin hesap senin sorunun. Benim önerim hiç kimse çocuklarından önce gelmemeli. Bu konuda da çocukların önceliğin olsaydı bence mantıklı hareket edebilirdin ve akıl tutulması dediğin olaya da maruz kalmazdın.

Buraya açılan her konu zaten eleştiriye de açıktır fakat hiç bir konuda kimsenin kimseye hakaretle eleştir

Yaptığın hatada ödeyeceğin vebal vereceğin hesap senin sorunun. Benim önerim hiç kimse çocuklarından önce gelmemeli. Bu konuda da çocukların önceliğin olsaydı bence mantıklı hareket edebilirdin ve akıl tutulması dediğin olaya da maruz kalmazdın.
esimden siddet uyguladigi icin ayrildim....mutsuz bi evliligim vardi zaten. gerisi tamamen benim hattam guvenmemeliydim inanmamaliydim. eski bi ask (demekki deyilmis) olunca inanmak daha kolay oldu benim icin. malesef

korundugum icin cok gec farkina vardim malesef 12 haftalikti

hayir hollandada 13 haftaliga kadar legal

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama Hollanda'da isteğe bağlı kürtaj için yasal sınır 21. hafta diye biliyorum.
Türkçe kaynaklardan okuduğum için emin değilim. Hollanda'da yaşayan üyeler görürlerse yazarlar doğrusunu.

Konuya yorumum yok. Gerçekse, umarım o adamın eşi de kocasının gerçek yüzünü görüp boşanır.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama Hollanda'da isteğe bağlı kürtaj için yasal sınır 21. hafta diye biliyorum.
Türkçe kaynaklardan okuduğum için emin değilim. Hollanda'da yaşayan üyeler görürlerse yazarlar doğrusunu.

Konuya yorumum yok. Gerçekse, umarım o adamın eşi de kocasının gerçek yüzünü görüp boşanır.

Konuya yorumum yok. Gerçekse, umarım o adamın eşi de kocasının gerçek yüzünü görüp boşanı

Maalesef gercek bende butun bu olaylarin yalan olmasini isterdim....

Lutfen yargilamadan yorum yaparsaniz cok sevinirim gercek ne dusunecegimi bilmiyorum. Ben 18 yasindayken biriyle tanistim ve cok asik olduk birbirmize aileler istemeyince ikimizde cok uzulduk hastalandik resmen ama olmadi. o gunden sonra hic gorusmedik taaaa ki aradan 17 yil gecene kadar ve tabiki ben evli o evli coluk cocuk var ikimizinde. Oturup bi kahve icelim dedik ve ne olduysa olan o gunden sonra oldu. Ikimizde mutsuzduk ikimizde gorucu usulu evlilik yapmisiz ben esimden ara ara siddet goruyordum o da esini sevmedigini ve mutlu olmadigini bu yuzden evde hep soguk savas oldugunu felan soyledi. Ve suan biz 5 yildir birlikteyiz ve o arada ben bosandim tabiki onunla birlikte mutlu olmak icin ve kendisi bana herzaman ben hazirim biz birimizin hakkiydik zaten diyerek bu yola ciktik. Sonuc ben ayrildim ve o yan cizdi ilk baslarda bana yapamiyorum cocuklarim kizlarimi birakamam dedi sonra onlar buyusun o zaman bosanacam dedi ama kesin bosanacam ama simdi deyil cocuklar buyunce diyor. Ve ben bu arada ondan hamile oldugumu ogrendim. Bunu soyledigimde onun tepkisi soylediydi ya aldiririz simdi mumkun deyil yada dogur simdilik kimse benden oldgunu bilmesin oldu. Ve tabi boyle bisey mumkun deyil zaten basli basina yanlisin icindeyim ve daha fazla kaldiramadim bahanelerini soylediklerini ve tartisma cikti ona serefsizsin karaktersizsin deyip ( buna bende dahilim kendimle asla gurur duymuyorum) ondan ayrildim. artik tamamen bittsin eger gelirse bosanip gelsin yoksa yok. size sormak ve sizin dusunceleriniz neler inanin cok merak ediyorum. ilk askim olmasa zamaninda cok sevmeseydim inan boyle bi isin icine girmezdim. Peki siz bunun bu tuttumunu

Lutfen yargilamadan yorum yaparsaniz cok sevinirim gercek ne dusunecegimi bilmiyorum. Ben 18 yasindayken biriyle tanistim ve cok asik olduk birbirmize aileler istemeyince ikimizde cok uzulduk hastalandik resmen ama olmadi. o gunden sonra hic gorusmedik taaaa ki aradan 17 yil gecene kadar ve tabiki ben evli o evli coluk cocuk var ikimizinde. Oturup bi kahve icelim dedik ve ne olduysa olan o gunden sonra oldu. Ikimizde mutsuzduk ikimizde gorucu usulu evlilik yapmisiz ben esimden ara ara siddet goruyordum o da esini sevmedigini ve mutlu olmadigini bu yuzden evde hep soguk savas oldugunu felan soyledi. Ve suan biz 5 yildir birlikteyiz ve o arada ben bosandim tabiki onunla birlikte mutlu olmak icin ve kendisi bana herzaman ben hazirim biz birimizin hakkiydik zaten diyerek bu yola ciktik. Sonuc ben ayrildim ve o yan cizdi ilk baslarda bana yapamiyorum cocuklarim kizlarimi birakamam dedi sonra onlar buyusun o zaman bosanacam dedi ama kesin bosanacam ama simdi deyil cocuklar buyunce diyor. Ve ben bu arada ondan hamile oldugumu ogrendim. Bunu soyledigimde onun tepkisi soylediydi ya aldiririz simdi mumkun deyil yada dogur simdilik kimse benden oldgunu bilmesin oldu. Ve tabi boyle bisey mumkun deyil zaten basli basina yanlisin icindeyim ve daha fazla kaldiramadim bahanelerini soylediklerini ve tartisma cikti ona serefsizsin karaktersizsin deyip ( buna bende dahilim kendimle asla gurur duymuyorum) ondan ayrildim. artik tamamen bittsin eger gelirse bosanip gelsin yoksa yok. size sormak ve sizin dusunceleriniz neler inanin cok merak ediyorum. ilk askim olmasa zamaninda cok sevmeseydim inan boyle bi isin icine girmezdim. Peki siz bunun bu tuttumunu

Ailen 17 yil once anlamis onun serefsiz oldugunu ,seni korumus ona vermeyerek ,sanada anca nasip olmus anlamak.Erkekler boyledir ,birini avina dusurmek isterse , zaten ewdeki kadin la hepp mutsuzdur, hepp evdeki olgisizdir, hepp pisdir,heppp bakimsizdir, sor hepside ayri odada ayri yatakta yatiyodur.Birde evdekine sor bi yolunu bulda, vallaha hepsi yalandir.Ayrica ilkk ask olmasi, onla bunlari yasama hakki vermez kimseye.Esinden ne farki varmis bu kiymetlinin? Sandigin kadar sewip deger verseydi sana, bebegi aldir demezdi , nufusuna gecirirdi en azindan. Seninle ewlenirdi sewseydi demiycem, cunku adam seni kandiriyor, esiyle sorunu yok ,olsaydi bosanirdi.Cocuklari bahanesi.Sizinde varmis, siz bosanmissiniz bakin.

Karısını aldatan senide aldatır evli barklı kadınsın ne işin var evli adamla ne dememizi bekliyorsun tutumlu olsun karısını çocuklarını bırakıp sanamı gelsin diyelim ne diyelim allah ıslah
Lutfen yargilamadan yorum yaparsaniz cok sevinirim gercek ne dusunecegimi bilmiyorum. Ben 18 yasindayken biriyle tanistim ve cok asik olduk birbirmize aileler istemeyince ikimizde cok uzulduk hastalandik resmen ama olmadi. o gunden sonra hic gorusmedik taaaa ki aradan 17 yil gecene kadar ve tabiki ben evli o evli coluk cocuk var ikimizinde. Oturup bi kahve icelim dedik ve ne olduysa olan o gunden sonra oldu. Ikimizde mutsuzduk ikimizde gorucu usulu evlilik yapmisiz ben esimden ara ara siddet goruyordum o da esini sevmedigini ve mutlu olmadigini bu yuzden evde hep soguk savas oldugunu felan soyledi. Ve suan biz 5 yildir birlikteyiz ve o arada ben bosandim tabiki onunla birlikte mutlu olmak icin ve kendisi bana herzaman ben hazirim biz birimizin hakkiydik zaten diyerek bu yola ciktik. Sonuc ben ayrildim ve o yan cizdi ilk baslarda bana yapamiyorum cocuklarim kizlarimi birakamam dedi sonra onlar buyusun o zaman bosanacam dedi ama kesin bosanacam ama simdi deyil cocuklar buyunce diyor. Ve ben bu arada ondan hamile oldugumu ogrendim. Bunu soyledigimde onun tepkisi soylediydi ya aldiririz simdi mumkun deyil yada dogur simdilik kimse benden oldgunu bilmesin oldu. Ve tabi boyle bisey mumkun deyil zaten basli basina yanlisin icindeyim ve daha fazla kaldiramadim bahanelerini soylediklerini ve tartisma cikti ona serefsizsin karaktersizsin deyip ( buna bende dahilim kendimle asla gurur duymuyorum) ondan ayrildim. artik tamamen bittsin eger gelirse bosanip gelsin yoksa yok. size sormak ve sizin dusunceleriniz neler inanin cok merak ediyorum. ilk askim olmasa zamaninda cok sevmeseydim inan boyle bi isin icine girmezdim. Peki siz bunun bu tuttumunu nasil degerlendiriyorusunuz.
Eski aşkınla mutlu olmak için boşanmış...!!! Yok pardon asıl sebebi şiddetmiş...!!!kusura bakma da bi haltlar karıştırıp sonra su yüzüne çıkmak için yok şiddet yok o yok bu deyipte eski eşinizin ardından dedikodu yaptırmayın bari...açık açık söyleyip bide bahane uydurma siz gibi kadınlara hastayım ya ...!ne oldu eski aşkın seni yarı yolda mı bıraktı hayırdır ya evli adamları görünce gözünüze perde mi iniyo yada ne bileyim daha mı çekici oluyo adam evli evliiii inandın mı boşanacagına böyle kandırırlar işte aşk eskide kaldı kerem ile Aslı da Leyla ile mecnun da ...!!kendini kandırma git eski eşinden helallik iste ...!!!

Sever gibi görünmüş ama sevmemiş. .aslında biz hayatta sıralamayı genelde yanlış yapıyoruz...birbirinizi istediniz ,olabilir..sen boşanmışsın ama buradan sonrası yanlış..o da davayı açacaktı..bahaneleri dinlemeyecektin.o boşanana kadar birlikte olmayacaktınız. Bak şimdi ne oldu?çocuğuna bile sahip çıkmıyor? Kimseye söyleme diyor.eşi öğrense inan boşanmak istemezdi.

Sever gibi görünmüş ama sevmemiş. .aslında biz hayatta sıralamayı genelde yanlış yapıyoruz...birbirinizi istediniz ,olabilir..sen boşanmışsın ama buradan sonrası yanlış..o da davayı açacaktı..bahaneleri dinlemeyecektin.o boşanana kadar birlikte olmayacaktınız. Bak şimdi ne oldu?çocuğuna bile sahip çıkmıyor? Kimseye söyleme diyor.eşi öğrense inan boşanmak istemezdi.
Belkide adam bundan gecmisin intikamini aldi.

Eski aşkınla mutlu olmak için boşanmış...!!! Yok pardon asıl sebebi şiddetmiş...!!!kusura bakma da bi haltlar karıştırıp sonra su yüzüne çıkmak için yok şiddet yok o yok bu deyipte eski eşinizin ardından dedikodu yaptırmayın bari...açık açık söyleyip bide bahane uydurma siz gibi kadınlara hastayım ya ...!ne oldu eski aşkın seni yarı yolda mı bıraktı hayırdır ya evli adamları görünce gözünüze perde mi iniyo yada ne bileyim daha mı çekici oluyo adam evli evliiii inandın mı boşanacagına böyle kandırırlar işte aşk eskide kaldı kerem ile Aslı da Leyla ile mecnun da ...!!kendini kandırma git eski eşinden helallik iste ...!!!
Sen dahami iyi biliyon neden bosandigimi? Bilsem sana sorardim sen anlatirdin burda yorum yap kafadan atma

Bastan oyle yapmaliydim haklisin olmazsa yine olmazdi bunlarda basima gelmezdi

Sen dahami iyi biliyon neden bosandigimi? Bilsem sana sorardim sen anlatirdin burda yorum yap kafadan atma
Söylemişsin ya neden boşandığını..!sormuşsun bişeyler işte aldın cevabını ne oldu zoruna mı gitti doğruları söylemem ne yapmamı bekliyordun seni takdir etmemi falan mı ..?yada sen ne yazdığının farkında olmayacak kadar iyi değil misin ?mesela..!

Back
X