- 2 Nisan 2013
- 330
- 195
- 33
Merhabalar,
Genelde sorunum olunca yazıyorum buraya..Umarım bundan sonra da hiç yazmam ‘sorun’ başlıklı.
Yaklaşık 4 senedır evliyim.Eşim tipik bir oğlak Burcu,egoist,kendını begenmiş bir tip.İyi kötü günlerimiz oldu bu güne kadar kah ben alttan aldım kah o.
1 mayıs günü yaşadıklarımızın arttan alınır bir tarafı yoktu maalesef.
Kardeşlerim,ablam ve eşi,biz.o gün piknige gittik.o gün eşimde bir gariplik telefon sürekli elinde,muhabbetten kopuk.İşkilletim hiç huyu olmadıgı ıcın.Akşamında eniştem ve kendısı arabayı işyerıne bırakalım dedıler,bizim oralar pek tekın olmayan bir mühit,ve arabamızda biraz gösterişli.Başına birşey gelebilir dediler.OK dedim.gttiler,yarım saat sonra geldıler.Eşim banyoya girdi.Bu arada telefonuna baktım kapatmış,hiç kapatmazdı daha önce.açtım,pin kodunu falan biliyordum zaten.
Iş yerınden bır arkadasından mesaj geliyor;
-Müsaitmisin
-evet
-çıplak kadın resmi
-çok iyiymiş bu
-bu benım oğlum
-baska yokmu
-baska bir resım daha
-kaybetme bunu arıycam ( eşim )
Bu yazısmayı görüyorum.elim ayagım titriyor,kardeşlerimde bızde o gece.Eşim banyodayken giriyorum banyoya mesajları gösteriyorum.
Ne var bunda diyor,susuyorum.uyuyamıyorum tüm gece.Sabah kalkıp diyorumki ‘ siz akşam nereye gittiniz ‘
Nereye gideceğiz diyor bagırıyor.ne var bunda neden kendını üzüyorsun.ben senın o mesajları görebileceğini düşünmüyormuydum sanki.abartıyorsun.
Susuyorum,kızlar evde çünkü.işe gidiyor eşimde.akşam patronuna mesaj atıyorum abi bugün Iş var mı diye? Var ne oldu diyor.Durumu anlatıyorum.
Bu arada eşim ıkı sene once bır hat almıstı kendıne patron kullanıyor demişti.onuda sordum patronuna böyle bişeyden haberi yok.ü
Eve geliyorum eşim evde,kıyametı koparıyorum.hiç birşeye mantıklı bir açıklaması yok.yapmadım diyip duruyor sadece.valizimi topluyorum bırakmıyor benı,ertesi sabah oluyor çıkıyorum evden gidiyorum.
Ailesıne söyledım.yapmaz dıyorlar.ama elle tutulur bir açıklama istiyorum sadece.
Dün eve döndüm artık,duramadım bir gün orda iki gün orada.aileme söylemedım,böyle bişeyi duysunlar istemedim.dün geldım yıne kavga ettık.ailesı geldı yıne arayı bulmak ıcın.
Çok seviyorum ama bir o kadarda nefret ediyorum.Elimde kanıt delil yok kadınlarla görüştüğüne dair.Ne yapmam lazım kafam o kadar karışıkki.Yıkmalımıyım bu yuvayı,yoksa susmalımıyım bilmiyorum.
Tuhaf, nesine güvecekmişsiniz anlamadım. O mesajin geldiği numarayı arasaydıniz, erkek mi bayanmı o mesaji gönderen? Erkek muhabbeti olup olmadığını anlardınız. Hiçbir erkek başka bir erkeğe çıplak kadın resmi gönderip bu benim demez sanırım.
Pişkin adam. Ne demek ne var bundaSanki normal bir şey, olağan bir şey!! Her erkeğin telefonunda olan bir şey " çıplak kadın resmi" abartmışsın canım sende. Pislik. Çocuğun yoksa çekme derim. Çocuğun varsa yeterli kanıt bulana kadar devam et bari ne yapcan başka arkadaşım ya.
Aralarında gır gır yapmaları bile iğrençlik ki. Sonra iş ciddiye döner Allah muhafaza. Son kez uyar onu, artık olmazsa kendi bilir. En azından senin vicdanın rahat olur.cocugum yok,ama anlamıyorum biryandanda yapıyorsa ben nasıl farketmedım senelerdir.davranıslarında falanda birşey sezmedim.akşam evıne geldı sabah gitti,telefonla o kadar ilgili değildide.aslında bı yanım buna ınanmak istemiyor sanırım
Öncelikle çalışıyor musun,çocuğun var mı? Eşinin ne yaptığı ortada.sanki sen buna inanmak istemiyorsun ve çıkış yolu arıyormuşsun gibi geldi bana.eşin de bunu anlamış ve pişkin pişkin konuşuyor.nasıl olsa gitmeyecek boşanmayacaksın diye.büyük konuşmak istemem ama,bir erkek telde bunları yaptıysa aldatmış demektir.ben olsam arkama dahi bakmaz çeker giderdim
sordum,bişey söylemedi.sen bana güvenmedıgın surece zaten bu ıs yürümez diyor.sen kafanda zaten karar vermıssın böyle bişey yapabileceğime inanmıssın ne söylesemde ınanmayacaksın diyor.o hattında dökümünü çıkaracagım göreceksın diyor.
çekilin ben oğlak burcuyum :)Merhabalar,
Genelde sorunum olunca yazıyorum buraya..Umarım bundan sonra da hiç yazmam ‘sorun’ başlıklı.
Yaklaşık 4 senedır evliyim.Eşim tipik bir oğlak Burcu,egoist,kendını begenmiş bir tip.İyi kötü günlerimiz oldu bu güne kadar kah ben alttan aldım kah o.
1 mayıs günü yaşadıklarımızın arttan alınır bir tarafı yoktu maalesef.
Kardeşlerim,ablam ve eşi,biz.o gün piknige gittik.o gün eşimde bir gariplik telefon sürekli elinde,muhabbetten kopuk.İşkilletim hiç huyu olmadıgı ıcın.Akşamında eniştem ve kendısı arabayı işyerıne bırakalım dedıler,bizim oralar pek tekın olmayan bir mühit,ve arabamızda biraz gösterişli.Başına birşey gelebilir dediler.OK dedim.gttiler,yarım saat sonra geldıler.Eşim banyoya girdi.Bu arada telefonuna baktım kapatmış,hiç kapatmazdı daha önce.açtım,pin kodunu falan biliyordum zaten.
Iş yerınden bır arkadasından mesaj geliyor;
-Müsaitmisin
-evet
-çıplak kadın resmi
-çok iyiymiş bu
-bu benım oğlum
-baska yokmu
-baska bir resım daha
-kaybetme bunu arıycam ( eşim )
Bu yazısmayı görüyorum.elim ayagım titriyor,kardeşlerimde bızde o gece.Eşim banyodayken giriyorum banyoya mesajları gösteriyorum.
Ne var bunda diyor,susuyorum.uyuyamıyorum tüm gece.Sabah kalkıp diyorumki ‘ siz akşam nereye gittiniz ‘
Nereye gideceğiz diyor bagırıyor.ne var bunda neden kendını üzüyorsun.ben senın o mesajları görebileceğini düşünmüyormuydum sanki.abartıyorsun.
Susuyorum,kızlar evde çünkü.işe gidiyor eşimde.akşam patronuna mesaj atıyorum abi bugün Iş var mı diye? Var ne oldu diyor.Durumu anlatıyorum.
Bu arada eşim ıkı sene once bır hat almıstı kendıne patron kullanıyor demişti.onuda sordum patronuna böyle bişeyden haberi yok.ü
Eve geliyorum eşim evde,kıyametı koparıyorum.hiç birşeye mantıklı bir açıklaması yok.yapmadım diyip duruyor sadece.valizimi topluyorum bırakmıyor benı,ertesi sabah oluyor çıkıyorum evden gidiyorum.
Ailesıne söyledım.yapmaz dıyorlar.ama elle tutulur bir açıklama istiyorum sadece.
Dün eve döndüm artık,duramadım bir gün orda iki gün orada.aileme söylemedım,böyle bişeyi duysunlar istemedim.dün geldım yıne kavga ettık.ailesı geldı yıne arayı bulmak ıcın.
Çok seviyorum ama bir o kadarda nefret ediyorum.Elimde kanıt delil yok kadınlarla görüştüğüne dair.Ne yapmam lazım kafam o kadar karışıkki.Yıkmalımıyım bu yuvayı,yoksa susmalımıyım bilmiyorum.
çekilin ben oğlak burcuyum :)
bayanı ve erkegı cok farklı bence.erkegı düşman basınaaa diyebilirim.
burası türkiye git nijeryalı afrikalı tokyolu kadın bile var he bide özrü kabahatinden büyük muhabbetleride var yani he bide burda olsalar (olmadıklarını varsayıyorum ınanmadımda) yapçaklar yani öylemio numara iş yerınden arkadasının numarası hatta adamda evlı ve cocukluymuş.sonrasında o adamda aradı benı.eşinin bu işle bir alakası yok sadece gırgırınaydı herşey.zaten kadınlar gana lı bız nasıl böyle bişey yapabılırız gibi şeyler söyledi.
arkafasim konuyla alakasi yook ama yardimm bekliyorumm kizlarr lutfenn konumu kapatmak istiyorum nasil yapacagimi bilmiuorum lutfen bana yardim edinnnn nolurrr...nedir bu evli erkeklerin başka kadın sevdası ya gül gibi yuvalarını yıkacak raddeye getiriyorlar işi
arkafasim konuyla alakasi yook ama yardimm bekliyorumm kizlarr lutfenn konumu kapatmak istiyorum nasil yapacagimi bilmiuorum lutfen bana yardim edinnnn nolurrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?