boşanmalı mıyım..lütfen yardım..

eslemelif

sussam olmuyor, susmasam olmaz...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
184
65
Arkadaslar ne yapacagmi bilemiyorum..esimle siddetli gecimsiziz.cok yorgunum duygusal anlamda bi ewlilik hangi noktada bitirilmeli? Sewgi yok saygi yok ama çocuk war.ne doğru ne yanlıs kafam allak bullak..lütfen fikir werin.teşekkurler.

Bu durumu yaşayan arkadaşlar nasıl kararlar werdiniz.pişman oldunuz mu..hangi türlü daha zor..mutsuz evlilik mi boşanmak mı??

Merhaba ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz. Gecimsizlik bizde de var ama halletmeye çalışıyoruz siz ne konularda tartışıyorsuz?

ben boşanmadım hiç ama çevremde birçok insan ayrıldıktan sonra daha mutlu oldular onu biliyorum.o ortamda çocuk büyütmek daha sıkıntılı bence.bir pedagog yardımıyla sorunsuz biçimde ayrılabilirsiniz eğer istiyorsanız tabi ki.önce iyice bir düşünün kurtarılacak yanı yoksa ayrılığa gidin.ama çıkarınız düzelme ihtimaliniz varsa eşinizle birlikte destek alarak aşabilirsiniz.hayırlısı olsun...

Ben artk düzelmiycegnden eminim 8 senedr cok kötü saygsz bi ewlilik.esim cok sinirli bugüne kadar o kadar hakaret elestiri asagilama yasadmki sogudum cok fazla.bi kac kere bosanmaya kalktm hep düzelecem dedi Özür diledi döndüm ama bir ay sonra ayni.kisiligime bu kadar hakareti kabul edemyorm bu halszlk.mesela sofraya su koymayi unutmam bile sorun onun icin.sewgmde kalmadi yillardr bunu yasamak dile kolay

Ben artk düzelmiycegnden eminim 8 senedr cok kötü saygsz bi ewlilik.esim cok sinirli bugüne kadar o kadar hakaret elestiri asagilama yasadmki sogudum cok fazla.bi kac kere bosanmaya kalktm hep düzelecem dedi Özür diledi döndüm ama bir ay sonra ayni.kisiligime bu kadar hakareti kabul edemyorm bu halszlk.mesela sofraya su koymayi unutmam bile sorun onun icin.sewgmde kalmadi yillardr bunu yasamak dile kolay

Psikologa gittik ama olmadi iki uc kere gittik sikildi.anti depresan kullandi bi ara o zaman biraz daha sakin gbi ayriyken söz werdi hep icecem diye ama ben dönunce ewe onuda sikildi birakti.offf napacam ben bilmiyorm kizm babasina duskun.bazi arkadaslarim sana kufurde etse kotu sozde söylese yüzsüzluge wur boswer takmamaya calis duymazdan gel diyo a ma ben kabullenemiyorm bu kolay mi adam bana karisina se...siz desin sen umursama diolar nasl olcak bu.sewgm bitti elini degmesini istemyorm

Yani saygisiSizlktan biktim artk bende bunu kabullenicek yapida degilim ilk baslarda yillar once yani agzini bozunca kusuyodm sonra bende cewap wermeye yada kendimi sawunmaya basladm sonra yine sustum ama hic bi turlu olmadi.bi dedigine dikkat etsem bu seferde obürune sinirleniyo.boyle huzursuz yasamak ona gore normal bosanmayida kabul etmiyo elaleme ne der sonra.disariya karsi sessiz saygili bi adam ama ewde camawarlasiyo ayni babasi.ben yillardr bosanmayi düsumerek omrumu curutuyorm kafayi yicem.bi ara isiklari acik unutmama takiyodu agzna geleni sayiyodu ona dikkat ettim bu sefer cocuk hastalansa hasta ettin bakamadn edemedn (ki herkes begenir anneligmi)yemek sicak olsa kasigi firlatr gider uc gun ust uste banyo yapsam yine kötu soz kufur.kizim bisey yemek istemese ben yine becerksz olurm suclu olrm.yani boyle bir suru ornek hangi birini yazaym yemegi pisordgm kasiga bile karisr bun lari guzellikle yapsa bise demicem ama hep sokranma laf sokma.tabi bazen siddetli kawgalarda itis kakis yaptigi zamanlarda yapmicam senin utunude yemegnide diyorm esek gbi yapacaksn deyp surukleyerek yaptrtr.e bana hem boyle dawran hem emir wer onu yap bunu yap kabullenemyorm.kendimi ewde hizmetci gbi hisedyorm o kadar degersizimki.asiri derecede yuz goz olunmus ewlklik bile denmiycek bisey.sadece dua ediyorm dogru olani yapym diye.ewlendigime bin pismanm bide bosanarak tekrar bu kadar pisman olmak düsunyorm bile Allah korusun o yuzden bi akl werin tecrube sahibi arkadaslar

sevgi saygı güven
bunları biri eksikse evlilik ilişki vs mümkün değil yürümez sevgi saygı yok demişsiniz aranızda büyük bir sorun yoksa zamana bırakın mesafeli olun durumunuzu normalleştirmesin eşiniz ama güven de yoksa sorun büyükse malesef boşanmak en kolayı inanın

Güwen konusnda bi problm yok yani 3.kisi olaylari.adam böyle gecimsz aksi.benimde ruh sagligmi bozuyo.sewgi saygi bitti sifir.zaten degsmycegni defalarca anladm ama ya kızım..cok zor

amannn ne zor durum beee... ama soylede dusunun kiziniza mutlu saglikli bir anne lazim ki kizina daha faydali olabilsin....

Konu sahibi uzulmeyin artilari eksileri degerlendirin kendinjzce artilari coksa dusunun derim yada konusmayi ozel hayatinizi merak ettim dogrusu bu tip insanlar butun kabaliklarina ragmen yatakta sefkat gosteriyolarmi acaba

eşinle otur konuş..birlikte karar verin..düzelme olursa tabiki boşanma ama hala devam ediyorsa mutsuz bir ailede ne siz nede çocuklar sağlıklı yaşayamaz..

Evliliğinize, eşinize ve en önemlisi kendinize son bir şans vermek için denemediyseniz Evlilik Terapistine gitmenizi öneririm..

Kızın annesine böyle davranılan bir ortamda nasıl mutlu olabilir ki.. Eğer çalışıyorsan ailen de arkandaysa boşan.

Yasadigmz yerde ewlilik terapisti yok zaten onun için maddi bi imkanimizda yok malesef.8 senedr boyle kac kere konustm yok sadece ben ewi terkettgm zamanlar tamam dikkat edecem dedi ama en fazla bir ay bosanmayi asla kabul etmiyo tehdt ediyo boyle vi ewlilikte cinsel hayat nasl olabilirki.hic istemyorm zaten bu durumda olanlar anlar beni ama görew gbi yapmak zorndasn sonrasndada bi sefkat flan yok bu ewlilikte ne sefkati bi kere muhabbetimz dertlesmemiz bile yok gerçi son bi aydr biseyde olmuyo tamamen kusüz ama karisip kizdklarina yine söyleniyo kusmeninde bi serefi war ama nerdeee..bizm bu kacinci denememiz bosanicam galiba sonumuz yok ama dogru karar wermek istyorm.

X