Boşanmalı mıyım?

EymenMeyraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
92
-156
6
32
Arkadaşlar eşimle hiç bir kavgamız olmuyo hayatımız çok sıkıntılı kayınvalidem zor gün de asla aramaz ama biz gezince arar sitem yapar ve bu pskolojik baskı dan yoruldum neyse eşimin sürekli hacizliler işleri oluyor bana harçlık vermez ama dışarda en pahalı kıyacetleri giyer ve tartışma çıksrmam modu düşükse yükseltirim ama altı ay da bi dolup ailesiyle ilgili sorunları söyler çözüm beklerim ki üstümden baskıyı kaldırsın neyse dört bilezik takmışlardı zaten üçü borçlara gitti son bi bileziğimi oğluma ayırmıştım Onu da istedi ve sadece dedim ki bak kimse destek değil yine ben destek oldum lütfen durumun iyi olunca ben nefes alınca da kimsenin bana baskı kurmasına izin verme delirdi beni annesine götürdü kötüledi annemlere geçtik yalvardım yapma diye orda da kötüledi eve geldik duvardan duvara vurdu kollarım mosmos nefessiz kaldım çocuğu evden götürcekdi annemi aradım geldiler annesi de geldi oğlu dövdü diye tek kelime etmedi ama hak vermedi ona annem kriz geçirdi benim kızım bi namussuzluk yapmadı nasıl döversin diye yolda bana yüzüğü vermişti oh be dedi ama annemleri yanında karar senin dedi bende şoktayım annemlerle eve geldim ama burayı bırakmam sonuç ne olursa olsun burası benim düzenim dedim geldim darp raporu alıp boşanmalı mıyım

Arkadaşlar eşimle hiç bir kavgamız olmuyo hayatımız çok sıkıntılı kayınvalidem zor gün de asla aramaz ama biz gezince arar sitem yapar ve bu pskolojik baskı dan yoruldum neyse eşimin sürekli hacizliler işleri oluyor bana harçlık vermez ama dışarda en pahalı kıyacetleri giyer ve tartışma çıksrmam modu düşükse yükseltirim ama altı ay da bi dolup ailesiyle ilgili sorunları söyler çözüm beklerim ki üstümden baskıyı kaldırsın neyse dört bilezik takmışlardı zaten üçü borçlara gitti son bi bileziğimi oğluma ayırmıştım Onu da istedi ve sadece dedim ki bak kimse destek değil yine ben destek oldum lütfen durumun iyi olunca ben nefes alınca da kimsenin bana baskı kurmasına izin verme delirdi beni annesine götürdü kötüledi annemlere geçtik yalvardım yapma diye orda da kötüledi eve geldik duvardan duvara vurdu kollarım mosmos nefessiz kaldım çocuğu evden götürcekdi annemi aradım geldiler annesi de geldi oğlu dövdü diye tek kelime etmedi ama hak vermedi ona annem kriz geçirdi benim kızım bi namussuzluk yapmadı nasıl döversin diye yolda bana yüzüğü vermişti oh be dedi ama annemleri yanında karar senin dedi bende şoktayım annemlerle eve geldim ama burayı bırakmam sonuç ne olursa olsun burası benim düzenim dedim geldim darp raporu alıp boşanmalı mıyım
Çalışıyor musunuz? Darp raporunu mutlaka alın. Arkanıza bakmadan çocuğunuzla mutlu bir hayat kurun. Böyle bir adamla ömür geçer mi?

Duvardan duvara vurulduğun evde varsın düzenin olmasın.
Ama ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum, muhtemelen buraya gaz almaya, sinir atmaya geldiniz.
Zira bunları yaşayıp gerçekten boşanmayı düşünen kadın "boşanmayı mıyım?" diye bir soru sormaz, kararsız kalmaz.
Bahaneniz varmış bile.
E bize diyecek birşey bırakmıyorsunuz zaten.

Halen Boşanmalımıyım diye soracak kadar kendinizden vazmı geçtiniz bir anlık bir olay değil kronik süregelen ve şiddet içeren bir evlilikte düzenim diyipte vazgeçemediğiniz hiçbirsey yok gerekeni yapın lütfen

Ortada bi düzen yok sen hala Boşanmalımıyım dersen daha çok üzülürsün Hayatının ellerinden kayıp gitmesine izin verme seni ezmeye hakları yok kurtul bu adamdan

Hayir Bosanma.Neden bosanisin.Yilin kocasi odulunu almaya coktan aday olmus zaten.
Bir bekle kolun,bacagin kirilsin,Yuzun gozun sissin degil mi ama.
Sonra bir acilde gozlerine acarsin sana ne yaptiginin bile farkinda olmadan.
Ama sen bosanma sakin bekle tamam mi..
Yani saka yapiyor olmalisiniz,lutfen saka deyin.Pek tabi bosanin,bunun bize sormadan kararini veremeyecek kadarmisiniz.
Ustelik bu,gri bir hata degil,tartsimasiz cok koyu bir siyah.Yani size burdan bir kisinin cikipta devam et diyecegini sanmiyorum.Burayi birakin, disarda kimse sorarsaniz sorun cinseyet ayrimi yapmaksizin size net bicimde bosanin derler..

Son düzenleme:
Biz sana soralım; boşanmamali misin ?

Seni duvardan duvara çarpan kişiyle boşanmamali misin?
Seni ailesine ve senin ailene kotulemis bosanmamali misin ?
Yolda eline yüzüğü vermiş boşanmamali misin ?
Ve en önemlisi çocuğunu senden alıp gidecekti...
Tekrar soruyorum SENCE SEN BU ADAMDAN BOSANMAMALİ MİSİN ?

kızımızın şu konusunu okuyun bu konuya inanasınız gelmez
Mantıken bu kadar dikkatli olan biri şu durumda hala evli kalmaz kırmızı çizgisi

şimdi de duvardan duvara vuruluyor gitmiyor

sen bilirsin canım benim

mecbur artık seceresine kadar araştırıcaz

genç kızlar kriterleriniz yakışıklı olsun sabırlı olsun güzel giyinsin olmamalı ya diğer saydığı özel durumlar ilgilendirmez beni ama

ha tabi insan çekici bulmadığı bir adamla tanışmak istemez baştan zaten o ayrı bak duvardan duvara sonra baya sabırlı ha eşiniz

Madem düzenini değiştirmeyeceksin neden Anneciğinin düzenini kaçırıp, canını sıkıyorsun? Hiç soyleme sessiz sedasız gön modunda hayatına devam et.

Darp raporu alın.

Kararsızlığınizi anlamadım. Ama boşanma taraftarı değil gibisiniz.
En az 1 ay annenizin evinde kalın bari. Gidecekseniz bile, pişmanlığı dan emin olup gidin

Back
X