Boşanmalı mıyım

Değil evlenmek selam bile verilmeyecek adamı eş diye alırsanız böyle çekersiniz.Nişanda kendini belli etmiş ama siz intihar gibi evliliği kendinize layık görmüşsünüz.Biz ne desek boş eminim adam yatakta bile kıyaslıyordur sizi.Siz sustukça adam bu ne gurursuz onursuz diye iyice coşuyor, devam edin o zaman......

Bugün şiddeti dile getiren yarın şiddeti uygular da.. deli misin bacım kaç kurtar kendini.. çocuğunuz olmadan kurtar kendini

Boşanmayın! Çocuk olmuyormuş ya tüp bebek yapın düzelir.
Bazı hemcinslerimin kendilerine reva gördükleri hayatları görünce çok üzülüyorum. Yazık. Çocuğum için dayandım bahanesi olmayınca, aileme saygılı diye dayandım demişsiniz. Aileniz biliyor mu bu hödüğün size yaşattığı hayatı?

Manyağın biri için siz neden ölesiniz? Çocukta yok çalışıyorsunuzda boşayın acilinden. Bu hayata bir daha gelmeyeceksiniz. İlk boşananda siz olmayacaksınız. Ergen olmayanını bulsun.

Bacım gencecik kadınsın neden ölmek istiyorsun olur mu hiç öyle şey? Değer ,kıymet bilmeyen birine denk gelmişsin, kötü olmuş ama olabilir ,insanın başına hayatta her şey geliyor. Kendini suçlama sakın. Önemli olan yaşadıklarından bir ders çıkarıp kendi yolunu çizmen. Kendini sev, kendine kıymet ver. O senin değerini belirleyemez, lütfen böyle düşünme. Sana psikolojik şiddet uyguluyor ve seni sindiriyor ,bunları kabul edip benimseyip kendini kötü hissetme. Çalışıyormuşsun da bak ne kadar güzel, bu kadar seni üzen, kıymetini bilmeyen biri olmasın hayatında. İnadına dimdik inadına sapasağlam ol, inadına sev kendini. Yol ver gitsin ya sinirlendim ,çocuk mocuk da aman diyim hiç girişme o islere. Koca dediğin insanın sırtını yasladıgı güvendiği dağıdır, destegidir. Seni bu derece hırpalayıp üzen biriyle harcama zamanını güzel bacım

Çok güzel huylariniz vardır. Ama bazen dişinizi göstermeniz gerekir. Azıcık kanunun verdiği haklardan sadece bahsedin bak nasıl tırsıyor beyefendi. Sadece ucundan bahsedin çünkü abartınca evlilik kesinlikle dağılıyor. Yola gelmesini istiyorsanız biraz da siz onu yontmalisiniz. Sanki ağzını tutsa İdare edebilirsiniz gibime geldi.

kendini ne sanıyor bu dümbelek. haddini bildir ezdirme kendini.

Şu forumda yorumlarını beğenerek okuduğum birkaç kişi var.Ama şu yorum kadar güzel,naif ,empati kokan ve yapıcı bir yorum daha okumadım.Güzel bacım ifadesi ile de ne kadar içten yazdığını göstermişsin zaten.Konu sahibi zaten üzgün ve bu sebepten konu açmış.İğnelemek eleştirmek ne bize bir şey kazandırır ne de konu sahibine.Allah sizin gibi insanların sayısını arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…