- 22 Mayıs 2025
- 87
- 39
- 3
- 29
- Konu Sahibi papatya233
Merhaba arkadaşlar daha önce de burada eşimle ve ailesiyle ilgili konular açmıştım hatta bir defa terk etmiştim onu ama bu defa artık bardağın taştığını hissediyorum iki buçuk ay önce doğum yaptım acaba lohusalık hormonları mı yoksa gerçekten büyük saygısızlıklara mı maruz kaldım bilemiyorum. Yeni doğum yaptığımda kv evime gelmişti hiç kalmadı anneme de kalk git kocaman kadın halleder dediği için annem gitti( bu kısımda annemin de hatası var o öyle dedi diye yeni doğum yapmış kızını yalnız bırakmamalıydı) neyse giderken de sadece eşimi öptü kuzenim annem ve beni öpmedi kalktı evine gitti. Eşim grip oldu ayrı odada kaldı haliyle çocuğu da alamıyordu ve bebeğim sarılık oldu ben ağır grip geçiren eşim saatte bir beslediğim yavrum ev işleri yemek derken çok yoruldum kimseden bir destek görmedim annem çok ısrar ettiğimde bebeğimi yıkamaya geliyordu üç günde falan bir bu arada ikimizin ailesi de aynı şehirde. Sonra ben bu olaydan yalnızlıktan sonra iki kez ağlama krizi yaşadım yazarken aklıma geldi şu an da ağlıyorum bilen bilir o süreci herkesin sütü gelsin diye etrafında döndüğü lohusalardan olamadım bebeğime de kimse bakayım diye sıraya girmedi neyse bebişimi görmeye iki aylık olana kadar kimseyi kabul etmedim kabul ettiğim gün misafirlerim varken görümcem ve kv de gelmişti kendime aldığım yeni makineyi görünce alakasız bir konuda kavga çıkardılar ve beni rezil ettiler eşime anlattım çok yükseldi ben hesap sorarım falan dedi inandım açıkçası neyse bir iki hafta sonra eşimin ailesinin evine gittik eşim dedi ki bazı tatsızlıklar yaşanmış falan bana söz verdi ben anlatmaya başladım kv ben haca gitmişim böyle şeyler olmadı dedi ama o an o kadar rahat yalan söylüyordu ki kanım dondu. Sonra ben daha önce yaptığı saygısızlıklardan bahsedince o mesele de sana g.rmiş dedi ben kocama dönüp baktım ama ağzını açmadı iki kez annesi ortamda küfür etti bana KB yanında zaten çok cahil bir kadın kadınları hor gören kadına şiddet haberlerinde her zaman erkeği haklı bulan bir aileler ama ben hiç ses etmedim daha önce de terbiyesizlikler etmişlerdi ama küfür yoktu onun küfüründen çok eşimin tepkisizliği beni mahvetti yaptıklarını tek tek anlatsam roman olur hayrete düşüyor tek defa gören ama bu beni irite etti eşim de üzerinden bir ay geçti bu olayın kendisini sevmediğimi söyleyip kavga ediyor evet sevemiyorum. Düşük riski nedeniyle işimi bırakmak zorunda kaldım özel şirkette müdürdüm tekrar aynı şirkete olmasa bile istediğim zaman tekrar başlarım belki statüm daha düşük olur ama önemli değil fakat bebeğim şu an çok küçük aile evine dönmek değil onunla sıfırdan bir hayat kurmak istiyorum beklemek de istemiyorum büyümesini ne yapmalıyım sizce