esinin degismesi gerekiyor baskalarina anlatmamali yaakizlarrr hepinize cokkkk tsk ederimm olumunekankayizsmile bende hatalarimin farkindayim ama ne zaman biseylere baslasam onun yaptigi bir yanlis beni mahvediyo bosa cabaliyorum diyorum.Kim bosanmak isterki aslinda bende istemiyorum ama düzelmiyo bi türlü esimin benden tek beklentisinin saygi oldugunu söylüyo ama sen bunlari yapiyosun ve benden saygi bekliyosun.Ve defalarca konustum gel benimle konus dedim beraber konusalim cözelim dedim.Böyle biseyde görmemiski ailesinden.Cok kez kendimi sucladim düzelticem dedim aslinda o da beni bende onu seviyorum ama o sürekli benim degismem gerektigini söylüyo buda beni cildirtiyo ya sen senin yaptiklarin normalmi bilmiyorum bakalim neler olucak simdi yurt disinda gelince beni sikayet ettigi aile dostlarimizla oturup konusacagiz:Aslinda bunnu yapmayi hic istemiyodum ama madem kendi gitti anatti simdi yüzlessin bakalim.Onlarda cogu seyde beni hakli görüyolar zaten özellikle kadin beni cok iyi anliyo.Belki biraz anlar diyorum ama yinede onlarin yanindada bosanmak istedigimi dile getiricem galiba anlasin isin ciddiyetini kac kere söyledim ama orali olmadi simdi onlarin yaninda söylicem ve anlamazsa galiba biticek mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?