Bosanmalı mıyım?

4 aylık evlilik ve bu tavırlar.
boşanın arkadaşım,fedakarlık yapıp kendi ömrümden vereyim dememelisiniz
ne uğraşacaksın böyle ahlaksız,sevgisiz bi adamla,sana yazık değil mi?
takip proğramları var internetten indir
veya bilemiyorsan bil.dan anlayan herkes kolayca kurabilir bilgisayarına
ne zaman ne yapmış kiminle ne görüşmüş kaydediyo bu proğram al kayıtlarını aç davanı
paşa paşa al tazminatını,bi kadının geleceğiyle hayalleriyle oynamak neymiş görsün..
çok sinirlendim yaa resmen kandırmak ham suçlu hem güçlü denir buna..

yürüsün gitsin ya terbiyesiz öküz..

bi de boşan da diyo..

senaycım o hayvan kendine öyle bi dünya kurmuş.. orda mutlu.. sana hayır gelmez.. cinsellik yok saygı sevgi yok.. çocuğun olmadan kurtar kendini tatlım..

esım polıs arkadaslar bıraz sesımı yukseltsem bagırıp caıgrıyor bende komsular duymasın aıleler bısey hıssetmesın dıye sesımı cıkarmıyorum bı kezde sılahla tehdıt ettı benııı

konuyu ılk yasadıgımız da 1 aylık ewlıydım aılesıne yansıttım anlatım bana verdıklerı cvp kadın sesını cıkarmaz yuvasına sahıp cıkar falan sıradan nutuklar ısde aılenın tek oglu ıkı kardsler ıyıce sımartılmıs hataları gormezden gelınmıs

İşi gücü yok mu bu adamın diyecektim.Polis diyorsun.

Başka konuda hamile kalmak istediğini yazmışsın.Sakın bebek düşünme,büsbütün çıkmaza girersin.

Ailen hangi şehirde ? Bir süre kendi haline bırakıp,aynı evde yabancı gibi yaşayabilirsin.
O arada tayin istersin veya para biriktirirsin.Aklıma şimdilik bu geldi.

daha ne ıstıorsun yedıgın onunde yemedıgın arkanda sesı nı cıkarma benım de canımı sıkma bende boyle gıtmez bosanırım dedım acıkca bosan kızım dedıııı

tövbe bismillah,bu nasil bir cevap,esiniz iyice kafayi yemis herhalde anasinin evinde otursaydi ne diye evleniyorki ozaman?
cok zor bir durum bosan yada bosanma demek bizim haddimize degil tek söyleyecegim sey ALLAH yardimcin olsun üzücü bir durum...

5 gundur tup bebek mrk de tedavı goruyorum bugun dr gıtcez ısde yumurtlarım falan toplancak benım tuplerım tıkalı

Neden?
Neden kendi çektiğiniz çileye bir masumu da ortak etme çabanız var?
Boşanmaya niyetiniz yoksa boşanmayın tamam da o bebeğin vebalini kim ödeyecek?

ya benim aklima birde sey geldi adamin tercihi farklidir senayida bunu örtmek icin kullaniyor olabilirmi acaba ya kkda okuduklarimdan o kadar etkilendimki direk aklima bu geldi ALLAH korusun...

Son düzenleme:
Senin böyle bir psikolojide hamile kalmanın doğru bir karar olacağını zannetmiyorum yazdıklarından da yola getirilecek bir tip değil canım sen evi niye terkedecen alsın eşyalarını gitsin polis evinde kalsın kendini de fazla yıpratma

duzelır umuduyla cok sabır gosterdım ama olmuor bugun butun fırtına dınecek herkes etegındekı tası dokecek olmadımı herkesın yolu acık bende artık cınsel tercıhının farklı oldugunu dusunuyoruummmmm bebek falan da bu asama da zaten olmaz tedavıyı yarıda bırakacagımmm

o evı terketmez bırakmaz burayı onunla aynı catı altında dusunemıyorum cınayet olur heralde

Sen eşinin 2. eşi misin? Bu adamın daha önce tecrübesi olduğu için falan mı bu kadar rahat rest çekiyor, yoksa seni ciddye almıyor mu?

Evliliğinin ilk aylarında bu sıkıntılarla uğraşmaya başlamışsın ama bir taraftan da tüp bebekle falan uğraşıyorsun? Niye kendine eziyet ediyorsun sen arkadaşım? Böyle bir adamdan çocuk mu yapılır?

Bence senin de psikolojin bozulmuş. Profesyonel yardım alman gerekiyor.

ben esımın ıkıncı esıyım aılesı ılk ewlıgınde hıc bır kotu davransıı olmadıgını ancak bosandıktan sonra boyle oldugunu savunuyor

Profilini inceliyorum da her birinde farklı farklı seylr yazıyor. Kimisinde 2010 da iki yıllık evli olduğunu yazmışısın. Kiminde eşimin ikinci eşiyim yazmışsın ben anladım valla

sadece resmı nıkahımız vardı ayrı sehırlerdeydık bız 2 ay once aynı ewı paylasmaya basladık yaklasık 4 aydır hatay dan mersıne geldım

Başından beri problemli bir evlilik, biçare masum bir kadın ve mutsuz bir çift...
Yaptıkları azmış gibi bir de tehdit... Hem de silahla.
2 gün sonra sana psikolojik olarak şiddetinin yanı sıra fiziksel zarar verdiğinde tek istediğin tek başına olarak huzurlu bir hayata kaçma isteğin olacak.
Hala gücün varken sağlığın hala en azından yürüyecek kadar varken neyi bekliyorsun ki?
Acıyı çeken anlar, ailen dahil kimsenin anlamasını bekleme hayat senin hayatın. Kararını verdiysen ilerlemeye bak.
Kulağına da küpe olsun sakın kimseye söyleme kararını çalışılıyorsan para biriktirmeye ve evini ayırmaya bak... Bir an evvel...

Son düzenleyen: Moderatör:
kısacası karısık gorunsede ben sozlesmelı hemsıre oldugum ıcın tayınım cıkmıordu becaıs bulmam gerekıordu 2009 da resmı nıkahımız yapıldı 4 ay once dugunumuz 2 aydır bırlıkteyız ayrı sehırlerde yasarken daha mutluydum huzurluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…