boşanmalı mıyım ?????

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
herkese merhaba ;
ben 26 yasında 11 yıllık evliyim.10 yasında dünyalar tatlısı bir kızım var.ewet çok erken yaşta evlendim.severek ve isteyerek.bu zamana kadar geldik ama nasıl geldik birde bana sorun.neyse benim sorunum eşimin bana karşı çok yalan söylemesi,aldatması vs.yalanını yakaladığımda bile gözümün içine baka baka yalan söylemeye devam ediyor.çok yoruldum artık.defalarca karşıma alıp konuştum.kızımızda kavgalarımızdan çok bunaladı yıprandı.biz kavga ederken odasına kapanıp ağlamaya başlıyor.boşanacağız diyede çok korkuyor.ama ben çok yoruldum artık.eşimin düzeleceğinede inancım kalmadı siz benim yerimde olsanız napardınız.eşimin beni aptal yerine koymasından bıktım usandım artıkkkkk :(((((

Aldatma var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemde kaç kere hepsini affettim.sevdiğim için mi kızım için mi bilmiyorum.dayağını da yedim.evliliğimde bütün olumsuzluklar mevcut.ama en çok dediğim gibi beni hep aptal yerine koyması canımı acıtıyor.dayancak gücüm kalmadı.... :(((

Bunlar hazmedilecek şeyler değil. Boşanmayı düşünmediniz mi? Aldatma, dayak bunlar normal değil. Sizi engelleyen nedir? Kızınız mı? Böyle bir ortamda daha mutsuz olduğunu ve olacağını düşünmüyor musunuz?

cocuguna bakabilecek durumdaysan ailende arkandaysa asla durma Boşan, bu mutsuzlukla nereye kadar devam edeceksin ? aldatma olayını kanıtlayabilirsen mahkemede senın için kolay olur. evet boşan demek kolay , ama şöyle düşün eşinin senın hayatın da olmasının bi değeri varmı ? :ssz:

Bunlar hazmedilecek şeyler değil. Boşanmayı düşünmediniz mi? Aldatma, dayak bunlar normal değil. Sizi engelleyen nedir? Kızınız mı? Böyle bir ortamda daha mutsuz olduğunu ve olacağını düşünmüyor musunuz?

düşünüyorum elbet ama ona hissettirmemek içinde elimden geleni yapıyorum.ama büyümeye ve aklı ermeye başladı.korkuyorum olumsuz etkilenip kendini baska şeylere yöneltmesinden.ama dediğim gibi boşanmamızdan çok korkuyor.kızım çok duygusal bi yapıya sahip... :((

cocuguna bakabilecek durumdaysan ailende arkandaysa asla durma Boşan, bu mutsuzlukla nereye kadar devam edeceksin ? aldatma olayını kanıtlayabilirsen mahkemede senın için kolay olur. evet boşan demek kolay , ama şöyle düşün eşinin senın hayatın da olmasının bi değeri varmı ? :ssz:

ailem sağolsunlar her zaman arkamdalar..ama ben erken evlilik yaptım onları ezdim geçtim.nese yinede böle bi durumda bana destek olurlar.daha önce 2 kere mahkemeye basvurduk.ama her defasında beni ikna edip geri döndürdü.bide böle zamanlarda bütün suçu benim üstüme yıkar.sen dağıtıyosun yuvamızı kızımızın günahını sen çek.ben elimden geleni yaptım senin için gibi şeyler söyler..ben bütün çocukluğumu ve gençliğimi ona adadım...bilmiyorum napacağımı.. :(((

Ben de boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylemek isterim ki çok duygusal ve içime kapanıktım. Ama ailem ayrıldıktan sonra daha sosyal ve neşeli bir insan oldum.Çocuklar her şeyi hissediyor. Siz her ne kadar gizleseniz de o tedirginliğinizin farkındadır. Eğer eşinizi sevmiyorsanız ve çocuğunuzun huzurla büyümesini istiyorsanız en doğru kararı siz vereceksiniz. Yeter ki güçlü olun.

Ben de boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylemek isterim ki çok duygusal ve içime kapanıktım. Ama ailem ayrıldıktan sonra daha sosyal ve neşeli bir insan oldum.Çocuklar her şeyi hissediyor. Siz her ne kadar gizleseniz de o tedirginliğinizin farkındadır. Eğer eşinizi sevmiyorsanız ve çocuğunuzun huzurla büyümesini istiyorsanız en doğru kararı siz vereceksiniz. Yeter ki güçlü olun.

ewet kızım herşeyin farkında hissediyorum.ne kadar yok bişi kızım biz çok mutlu bir aileyiz desemde o biliyor herşeyi.eşimide seviyorum dediğim gibi ben ona herşeyimi adadım.istiyorum ki çocukluğum gençliğim bi yalana dönüşmesin.ama eşiminde değişeceği yok.acaba diyorum onu her seferinde affettiğim için onu bu duruma ben mi getirdim ????

Kendinizi suçlamayın. Erkeklerin doğası bu. Bir insan neyse odur, kolay kolay değişmez. Sadece bir süre saklamıştır. Sanırım eşlerinin onları asla bırakamayacağını düşünüyorlar. Tavır takınıp o yokmuş gibi davransanız sizi kaybetmekten korkar mı acaba? Keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa. Onca emek, onca harcanan zaman ve hayal kırıklığı. Dilerim ki daha güzel bir hayatınız olur. Unutmayın bir kapı kapanırsa mutlaka daha iyisi açılır inşaallah.

Kendinizi suçlamayın. Erkeklerin doğası bu. Bir insan neyse odur, kolay kolay değişmez. Sadece bir süre saklamıştır. Sanırım eşlerinin onları asla bırakamayacağını düşünüyorlar. Tavır takınıp o yokmuş gibi davransanız sizi kaybetmekten korkar mı acaba? Keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa. Onca emek, onca harcanan zaman ve hayal kırıklığı. Dilerim ki daha güzel bir hayatınız olur. Unutmayın bir kapı kapanırsa mutlaka daha iyisi açılır inşaallah.

11 yılımı harcadım değişmiyo.bi insanın huyu neyse öle gidio.çok teşekkür ederim..o yokmuş gibi davranıcam bi süre bakalım nolcak...

ailem sağolsunlar her zaman arkamdalar..ama ben erken evlilik yaptım onları ezdim geçtim.nese yinede böle bi durumda bana destek olurlar.daha önce 2 kere mahkemeye basvurduk.ama her defasında beni ikna edip geri döndürdü.bide böle zamanlarda bütün suçu benim üstüme yıkar.sen dağıtıyosun yuvamızı kızımızın günahını sen çek.ben elimden geleni yaptım senin için gibi şeyler söyler..ben bütün çocukluğumu ve gençliğimi ona adadım...bilmiyorum napacağımı.. :(((

Tatlım iyi anlıyoum senı bende gectim bu yollardan ailemi ezipte bende evlendım ,ikna etmek istedi ama asla geri adım atmadım üstelik 18 yaşımdaydım cocugum yok tabi ama benımde boşanma olayım oldu, ikna konusunda güçlü olucaksın dik durucaksın, kararının ne kadar istikrarlı oldugunu göstericeksin. Bunu sende hissetmıyor görmuyor,senın ne kadar yıprandıgını mutsuzlugunu farketmıyor. Dünyaya bir kere gelıyorsun bu hayatta senden kıymetli çocugundan kıymetli ne olabilir ? mümkün oldugunca güzel yaşamak senınde hakkın çocugunun da hakkı ..:54:. ilk başlarda cok zor gelıyor ağlama krizleri , ailenın cevrenın sana bakışları felan rahatsız edici oluyor.:ssz: Ama zamanla herşey düzelmeye oturmaya başlıcak, kendine zaman ayır ve herşeyi baştan sona düşün... Mantıklı kararlar almaya bak, duygusal düşünme , aldatan döven birine bu zamandan sonra kalp gözüyle bakılacağını sanmıyorum :19:

Ben de siddetle aldatmalarla buyudum. Durumumu naclzane anlatayim.

Butun kollarim jilet izi. Sara ve bipolar hastasiyim. Ara ara hastanelerde yatiyorum.
Her cocuk boyle olmaz belki ama... Bu sekilde buyumemeli kiziniz. Simdi cani yansa da alisir.

Tatlım iyi anlıyoum senı bende gectim bu yollardan ailemi ezipte bende evlendım ,ikna etmek istedi ama asla geri adım atmadım üstelik 18 yaşımdaydım cocugum yok tabi ama benımde boşanma olayım oldu, ikna konusunda güçlü olucaksın dik durucaksın, kararının ne kadar istikrarlı oldugunu göstericeksin. Bunu sende hissetmıyor görmuyor,senın ne kadar yıprandıgını mutsuzlugunu farketmıyor. Dünyaya bir kere gelıyorsun bu hayatta senden kıymetli çocugundan kıymetli ne olabilir ? mümkün oldugunca güzel yaşamak senınde hakkın çocugunun da hakkı ..:54:. ilk başlarda cok zor gelıyor ağlama krizleri , ailenın cevrenın sana bakışları felan rahatsız edici oluyor.:ssz: Ama zamanla herşey düzelmeye oturmaya başlıcak, kendine zaman ayır ve herşeyi baştan sona düşün... Mantıklı kararlar almaya bak, duygusal düşünme , aldatan döven birine bu zamandan sonra kalp gözüyle bakılacağını sanmıyorum :19:

haklısın canım...benden ve kzımdan daha değerli hiçbirşey yok bu hayatta...bu akşam eve geldiğinde hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.halbuki dün akşam bi yalanı yüzünden yedik birbirimizi.hiç yü vermedim konuşmadım.yemeğe götürdü bizi .nasılsa karım affeder die düşünüp rahat davranıyo şu anda horul horul uyuyo.bende ise bir hissizlik var.nolursa olsun bu sefer taviz vermeyeceğim.nolursa olsun.ben daha 26 yaşımdayım.11 yılımı heba ettim bu adama.bi o kadar yılımı da ziyan etmeyi düşünmüyorum.bakalım yarın tavırları nasıl olcak.bugün messajda bittiğini ve boşanacağımı yazmıştımm

Ben de siddetle aldatmalarla buyudum. Durumumu naclzane anlatayim.

Butun kollarim jilet izi. Sara ve bipolar hastasiyim. Ara ara hastanelerde yatiyorum.
Her cocuk boyle olmaz belki ama... Bu sekilde buyumemeli kiziniz. Simdi cani yansa da alisir.

offfff öle de olmuyo bölede napçağımı şaşırdım.etrafımızda boşanmış ailelerin çocukları var.kızım görünce çok üzülüyo.iyi ki siz boşanmıyosunuz anne seni ve babamı çok seviyorum biz çok mutlu bir aileyiz dio....napmalıyım bilmiyorum :(((

Son düzenleme:
bkalım zaman ne gösterecek ben hiç umutlanmıyorum amaaaa .....

Benimki sözde pişman. İlerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım. Ciddi bir konuşma yaptım. Hala tavırlıyım.
Bir süre devam edin bakalım ne olacak. Ama unutmayın ki hiçbir şey veya hiç kimse sizden ve yavrunuzdan kıymetli değil. Siz huzurlu olun ki o da huzurla büyüsün.

Benimki sözde pişman. İlerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım. Ciddi bir konuşma yaptım. Hala tavırlıyım.
Bir süre devam edin bakalım ne olacak. Ama unutmayın ki hiçbir şey veya hiç kimse sizden ve yavrunuzdan kıymetli değil. Siz huzurlu olun ki o da huzurla büyüsün.

haklısın canım..onun yüzünden sinir hastası oldum.en ufak bişide sinir krizi geçiriyorum.bide utanmadan karşıma geçip kafayı yemişin sen bi dra görün dio.bende anamın evinden sağlam geldim bu hale sen getirdin beni dedim... :((( bu sefer kararım kesin gibi ama onun tavırlarınıda izlemeye alıcam bakalım

Back
X