- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
haklısın canım...benden ve kzımdan daha değerli hiçbirşey yok bu hayatta...bu akşam eve geldiğinde hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.halbuki dün akşam bi yalanı yüzünden yedik birbirimizi.hiç yü vermedim konuşmadım.yemeğe götürdü bizi .nasılsa karım affeder die düşünüp rahat davranıyo şu anda horul horul uyuyo.bende ise bir hissizlik var.nolursa olsun bu sefer taviz vermeyeceğim.nolursa olsun.ben daha 26 yaşımdayım.11 yılımı heba ettim bu adama.bi o kadar yılımı da ziyan etmeyi düşünmüyorum.bakalım yarın tavırları nasıl olcak.bugün messajda bittiğini ve boşanacağımı yazmıştımm
canım benim adamı öyle bir alıştırmışsınki,malesef ben ne yapasam yapayım eşimi ikna edebilirim affeder nasılsa diye düşünmmüş ve başarmışta,taviz vermekle büyük hata yapmışsın,keşke ilk hatasında vurup kapıyı gitseydin,bu kolay değil belki ama burnu sürtmesi gerekirdi,diretseydin bitti dönüşü yok bu yolun deseydin,eşin bidaha aynı hataları yapmaktan korkardı,seni kaybetmekten korkardı,eşin seni seviyormu seviyor diyelim,peki sen eşini seviyormusun ilk zamanlardaki aşkın duruyomu ona karşı ne hisediyorsun?
araya hiç soğukluk girmedimi güven meselesi nolucak peki,eşine dedinmi hiç senin yaptıklarını ben sana yapsaydım affedermiydin beni diye