boşanmali mıyım???

44dbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.033
4.912
83
2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?

Tabi ki boşanacaksınız. Dayak yiyormuşsunuz yahu , daha ne ?

2 yillik evliyim 5 aylik kizim var. Eşimle ayni okulda öğretmeniz. Evliligimizin ilk zamanlarindan beri şiddet var öyle iz birakmadan can yakiyor. Deli gibi seviyordum her kavga sonrasi affetyiriyordu kendini. 10 gun önce feci kavga ettik bogazimi sıktı neredeyse öldürüyordu ne dersen kabul dedim de birakti. Rezil olmamak için polisi aramadim aileme söyledim ayril diyorlar maddî manevi yanimdalar. Ama çok zor bi karar yaşadıklarıma rağmen zor bi karar ne yapmaliyim?
ayrıl tabiki. elinde kalıp 3cü sayfa haberi olmak istemiyorsan

Derdiniz ne bu kadar şiddetli kavgalar ediyorsunuz

Evliliğin ilk aylarından beri şiddet var ve sen bir de çocuk mu yaptın bu adamdan? Bazen kendi ellerinizle kendi kuyunuzu kazıyorsunuz kızlar :( Nasıl başlarsa öyle gider işte, değişmezler ve hatta zulme rıza gösterdiğiniz için şiddetin boyutu da gitgide artar bunu anlayın artık ve kendinize yazık etmeyin.

Biran önce boşan, o zavallı bebeye de günah, sana da günah.

böyleleri öğretmen olmamalı
ama maalesef nerden bılecekler senın eşinin manyak oldugunu!
nıye rezıllıgı düşünüyorsun kı? olaylar olsa bıle en fazla 3 hafta konusur mıllet
sonra herkes unutur;) burada senın yaşamın önemli.. bak çocuk küçükken ayrılmanı tavsıye ederım
hem cocuk sende de kalır yanlıs bılmıyorsam eger.
böyle pislikler için hayatlarını mahfetmeyın bayanlar, hıcbir seyın sonu degıl, hatta başlangıcı olur..

Ya Yazmayayim diyorum ama çocuk için neden bu kdr acele ettiniz... .....

Bu adam bir de öğretmen mi !!! İnanamıyorum okulda ne öğrettiğini çok merak ettim doğrusu yazıklar olsun ona..
Affedilmemeli diye düşünüyorum bunun bir sonra ki boyutu kadın cinayetleri bir eğitimcisiniz böyle bir şeye nasıl müsade ediyorsunuz yapmayın ne olur. İlk zamandan beri böyleymiş bir de çocuk yapmışsınız. Her gün haberlerde neler duyuyoruz anlattığınız kadarıyla bir ruh hastasıyla birliktesiniz.

siddet gordugu halde maddi geliri olmayip bosanamayan kadini bir nevi anliyorumda destegi isi gucu olupta bosanmaya cesaret edemeyen kadini anlamiyorum...gecim sikintin yok ailende yaninda niye cesaretin yok?belki kizim babasiz buyumesin diyeceksin,annesinin babasi tarafindan dovuldugu sikintili bir ailede yasamaktansa anne babasi ayri kalsin onun icinbu daha hayirli olur...

Boğaz sıkmak nedir ya... Şiddetin her türlüsü korkunç da, bu öldürmeye teşebbüs gibi. :KK43:
Hem kendiniz hem bebeğiniz için kurtulun bu adamdan.

Bosanmak icin daha nasil bir sebep olabilir? Dayak yiyorsun ve bir gun ters bir yerine denkgelir olebilirsin. Cok yazik ya caninin hic mi degeri yok. Asil oyle bir ppislikle yasamak utanc verici bence

cnm ben de bi okulda psikolojik danismanim. 2 sene 4 aylik evliyim ve 10 aylik kizim var.. hani kosullarimiz cok yakin, benim esim bogazimi siksa bosanma davasi acardim, davadan sonra yalvarip yakarirsa belki kzim icin dusunurdum belki de kizim icin bile dusunmezdim barismayi cunku yarin bir gun bebeginizi de doverse o buyudugunde ? siddeti kabul etmeyin.. saygi duymaz size, siz siddete boyun egdikce

• Beğen
Reactions: anu
Back
X