bosanmali miyim?

Findikzade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
250
135
Merhaba hanimlar eşim hala kendi ailesinden kopamamış biri. Bir önceki konumda kısaca bahsetmistim. Eşimin ailesi bizim iç işlerimize çok karışır. Kaynanam alacağım iç çamaşırına kadar karışır. Bunu eşime söylediğimde eşim onları savunur. Ona göre ailesinin hiç kabahatı yoktur. Geçen dediğim gibi ben onun için kayinvalidenin yanına tayin istedim bebeğime bakması için ama umduğunu bulamadım. Eşim ailesi yemeğe çağırıp ben reddettigimde bana surat yapar agresif tavırlar sergiler. Benim 4 aylık bebeğim var ve kayinpederim kaç defa emzirdigimi bile sorar. Bu yüzden eşimin ailesinin her davranışına ne var bunda diye savunması ve onlar en azından böyle, seninkiler şöyle demelerinden bıkmış durumdayım. Bu böyle bir ömür gider mi? Yoksa artık bitirmeli miyim? Bu süreç beni eşimden de soğuttu. Artık çok bunaldim.

size bu kadar karışan bir aileye tayin isteyip yanına gitmek ve bebeğinize baktırmak niye.bence bir bakıcı tutun ve uzaklaşın ordan onlarda size bu kadar karışmazlar.

zor tabi ama önce kafanızdaki bütün çareleri bitirin bence. yani uzak bir yere veya şehir dışına taşınmak çözüm olabilir mi? eşinizle bir süre ayrı yaşamak çözüm olabilir mi? bebeğiniz küçük sanırım aileniz size yakın bir yere taşınabilir mi bebeğe bakma bahanesiyle bu bir çözüm olabilir mi? ilişki terapisti düşünür müsünüz? düşünürseniz eşinizi ikna edebilir misiniz gibi.. bendece bu kararı burda sizin adınıza verip evet veya hayır demek çok saçma sizi veya eşinizi tanımıyoruz detayları bilmiyoruz. önce çözümlerinizi tüketin kendinizden taviz vermeden sonradan yaşayabileceğiniz keşkeniz kalmasın yinede olmazsa o zaman en doğru kararı vermekte zoralanmazsınız.

Sorma onun için de 2 sene var. Planın 5 sene istanbul da kalmakti. Şimdi Allah korusun diyorum.
Yani esine anlatamazsin hakli oldugunu kabul etmiyorlar malesef.O yuzden diger konularda esin iyi bir insansa uzaklasarak rahata erebilirsin.Uzaklasana kadarda disini sık, he de gec,bildigini oku baska turlu zor..

Sanırım ütopik şeyler bekliyordum :KK43: bebeğe baksın ben rahat edeyim falan diye. Yesin icsin ama karismasinlar diye

Yok ya, insan 7 sinde neyse 70 de de o, karışmayı doğal görene aksini yaptıramıyorsunuz, zorla birini karışır hale getiremediğiniz gibi :KK43: Maddi yapamıyorsanız, manen uzak durmaya çalışıın, olmazsa boşanırsınız ama denemekten zarar gelmez. Kaç kere emzirdin? diyen soran adama istediği cevabı vermeyin, sana mı kaldı demek yerine belki 3-5 sefer duymamazlığa gelirseniz, sormayı bırakır diye umuyorum şu an :110:Cevap verdikçe aynı düzeni devam ettiriyorsunuz çünkü.

Evet dedim bir tartışma sırasında yarın boşanma dilekcesini vereceğim dediğimde yarın geç okur bugün ver dedi
Ciddi ciddi mi demistir yoksa sinirli anına geldiğinden mi? Bence bunu tekrarlayın yine umursamazlık yapıyorsa ciddiyetinizi gösterin.Bir kere siz evlisiniz kadın ne diye sizin camasırınıza karısıyor acaba? Kocanızda bunun nesini doğru buluyor?Siz evliyseniz sizi umursamak zorunda

Babası demiş ben onu istemiştim gelin olarak demek ki çok istememeliymisim diye bizimki gelmiş ciddiye almış babam bile böyle dedi diyor :KK43:

Ciddi ciddi mi demistir yoksa sinirli anına geldiğinden mi? Bence bunu tekrarlayın yine umursamazlık yapıyorsa ciddiyetinizi gösterin.Bir kere siz evlisiniz kadın ne diye sizin camasırınıza karısıyor acaba? Kocanızda bunun nesini doğru buluyor?Siz evliyseniz sizi umursamak zorunda
Yok ya kaç defa dedim ciddi ciddi ben varım bosanalim diyor

X