bosanmalimi yoksa devammi etmeli

Sende ona sisko de, tipsiz de.
Ayrics hala anlamiyorum ben bi erkek cinselligi neden istemez?
Cok okuyorum kkda ama hic benim basima gelmiycek gibi hissediyorum( bekarim).

Kocana beni örnek ver, kocam eve gelince vantuz gibi yapışıp bırakmıyorum. Haline şükretsinde bıdı bıdı konuşmasın:KK53::KK53:

Boşan boşanma diyemeyiz sana, ona karar verecek olan sensin. Kantarı al eline, kocanın iyi yönlerini bir tarafa koy kötü yönleri diğer tarafa. Hangisi ağır basıyorsa ona göre davran.

Bu adamlarda sosyal medyada
Photoshop'lu retricalı kızları
Göre göre kendi eşlerini beğenmez oldu!

Katlanılmaz bir durum
İnsan kendine olan özgüvenini zamanla kaybediyor...
evet gercekten daha cok yemeye basladim hirsimdan. giyinmiyorum suslenmiyorum. oysa bekarken her girdigim ortamda kiyafetlerimden guzelligimden laf ettirirdim ki ozamanda 76 kiloydum

evet gercekten daha cok yemeye basladim hirsimdan. giyinmiyorum suslenmiyorum. oysa bekarken her girdigim ortamda kiyafetlerimden guzelligimden laf ettirirdim ki ozamanda 76 kiloydum
Eşinizin sizi çekici bulmadığını düşünüyorum. Bence bu yüzden böyle davranıyor.

cekici olsam yani zayiflasam. ozaman benim istedigim gibi davransa bu daha kotu degilmi. demekki beni sevmiyo tipimi seviyo olacak. hos diyorum ya suan evlendigimle aramda 4 kilo var
Evet çok haklısınız, ne yazık ki birçok bey değer bilmez oluyor evlilik sonrası

Arkadaş çıkarken yok kültürel çatışma. Evlenirken yok. Çocuk olunca var. İşiniz varmış (belitmişşiniz) boşanın çocuk önemli değil. Odun olduğunu çoçuk olduktan sonra mı anladınız.

Arkadaş çıkarken yok kültürel çatışma. Evlenirken yok. Çocuk olunca var. İşiniz varmış (belitmişşiniz) boşanın çocuk önemli değil. Odun olduğunu çoçuk olduktan sonra mı anladınız.
canim benim ciktigimi nerden biliyorsun. bence yorum yapmadan once sorun

Bunlar boşanma o cin sebep değil bahane olur ancak..aldatma şiddet yok mesleğin olmasini da boşanma için silah olarak görme cocugu la esinle mutluluklar

tesekkurler arkadaslar :) ama cocuk neden yaptin diyenlere cevaben soyle demrk istiyorum. ben cocuk yapmamalimiydim demedim arkadaslar. bosanmalimiyim bosanmamalimiyim dedim...
Agziniza sağlık, surekli madem bla bla bla...neden çocuk yaptın diyenlere cok güzel cevap vermişsiniz. Millet çocuk yaptığı için kıvranıp hesap vermeye çalışıyor burda. Olmuş bitmiş, herkesin evladı en kiymetlisi gelip neden çocuk yaptın dediğinde bile çocuğuna bulastigi için bunu soyleyeni dovesi geliyor insanın. Size bayıldım.

Agziniza sağlık, surekli madem bla bla bla...neden çocuk yaptın diyenlere cok güzel cevap vermişsiniz. Millet çocuk yaptığı için kıvranıp hesap vermeye çalışıyor burda. Olmuş bitmiş, herkesin evladı en kiymetlisi gelip neden çocuk yaptın dediğinde bile çocuğuna bulastigi için bunu soyleyeni dovesi geliyor insanın. Size bayıldım.
demi canim soruya dikkat etmek lazim. yoksa alimallah sinifta kalinir :)

Birde bu ortamda uç beş aklı başında insandan yorum alabilmek adina birsuru bos konuşan ve yuregi nefret dolu tiple muhatap kalmak zorunda kalıyor insan. Sadece aklı başında insanlara cevap vermek en guzeli. Hakkımızda hayırlısı olsun

26 yasindayim. 15 aylik evliyim. 6 aylik bir kizim var. esimle kulturel catisma yasiyoruz. soyleki kiz kardesi dun gece dogum yapti. biz gormeye bugun saat 3te gittik. insan yarim saatlik yola kardesinin dogumuna boylemi gider. bana dediki bizde erkekler gitmez,sizin sulale olsa herkes giderdi demi. bu sadece kicuk bir ornek. tipime laf eder. sisko der. beni oldugum gibi kabullenmez. oysa suan gelinlik giydigim gunden sadece 4 kilo fazlam var. ozel hayatimiz yok gibi birsey. haftada bir bes gunde bir. cogunlukla benim zorumla. hergun birkere sarilirim bizkm kadar istikrarli sarilan yok der. kizimizi yer yutar oper sever, ben ozel anlarda bile bir canim lafi duymam. konustugumda ben sana demistim ben diger erkeklere benzemem der. daha boyle ufak tefek sinek misali seyler. gercekten icim soguyor. ysim genc . meslegim var sizce ne yapmaliyim.. yorumlar icinbtesekkurler.

yorumların çoğuna katılmıyorum
öncelikle her insan sevildiğini hissetmek ister, bu da bir insanın sonuna kadar hakkıdır

"bunar küçük şeyler, beklentiyi yüksek tutma, aldatma-şiddet yok, her erkek böyledir" vb. diyeee diyeee diyeee diye kadınlar yapıyor işte erkekleri böyle

sarılmanıza bile laf söylüyor adam yahu
böyle hayat mı geçer
ben hiç romantik değilimdir, yani öyle mum ışığı, 2 kişilik yemek falan, ama bir çift güzel söz, bi sarılma bi dokunma olmaz mı? cinsellik bile çoğunlukla sizin zorunuzla oluyormuş

ayrıca
flört ederken, çıkarken yok muydu kültürel çatışma denmiş
evlilik, çıkmaktan, flörtten apayrı birşey
hatta aynı evde yaşamaktan bile çok farklı
bazı şeyleri evlenmeden anlamak mümkün değil
haaa, tut ki o zaman da böyledi
her insan hata yapar
bir kere hata yaptık diye onun ceremesini 40 yıl çekeceğiz diye birşey çok haksızca

Bak canım bu dediklerin benim için boşanma sebebi değil haftada bir özel hayat normal olabilir ama kocanızında istemesi lazım sizin zorlamanızla olmaz peki neden böyle yaptıgını sordunuz mu ?daha 6aydır dogum yapmıssınız kilonuzu atabilirsiniz caresi var ama eşinizin bunu daha uygun bir dille söylemesi lazım kültürel farkını boşverin size külterel farkındam dolayı karışmıyosa eger kendi kültürünü yaşasın bırakın o zaman ayrıca onun kız kardesi dogum yapmış istediği zaman gider diğer erkeklere benzemem demiş eşiniz ama malesef eşinizden cok var bu erkeklerde sexsten kaçar oldu anam acaba eşiniz artk sizi beğenmiyo mu ?yani açıkca şişko demiş ya ondan diyorum bunu ciddi mi diyor şaka filan mı takılıyor mu size ama sexs konusunda yanaşmayın bi süre umursamaz davranın bakalım ne olcak yani cok yeni evlisiniz daha anca birbirinize alışana tanıyana kadar bu sıkıntılar olabilir ama sexs konusunda size yanaşmıyorsa bı ciddi bi konu cok gencsiniz daha bunu bi acık acık konuşun derim konuştuktan üç beş ay zamana bırakın bakalım nasıl olcak sexs önemli yani böyle cinsel hayat kadın için cok gurur kırıcı oluyo

Ben birşeyi merak ediyorum yanlış anlamazsanız. Kızımı yutar bana canım bile demez ne demek?

Benim kocam böyle yapmıyor ama başka saçmalıklarını "ben falanca yerliyim biz böyleyiz bir anda sinirlenir bir amda duruluruz" diye açıklar (doğma büyüme istanbullu ve bahsettiği memleketine ömründe ayak basmadı). Bunlar hep bahane. Ne güzel valla benim kültürüm böyle de istediğini yap .

Kahkaha attım ayol :D:D doğma büyüme istanbullu memlekete ayak basmadı ama biz oralıyız buralıyızmı diyo vallahhiii iyiymiş acayip güldüm sabah sabah yaa :D

Back
X