Merhaba icinden cikamadigim bir derdim var ne olur yardim edin 6 aylik evliyim 4.5 aylikta hamileyim 22y asindayim esim ozunde iyi bir insan ama 30 yasinda olmus olmasina ragmen hayattan bezmis bir halde evlendik durumlari elverisli olmasina ragmen hic birsey istemedim hatta annemle benim yanima yerlesti yani armut pis azima dus ev kurulu hersey tamam anlayisli bir insan annemde bende oyleyim manevi seyler bekliyorum hic bi sosyal hayati bi arkadasi bi hobisi hic birseyi yok yasamak ama nasil yasamak 6 aydir sadece yasamak icin yasiyo yani evli oldugumu bile hissedemiyorum evden ise isten eve izinli gununde bir degisiklik bisey hic bisey yok dogum gunum oluyo hic birsey yok normal bi gun gibi oysaki ben onun ustune hep dusuyorum ilgileniyorum kucuk jestler yapip mutlu etmeye calisiyorum ama onun hic hi cabasi yok hayattan bezmis dun ne yedigini hatirlamayan evden ise isten eve kisisel bakimina ozen gostermeyen bir insan herseyi ben soyluyorum uyariyorum defalarca soyluyorum omru boyunca bekar hayati yasamis skinti bile cekmemis bense onca sene annemle babam ayriydi yine kendimi koy vermedim unutkanlik ilgisizlik deger vermeme yani evlilikte kisisel bakim cok onemli bi ben ic guzelligini begendim disini degil ama evliysekte biraz dikkat etmeli durumum boyle artik dayanamiyorum kac kere uyardim kendine gel diye seviyorum diyor ama sanki hamile oldugum icin tiroit hastasiyim surekli yuksek stresten arkasini toplamaktan hamileyimde dogumdan sonra bosanmayi dusunuyorum ne yapmaliyim yardimci olurmunuz ((