Slm kizlar Esim iyi adam 3yasinda bi oglumuz var kaynanam gorumcelerim vs hepsi iyi insanlar benm sorunum esimin calismamasi aslinda calisiyordu kira odemeyelim calisip kendimize daha iyi bi hayat kuralim diye kaynanamlarin alt katina yerlestik ne olduysa burda oldu isyeriyle sorunlar yasayinca ayrildi daha sonrada gecici is vs derken hic calismaz oldu 2 senedir sabrettim dedimya kotu adam degildir hatri icin ustune gitmedim kaynanamlarda destek ama elden gelenlede öğūn olmuyor.ben calismak istedim izin vermedi simdide o calismior ben niye calisayim diye dusundum ve bi kac kez hakarette isittim.ne yapmaliyim kizlar lutfen bi fikir verin boyle kit kanaat idaremi etmeliyim yoksa kendime yeni bir hayatmi kurmaliyim.skntlardan dolayi sogudum artik herseyden.ne yapacagimi bilmiyorum yuva yikmak kolay olmuyor ama bende tukendim artik.vicdanimla cekisip duruyorum ama bi kadin olarak bisyler istemekte hakkim ki tek istedigim calismasi ve biras daha iyi sartlar..bunaldim artik..ne yapmaliyim sizce...