Bosanmalimiyim..

leydi33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
97
53
88
Adana
Slm kizlar Esim iyi adam 3yasinda bi oglumuz var kaynanam gorumcelerim vs hepsi iyi insanlar benm sorunum esimin calismamasi aslinda calisiyordu kira odemeyelim calisip kendimize daha iyi bi hayat kuralim diye kaynanamlarin alt katina yerlestik ne olduysa burda oldu isyeriyle sorunlar yasayinca ayrildi daha sonrada gecici is vs derken hic calismaz oldu 2 senedir sabrettim dedimya kotu adam degildir hatri icin ustune gitmedim kaynanamlarda destek ama elden gelenlede öğūn olmuyor.ben calismak istedim izin vermedi simdide o calismior ben niye calisayim diye dusundum ve bi kac kez hakarette isittim.ne yapmaliyim kizlar lutfen bi fikir verin boyle kit kanaat idaremi etmeliyim yoksa kendime yeni bir hayatmi kurmaliyim.skntlardan dolayi sogudum artik herseyden.ne yapacagimi bilmiyorum yuva yikmak kolay olmuyor ama bende tukendim artik.vicdanimla cekisip duruyorum ama bi kadin olarak bisyler istemekte hakkim ki tek istedigim calismasi ve biras daha iyi sartlar..bunaldim artik..ne yapmaliyim sizce...

2 senedir nasıl geçiniyorsunuz?

boşanmanız halinde nafaka alamayacaksınız belli ki? o zaman nasıl geçineceksiniz? aileniz destek olur mu*

Direkt boşanmayı düşünmeden önce eşinizle ciddi bir konuşma yapmayı denediniz mi? İş konusu büyük sorun. Çalışmak mı istemiyor, iş mi bulamıyor? Bir çabası var mı bu konuda?

Bu konu çözülmezse evliliğimiz bitme noktasına gelecek temalı ciddi bir konuşma eğer eşiniz yuvasını yıkmak istemiyorsa işe yarar diye düşünüyorum.

Bir de işin geçim tarafı var tabi. Kira hariç bir evin minimum aylık masrafı çocuk yokken bile faturalar, yeme, içme derken 2000 civarı. Kim veriyor size bu kadar parayı?

Slm kizlar Esim iyi adam 3yasinda bi oglumuz var kaynanam gorumcelerim vs hepsi iyi insanlar benm sorunum esimin calismamasi aslinda calisiyordu kira odemeyelim calisip kendimize daha iyi bi hayat kuralim diye kaynanamlarin alt katina yerlestik ne olduysa burda oldu isyeriyle sorunlar yasayinca ayrildi daha sonrada gecici is vs derken hic calismaz oldu 2 senedir sabrettim dedimya kotu adam degildir hatri icin ustune gitmedim kaynanamlarda destek ama elden gelenlede öğūn olmuyor.ben calismak istedim izin vermedi simdide o calismior ben niye calisayim diye dusundum ve bi kac kez hakarette isittim.ne yapmaliyim kizlar lutfen bi fikir verin boyle kit kanaat idaremi etmeliyim yoksa kendime yeni bir hayatmi kurmaliyim.skntlardan dolayi sogudum artik herseyden.ne yapacagimi bilmiyorum yuva yikmak kolay olmuyor ama bende tukendim artik.vicdanimla cekisip duruyorum ama bi kadin olarak bisyler istemekte hakkim ki tek istedigim calismasi ve biras daha iyi sartlar..bunaldim artik..ne yapmaliyim sizce...

evin direği kambur oldu mu o evde dirlik düzen olmaz derler. kv, kp, görümceler ne kadar iyi olurlarsa olsunlar o çocuklarının kulağını çekeceklerdi. iyi olmak yetmez dirayetli de olacakları. sizin evdeki düzensizlikte onların da payı var. hem de üstünüzde oturuyorlar. ayıp onlara da

Herkes soru sormuş ama, ben de merak ediyorum; belirli yaşa gelmiş kocaman adamlar, çalışmayıp bütün gün evde ne yapıyorlar ki?

Kendi anne- babası da mı bişey demiyor? Resmen parazit.

bunca zaman sabretmişsin şiddet vs yok az dişini sıkıp kendine bir iş bul ve direk boşan yani.ailen destek oluyorsa beklemeden bile yapabilirsin bence

Çalışmayıp ne yapıyor babasından mi harçlık aliyor ne kadar rahat bi çaba sarf etmiyor mu biriki mi var mi ne iş yapıyor sorması ayıp deilse

Eşin çalışmana neden izin vermiyor ve sen neden ondan izin istiyorsun ?

Bence rahatlığa alıştığı için çalışmıyor . Ciddi bir konuşma yap ,yararı olmazsa boşan.

Işe yaramayan bi koca istemezdim ben .sağlık sorunu olur ,bi engeli olur amenna ,çalışır bakarım, yalnız iş tembelliğe gelince tahammülüm olmaz .

Boşanmayı düşünmeden evvel bence ciddi bir şekilde oturun konuşun. Sonuçta sizin de ekstra istekleriniz olması çok doğal.
Ve sakın ama sakın ama sakın ÇOCUK YAPMAYIN.

Konustum tabiki ama basvurdum bi kac yere olmadi iste dedi elimden gelen bu daha fazlasini yapamiorum iste felan derken ayrilalim ozaman dedi ama ben halen adama haksizlikmi yapiyorum diye vicdan yapmaktan ne yapcami bile dusunemiyorum.iyi bir adam diye boyle de olmazki desemde kafam karmakarisik cvplariniz icin tesekkur ederim hepinize.ikinci bebegimi karnimda kaybettim snrada yapmayi dusunmedim.ayaklarim gtmiyor ama annemde byle babam calismazdi birakmadi hep cekti ama hastaliklara kaldi onu gorunce iyice kotu oluyorum oyle olmak istemiyorum ama ayrilimca hersey daha kotu olursa diye dusunuyorum.off kizlar gercekten cok zormus heleki seviyorken.ailemle konusucam bakalim onlar ne diyecek.

Tek istedigim cocugum daha iyi bir evde daha iyi sartlarda yasasin kendimi gectim sabredim diyorum bi turlude hic bisey duzelmiyor.ve ben belki bsyler yapabilirm diye ayrilmayi dogru bulsamda icim buruk.

Eşin çalışmaması Yargıtayca boşanma sebebi teşkil eder. bu şartlarda dava açabilirsiniz. Bu süreçte bir avukatla görüşmenizde fayda var derim

Back
X