- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Esimin ailesiyle olan sıkıntilarim, ve yaptigi bir suru haksizliklar var. Beni sevmek zorunda degiller ama elaleme karsi iizim kizim yapip millete ben gelinimi 6 tane kizimdan gelinimi ustun tutuyom diyen insanlar. Kizlari en ufak biseyde memmun edemezsem evimi basip esime de bana da demedikleri kalmiyor. Benden hizmetcilik bekleyen, hergun evlerine gitmemi bekleyen insanlar. Bu sikintilardan artik kurtulmak istiyorum. Ev kendimizin ve esimin ailesine cok yakin oturuyoruz. Ben gurbetten geldim. Yasadm yerde adim atsan akraba, herkes birbirinim dedikodusunu yapiyor. Kaynanamlarda kendini millete cok iyi gosteriyorlar. Ben simdi tasinmak istiyorum. Esimi nasil ikna edicem. Dun biraz tasinma konusu actim konuyu kapatti. Hadi esimi ikna ettim esimin ailesine ne diycez. Kiyameti kppartirlar suratimiza bakmazlar. Millete de rezil ederler. Cevremde cok tepki verir. Hani boyle esimi de tatli dille ikna etmek istiyorum esimin ailesini de. En azindan yarim saatlii mesafeye tasinmak istiyorum. Yine her hafta kaynanamlara gideriz onlarla da kotu olmak istemiyorum. Kotu olursam esimi de etkiliyorlar cunku. O yuzden bu isin icinden cikamiyorum. Bu arada evi kiralik degil komple satmak istiyorum. Baska yerden daire alalim
Bu sekilde hem onlarin beklentileri azalir. Hemde kaynanamin yalan yanlis dedikodularini duyup kendimi uzmem. En onemlisi kayinbaba kizlari icin evimi basamaz.
Evet hanimlar fikirlerinizi bekliyorum esimi ve en onemlisi ailesine nasil bi aciklama yapmaliyim
Bu sekilde hem onlarin beklentileri azalir. Hemde kaynanamin yalan yanlis dedikodularini duyup kendimi uzmem. En onemlisi kayinbaba kizlari icin evimi basamaz.
Evet hanimlar fikirlerinizi bekliyorum esimi ve en onemlisi ailesine nasil bi aciklama yapmaliyim