Boşanmalımıyım?

Eşinizin izlediği kategorileri bilmiyorum ama bağımlı olmuş bir de size niye uzak?Genelde eşcinsel olabiliyor böyleleri toplum baskısıyla evlenip çocuk sahibi olan.Ki sorununuz boşanma sebebi eşlik görevini yerine getirmiyor.

Gerçekten çok zor bir durum. Eşinizin cinsel anlamda problemi var ve kesinlikle tedavi olması gerekiyor. 1 yıldan fazla zamandır karı koca birlikteliğinizin olmaması çok anormal bi durum. Kendisi bence bunların farkında değil.. Yani hem bağımlılığının hemde evliliğini bitirdiğinin.. Annesiyle konuşun gerekirse babası, amcası veya abisi aileden kimden çekinirse o konuşsun durumu izah etsin.. Yani evlilik diye bişey bırakmamış ortada ama en azından elinizden geleni yapmış olursunuz..

Kadın kocasına bu konuda ihmal etse adam hemen dışarıya yönlenir bahaneside hazır olur. Ama adam kadını tatmin edemediğinde kadın sussun alışsın böyle bir dünya yok. Haddini bildirmek lazım umursamaz tavırlarına. Bir kere sizi sevse her çözüme evet derdi. Üzgünüm böyle bir adamla ömür geçmez bence.

Bana kalırsa böyle hayat olmaz tabikide boşanmalısınız

Ya ben duzelecegini dusunnuyorum. Terapi falan...sanmiyorum. cunku adamda boyle bir istek yok. Isine gelirse der gibi.
Hani dese ki bende bu bagumlilik oldu bana zaman ver duzelecegim bana yardim et falan anlarim ama yok oyle birsey. Ben bosanirdim. Bu adam resnen yük.

Bosanın üzgünüm birbirinize dokunmadan yaşadığınız evlilik pek anlam taşımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…