- Konu Sahibi yldzmuhasebe
evleneli 20 ay oldu 11 aylık bir oğlum var . ben 2 yııllık üniv mezunuyum . okul biitti görücü usulü evlendik eşimi seviyorum merhametli anlayışlıdır.fakat benim eşim 2 abisi ve kendisi ortak iş yapıyorlar dükkan bi abisinin üstüne en büyük para da onun üstüne kayınvalidemlerin 1 arsası varmş satmş oğllarına iş kurmşlar ama bi oğlunun üstüne vermişler oda hep yemiş yemiş ben evlendim herkesin evi işten alınmş benimkide evlendikten 2 ay sonra falan absi evimizi eşimin üstüne yapmş tabi eşim i kata kulliye getirmiş 120 milyar krediyi devretmiş sonra bu borçla bebek doğana kadar yaşadık para vermediler eşim işe gidio gelio az ppara veriolar oda kredi kartına fatra vs. ssk da yok sonra kaynana evini sattı 50 milyr bzm daire borcuna gersini o abisine diğer oğluna verdi .bende bilzklerm sattım ve arabalr gtii 30 mlyar borç kldı şimdide diolarki borçlular pra istio tehdit edio evi satın kaynnyla oturcakmışız . eşimde ne zaman evi sattklarını duysa işe gtmmior ben kovyrm evden tartışıorz ama gtmiyor kavede oturuyor başka iş bak artık diyorum tmm bakıcam dio birde bşkasnn emri altnda çlşmk koly değil diyor evn kredi olynda tam 6 ay evde yattı saçında saç kıran çıktı mide kramları ve sonunda mmide hastası oldu cesareti yok. babamı aradım bu gün oğlum hasta die kaynpederine hbr ver işim var kızm gelemem dedi onlrda kendilerini düşünyrlar laf gelmsn de geri çekiolar kaynana çirkef zaten :s evmde bişey olmdğında annler getirmiyormu falncanın ailesi kızına şöle bakıo böle bakıo dio snrlerim geilio napcm ben bilmyrm:s ve 1 tl pram yok şu an 1 ttane kuruşum kalmadı yüzüğümüzü bile satmk zornda kaldık.