Boşanmalımıyım

Bellaa_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
13
0
86
İstanbul
Merhaba hanımlar ben on yıllık evliyim iki tanede oğlum var eşim doğu kültürü almış bir insan çok severek evlendim herkesi karşıma aldım bende karadenizliyim ama çok zor günler geçirdim vede geçirmeye devam ediyorum bi türlüde boşanamıyorum bi şekilde evden adım atmak istemiyorum resmen eve kapandım eşim çok kıskanç dışarı çıkarken ona haber vermeden biyere çıkamıyorum Ailesi'de çok enteresan herşeyde alınıp kırılıp beni eşime şikayet ederler bende kendimi savununca dayak yer susturulurum bi insan karısına hiç inanıp güvenmezmi onun için varsa yoksa ailesi ve herzaman olan bana olur çocuklar için herşey biyere kadar diyorum ama kıyamıyorum onlara onlarsızda yaşayamam çünkü boşanırsak çocukları bana vermiceni söylüyor sizden ricam ne yapmalıyım lütfen mantıklı ve beni kırmayacak yorumlar yaparsanız sevinirim

canım eşinle konuşmayı denesen sonuçta allahım hayırlısını versin ama boşanırsan şuan ki sorumluluğun ikiye katlanacak kaldırabilecek misin. Benim annem kaç yıllık evli bir şey yaptığı zaman yada yapacağı zaman mutlaka babama söyler yada fikrini alır. Şiddet kısmını gerçekten çok üzüldüm eşinle konuşsan umarım tekrarlamaz :/

sonuçta bir yuva kolay kurulmyor ortada çocuklar yine sen daha iyisini bilirsin ama

çocukları verip vermemek onun elinde değil
çocukları dayakçı bir kocaya mı verir mahkeme
zannetmem
ama dayakçı olduğuna dair kanıtın olmalı

sevince kültür farkı aşılır zannediyoruz ama pek olmuyor maalesef hep bir yabancılık kalıyor...boşan boşanma diyemeyiz ama iyi düşün çünkü
böyle hayat biraz zor geçer...

darp raporu alip dava ac bakim senden izinsiz cocuklarina merhaba diyebiliyormuymus
iki tanik da buldun mu hic bi b.k yiyemez Afedersin
sakın çocukların için böyle bir adama katlanma çünkü onlar siz biraradayken daha mutsuz olacaklar
onlara dayaksiz huzurlu mutlu bir yuva vermek için gerekirse boşan...
biz de anneme cok yalvardik boşan diye çünkü bir evladin annesini böyle ezilirken dayak yerken gormesi yüreğinde cok büyü k yaralar açıyor ben yaşadım canim rahmetli annem kahrindan öldü hem de bir hiç için

Valla sizin ki evlilik değil işkence..

Herşeyden önemlisi sürekli dayak var..

Eşinden düzelmesini istesen? Bu şekide yürütmeyeceğini söylesen? çocuklarla seni tehdit etmesin yemezler..

Bilemiyorum günümüzde birçok kadın çocukları için bu işkenceye devam ediyor..

Oturup iyice düşünün, boşanırsanız nasıl yaşayacaksınız?

Öyle çocukları vermem gibi lafları geçsin beyefendi..

Darp raporu alabilirsin ..Lehine döner çok şey..

Tabii detayları sen bilirsinç..

Yeni bir hayat yeni bir sayfa..

Ailene söyledin mi?

Başarabilir misin? yoksa dayak yer çocuklarım için katlanırım.. mı dersin?

Karar senin hayat senin..Biz ne desek boş...

çocuklarınızı nasıl vermem diyor dayak yiyip yiyip oturacakmıymısınız darp raporu alırdım yerinizde olsam diycem allah göstermesin tabi.şikayette bulunun boşanma davası açın kültürlerinde uyması gerekiyomus evlenmek için sadece seviyorum herşeyin üstesinden gelirimle olmuyormus galiba.rabbim yardımcınız olsun artık topiklerde boşanıyorum dayak yiyorum eşim beni aldatıyor konuları görmekten bunalıma girdim.nıye süreki üzülen bayanlar oluyor

Ailenden uzak mı yaşıyorsun ?
Boşanma durumunda sana destek olurlar mı ?

Bence boşanmalısın! Bu kadar da net söylerim.

Evet tipik doğulu zihniyeti Allah kolaylık versin..
Şimdi ayrılırsanız çocukları doldurabilir..
Yaşları küçük çünkü.
Ayrılmayın desek siz çile çekiyorsunuz, ayrıl desek çocuklar aklınızda kalacak. Her halukarda mutsuzsunuz.
Çocuklarınız liseye gittiğinde bence gündeme getirin. O zaman çocuklar üzerinde etkisi bu denli etkili olamaz.

Ailem bana destek sonuna kadar gel diyolar ben ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim alt üst bu işler nasıl olur nasıl mücadele verebilirim nereye başvururum bu süreçteocuklar nasıl etkilenir bu kararı verince bi çok sorun yaratacağını biliyorum o düşünmez çocuklar yıpranacak diye herşeyi yapabilicek bi insan gerçekten ben ne yapmalıyım çok çaresiz ve zavallı hissediyorum nolur akıl verin

Çocuklarını düşünüyorsun ama, inan şiddet olan bir evde yetişen çocuklar için de hayat çok kolay değil bence..
Çocuklarınız büyüdüğünde, ömrün geçtiğinde pişman olursun "niye çektim bu adamı" diye..

darp raporu alman gerekiyor.......şiddete uğradığında hemen polisi ara......bir daha yapabiliyor mu bakalım.....ayrıca mor çatıyı bir ara istersen onlar sana çocuklarınla birlikte sahip çıkarlar hiç merak etme.....bu konularla ilgilenen bir ablayla görüşmüştüm......ama mutlak şiddet anında polisi çağırman gerekiyor........çocuklar sana verilir zaten

sizi dövüyor birde. derhal boşanın.
o çocukları vermeyeceği olayıda sadece korkutmaca. mahkeme direkt size verir. siz ve çovuklarınızada nafaka bağlar.
dayak yediğinizde rapor almışmıydınız.

aileniz gel diyorsa hala durmanız kabahat. çocukların psikolojisi, anneleri sürekli dayak yediğinde esas yerle bir oluyor.
onların yaşadığı travmayı düşünsenize. esas kendinizi geçtim,sırf onlar için boşanın ve ailenize geri dönün.

Son düzenleme:

Bence boşanmalısın! Bu kadar da net söylerim.

Ailenden uzak mı yaşıyorsun ?
Boşanma durumunda sana destek olurlar mı ?

Darb raporu önceden almıştım mahkemeye çıktık af dilemişti benden bi grseniz nasıl yalvarmıştı bana bende yine salaklar gibi affettim daha sonra almadım hep hastanede merdivenden düştüm diyodum ama büyük oğlum bi çok şeyi biliyor onun gözü önünde çok şeyler yaşadım onun konuşması delil olurmu mahkemede yaa nasıl onu karıştırırım bu işe bu çıkmaz beni öldürecek

şimdi o sana dayak atıyor ya 80 yaşına da gesen seni dövecektir elinde bastonlar.
ömür boyu dayak yemeyi göze alıyorsan boşanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…