Bosanmalimiyimmm

Hemen bosanmayi dusunme. Esinle konus. Seni sevip deger veriyosa orta yolu bulursunuz zaten

amerikadayim. evet standartlar cook yuksek rahat vs. bu ozlemi gideriyomu. hayir? ustlik bi zaman sinirlamamda yok benim master doktora is guc.. cozum ne mi?buranin vatandasi olsun diye bebisi burda yapmaya karar vermek asama 1. dogm tarihim belirlenince annemin babamin 10ar yillik vize almalari asama 2. ve ekimde dogacak bebisim icin annem eylulde babam kasimda yanima geliyorlar. mutlu huzurlu bi ailem olsun yanima annem babam gelsin ben gidiyim, makul bi yol bulunur mutlaka.

Canım ailen ne diyor bu işe
Fikrimi söylemem gerekirse ben kaldırıldığım için boşardım o adamı :63:

Offf offf..
Boşa demiyorum ben genç kızlarımıza.
Evlenmeden önce verilen tüm sözler birer palavra değerindedir.:KK14:

canim burasi cokkk baska bir memleket herseyden herkesden uzakkk. (buraya gelince esine bagli yasayacaksin hadi bi carsi pazar geziyim yok burda mesafeler cok uzak birbirine) helede ailene bagliysan benim gibi cok zor. su zaman farki bile insani mahfediyor. ben abd de yasiyorum birbucuk yil oldu birkac ay sonra donuyoruz ama inan omrumden omur gitti. benim babamda ben burdayken rahatsizlik gecirdi haa diyince gidemiyorsun helede para biriktirecekseniz 2 yilda bir bile gelemezsin ailenin yanina
neyse ben yasadiklarimi ufakta olsa anlattim sana cok iyi dusun ve esinle iyi karar ver sonra vicdan azabi cekme

Esini seviyorsan konus onunla hayalini anlat.. bir yorumda Amerika da olan bir bayan anne ve babasinin ziyarete geleceginden bahsetmis bak ne makul yollar var.. daha yolun cok basi,emek harcamak sevgi vermek lazim. Eger kandirildigin kanisindaysan tabi yol yakinken kararini ver ama konusup karat verebiliyorsaniz ve temeli saglam bir iliskiyse mutlaka orta yol bulunur. Hakkinda hayirlisi..

canim burasi cokkk baska bir memleket herseyden herkesden uzakkk. (buraya gelince esine bagli yasayacaksin hadi bi carsi pazar geziyim yok burda mesafeler cok uzak birbirine) helede ailene bagliysan benim gibi cok zor. su zaman farki bile insani mahfediyor. ben abd de yasiyorum birbucuk yil oldu birkac ay sonra donuyoruz ama inan omrumden omur gitti. benim babamda ben burdayken rahatsizlik gecirdi haa diyince gidemiyorsun helede para biriktirecekseniz 2 yilda bir bile gelemezsin ailenin yanina
neyse ben yasadiklarimi ufakta olsa anlattim sana cok iyi dusun ve esinle iyi karar ver sonra vicdan azabi cekme
Az cok farkindayim bende durumun turkiyede hic biseyimiz yok ailesinin durumuda kotu mecbur para biriktiricez orda ama ucak biletleri bile ciddi para ordada ev olacak masraf biliyorum ki para biriktirmek icin turkiyeyede gelemiycez esim bilgisayar ogretmeni abdde bi okulda ogretmenlik yapiyo ayni zamanda okulum yazilimsal teknik islerinide hallediyo ama turkiyede bilg ogretmenliginin artik atamasi bile yok issizlik evimiz olsa azda kazansa geciniriz ama ev olmayinca nasil gecinilir bilmiyorum aileside ev almayacagini soyledi asiri caresiz durumda kaldim

Esini seviyorsan konus onunla hayalini anlat.. bir yorumda Amerika da olan bir bayan anne ve babasinin ziyarete geleceginden bahsetmis bak ne makul yollar var.. daha yolun cok basi,emek harcamak sevgi vermek lazim. Eger kandirildigin kanisindaysan tabi yol yakinken kararini ver ama konusup karat verebiliyorsaniz ve temeli saglam bir iliskiyse mutlaka orta yol bulunur. Hakkinda hayirlisi..
Esimin ailesi beni sevmedi kultur farkliliklari gozleri beni gormuyo esim iyi bi adam sadece ailesinin fazla gazina geliyor ve biliyoki onlarin yardimi olmazsa turkiyede ev kurup kira verip gecinmemiz imkansiz

Ingilizcemde cok zayif 2 yil bi sekilde biter diye dusundum ama 10 sene tahammul edebilirmiyim bilmiyorum

Henuz bir aylik evliyim severek evlendim yasim 20.esim yurt disinda calisiyo bi bucuk senedir abdde velasil turkiyeye cok uzak onumuzdeki ay bende gidicem ve bi sene bi daha ailemi gormem imkansiz esimle evlenirken 2 yil kalip donucegimizi konustuk aileside aileme 2 yilda donecekler donduklerinde ev alicaz yArdimci olucaz dediler ailem bu sekilde izin verdi evlenmeme.ama simdi esimin annesi 10 yil kalmamiz ev almadan turkiyeye donmemiz icin esime baski yapiyo insanlara muhtac olurmusum sartlar orda iyiymis esimin orda sartlari iyi ailesine ciddi mevlalarda yardim ediyo annesi bu para turkiyeye donerse kesilir diye gelmemesi icin baski yapiyo benim babam kanser hastasiydi atlatti sukur ama aramizda kopmaz bi bag olustu ben 2 senden fazla abdde kalamam hatta o kadar bile kalabilecegimi sanmiyorum esimde annesinin gaziyla artik daha uzun sure abdde kalmak istiyor . Sorum su esimi seviyorum ama babami daha cok seviyorum hayalimdeki evlilik farkliydi istiyorum ki babam torunlariyla parka gitsin birlikte piknige gidelim abdde olursak bunlari hic biri olmaz esimden vazmigecmeliyim bosanmalimiyim
Boşanır mısınız bilmiyorum ancak lütfen sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmayın. Özellikle de eşinizi yola getirmek için çocuk yapma fikriniz varsa vazgeçin. Çocuk yapmadığınız sürece karar vermeniz daha kolay olur zaten.

Canım ailen ne diyor bu işe
Fikrimi söylemem gerekirse ben kaldırıldığım için boşardım o adamı :63:
amerikadayim. evet standartlar cook yuksek rahat vs. bu ozlemi gideriyomu. hayir? ustlik bi zaman sinirlamamda yok benim master doktora is guc.. cozum ne mi?buranin vatandasi olsun diye bebisi burda yapmaya karar vermek asama 1. dogm tarihim belirlenince annemin babamin 10ar yillik vize almalari asama 2. ve ekimde dogacak bebisim icin annem eylulde babam kasimda yanima geliyorlar. mutlu huzurlu bi ailem olsun yanima annem babam gelsin ben gidiyim, makul bi yol bulunur mutlaka.
Bulunur mu bilmiyorum ciddi sorun beni kizdiran bi noktada esim ilk gittiginde abdye annesinin kendini yerden yerde. atip oglum oglum diye tepinmesiydi simdi parayi gorunce olene kadar kalsin isterse modunda aman ona akan oara durmasin evlat neticede ona evladini goremiycek nasil boyle davraniyo inanamiyorum

Boşanır mısınız bilmiyorum ancak lütfen sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmayın. Özellikle de eşinizi yola getirmek için çocuk yapma fikriniz varsa vazgeçin. Çocuk yapmadığınız sürece karar vermeniz daha kolay olur zaten.
Cocuk yapin amerikan vatandasi olsun diyen bi kitlede var esimi yola getirmek icin degil belki ama ben bi cocugum olsun istiyorum.Sikinti yasamasaydik hemdn cocuk sahibi olucaktik ama su an beklemede

Az cok farkindayim bende durumun turkiyede hic biseyimiz yok ailesinin durumuda kotu mecbur para biriktiricez orda ama ucak biletleri bile ciddi para ordada ev olacak masraf biliyorum ki para biriktirmek icin turkiyeyede gelemiycez esim bilgisayar ogretmeni abdde bi okulda ogretmenlik yapiyo ayni zamanda okulum yazilimsal teknik islerinide hallediyo ama turkiyede bilg ogretmenliginin artik atamasi bile yok issizlik evimiz olsa azda kazansa geciniriz ama ev olmayinca nasil gecinilir bilmiyorum aileside ev almayacagini soyledi asiri caresiz durumda kaldim

valla isin cok zor. burayida tr gibi dusun tek maasla nasil para biriktirip tr ye tatillerde gitmeyi dusunuyorsunuz. yani sende calismalisinki bi kenara para atabilesiniz.(tabi bunun icin dil bilmen lazim) zaten yaz aylarinda gitmek bir hayal cunku ucak biletleri cookk pahali oluyor. yani bence senle neden bu vaatlerle evlenip sonrada yok oyle degil boyle diyor??

bu arada istanbul-washington arasi direk ucus 11 bucuk saat sen hangi eyalete geliyorsun?

Aktarmali uculuyor o zaman o kadar saat suruyomus 13 14 saat ucuslarda var Ama 2 kisi 8 bini geciyo
Arkadasimin arkadasi 1500tl ye 33 saat ucarak gitti amerikaya. Olmazsa annenle babani da yanina aldir. Esinin mesleginin atamasi yok burda. Ac kalirsiniz. Bence abd de yasamak daha iyi bi fikir biseylerden mahrum kalmazsiniz

Back
X