- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Baba kuzusu acelen neydi bu yasta evlendin madem babanin dizinden ayrilacamayacaktin? Valla canim sakin gitme sen hic hazir degilsin evlilige her turlu bosanirsinHenuz bir aylik evliyim severek evlendim yasim 20.esim yurt disinda calisiyo bi bucuk senedir abdde velasil turkiyeye cok uzak onumuzdeki ay bende gidicem ve bi sene bi daha ailemi gormem imkansiz esimle evlenirken 2 yil kalip donucegimizi konustuk aileside aileme 2 yilda donecekler donduklerinde ev alicaz yArdimci olucaz dediler ailem bu sekilde izin verdi evlenmeme.ama simdi esimin annesi 10 yil kalmamiz ev almadan turkiyeye donmemiz icin esime baski yapiyo insanlara muhtac olurmusum sartlar orda iyiymis esimin orda sartlari iyi ailesine ciddi mevlalarda yardim ediyo annesi bu para turkiyeye donerse kesilir diye gelmemesi icin baski yapiyo benim babam kanser hastasiydi atlatti sukur ama aramizda kopmaz bi bag olustu ben 2 senden fazla abdde kalamam hatta o kadar bile kalabilecegimi sanmiyorum esimde annesinin gaziyla artik daha uzun sure abdde kalmak istiyor . Sorum su esimi seviyorum ama babami daha cok seviyorum hayalimdeki evlilik farkliydi istiyorum ki babam torunlariyla parka gitsin birlikte piknige gidelim abdde olursak bunlari hic biri olmaz esimden vazmigecmeliyim bosanmalimiyim