Bosanmalimiyimmm

Henuz bir aylik evliyim severek evlendim yasim 20.esim yurt disinda calisiyo bi bucuk senedir abdde velasil turkiyeye cok uzak onumuzdeki ay bende gidicem ve bi sene bi daha ailemi gormem imkansiz esimle evlenirken 2 yil kalip donucegimizi konustuk aileside aileme 2 yilda donecekler donduklerinde ev alicaz yArdimci olucaz dediler ailem bu sekilde izin verdi evlenmeme.ama simdi esimin annesi 10 yil kalmamiz ev almadan turkiyeye donmemiz icin esime baski yapiyo insanlara muhtac olurmusum sartlar orda iyiymis esimin orda sartlari iyi ailesine ciddi mevlalarda yardim ediyo annesi bu para turkiyeye donerse kesilir diye gelmemesi icin baski yapiyo benim babam kanser hastasiydi atlatti sukur ama aramizda kopmaz bi bag olustu ben 2 senden fazla abdde kalamam hatta o kadar bile kalabilecegimi sanmiyorum esimde annesinin gaziyla artik daha uzun sure abdde kalmak istiyor . Sorum su esimi seviyorum ama babami daha cok seviyorum hayalimdeki evlilik farkliydi istiyorum ki babam torunlariyla parka gitsin birlikte piknige gidelim abdde olursak bunlari hic biri olmaz esimden vazmigecmeliyim bosanmalimiyim
Baba kuzusu acelen neydi bu yasta evlendin madem babanin dizinden ayrilacamayacaktin? Valla canim sakin gitme sen hic hazir degilsin evlilige her turlu bosanirsin

Evlenmeden önce verilen sözü tutmayan adsaadam için onca yol uzağa gitmem hayatta güvenmek mi asla. Yanlış bilmiyorsam uçakla 12 saat. Ben tek çocuğum eşime aynı semt te oturmam gerek ailemle aynı sokak olmasa bile koşarak 5 dk da yanlarında olmam gerek dedim. Bir ara sorunlar yaşadık eşimle ben bu evden taşınıcam uzağa gidicez dedi. Hayır dedim. Birgün de evi toplayıp taşınıca bak sende nasıl gelirsin gör dedi. Bende bu şartla evlendiğimi eğer böyle bişey yaparsa yeni evinde mutluluklar dilediğimi söyledim. Yani bir kardeşim olasa en azından biraz uzakta olabilirdim. Ama hem tek çocuğum hemde evlenmeden önce eğer oturmaz san tehdit olarak söylemiyorum ben uzakta oturmam evlenmeyelim dedim ona. Oda kabul etti. Sizin eşinizde kabul etmiş. Sözü senet olmayan adama güven olmaz

Sen hatayı başta yapmışsn bu kadar erken evlenerek şimdiyse ilk engelde su koyuverme. Eşini al karşına düzgünce konuş yumuşatmaya git onun suyundan git belki fikri değişir. Olmadı yine git eşinle yurtdisimidr nedir dayanabildigin kadar dayan yok Seninkinde hala tık yok o zaman düşün boşanmayı aman diyim yakn zamandada cocuk falan yapıym deme oylesi daha zor olur umalm daha eşin fazla kalmaktan vazgecsin

Seviyorum cok severek evlendim cok sasiriyorum sadece isler nasil bi raddeye geldi
Mesafelerde etkili oluyor. Sevgi beslenmedikce yogunlugu azalan bir sey malesef. Cok iyi dusun,konus bir ortayol ara. Bu arada zaten eslerin ailesinde gelinini ve dunurlerini sevebilen taraflar cok azdir sans meselesi,bunu da takmamaya calis.

evliliği boşanmayı çocuk oyuncağı yaptınız
ne demek babamı daha çok seviyorum
tamam sev de eş ile evlenip aile olmaktan bahsediyoruz burada
nerede geçiminizi sağlıyorsanız orada yaşarsınız bu kadar basit
abd de kalmak ya da kalmamak zaten sadece ikinizin kararı olmalı ailelere göre hareket etmeyin

Calismam nerdeyse imkansiz halkla iliskiler mezunuyum ve dilim cok az

20 yaşındasın öğrenirsin dili de hızlıca
çalışırsın her gün d skypedan anne babanla konuşursun bitti gitti ya
valla gerildim
benim anam babam ağır hastalar ben bu kadar boşanmayı düşünecek kadar dertlenmiyorum. ilk evlendiğimde otobüsle 24 saat mesafede oturuyodum
şimdi 5 saat uzaktayım aynı ülke içinde de farklı şehirler olabiliyor. neden acele ettin madem ayrılmak istemiyordun evinden arkadaşım....

Baban torunlarıyla pikniğe gidemeyecek diye hayatında bu denli ağır karar alman üzücü canım.
Eminim babanda bizim gibi düşünüyor.

Oraya giden öyle kolay dönemez yıllarını alır Türkiye'ye dönmek her sene bu sene kesin dönüyoruz dersiniz dönemezsiniz benden söylemesi

temelli dönüş yapmaktansa ailenin yanına gelsen kalsan.

senin hissettiklerini az çok anlayabiliyorum... yaşında çok küçük.

anlamamın sebebi babam... benim babamda kanser geçmişi var. dizinin dibinden ayrılamıyorum. eşimle evimizi yakınlarına taşıdık. ölüm korkusu çok oluyor. sürekli görmek istiyorsunuz. benim babamda kemoterapi alıp yatacağına çok ağrısı olmadığında işe gitti durdu...

eşim radikal bir karar alıp uzaklara gitmeye kalksa düşünürüm bende... ama eşimi de seviyorum. ne eşimden ne babamdan vazgeçerim...

bilgisayar öğretmeniymiş. zeki olduğunu düşünüyorum. kpssye girip düz memur olabilir yada programcı - çözümleyici olabilir. maaşlarda gayet iyi. sizde iş bulabilirsiniz. geçinip gidersiniz... ille de ABD'de çalışması gerekmiyor. sen bu konuları eşinle ayrıntılı konuş... zaten k.validene para gönderince çokta biriktiremezsiniz.

herşeyi anladımda,o kaynana sen neden yalan konuştun,böle dedın,şimdi nedne böle yapıyorsun dıye çatmadıysan bencede boşan,sen zıra o adamla mutlu olamazısn,

boşanmış ve ikinci evliliğini yapmak üzere olan biri olarak söylüyorum.
bence önce mucadele et, bi git gör neler oluyo ve eşini seviyosan ki evlendiğine göre seviyorsun daha cok erken 1 aylık süre karar vemek için yeterli bir zaman değil. emin ol ki birini bıraktığında bi sonraki hayatın çokda mükemmel olmuyo, türkiye de yaşıypruz sonuçta, iyi taraflarından bakmaya çalış bence

Henuz bir aylik evliyim severek evlendim yasim 20.esim yurt disinda calisiyo bi bucuk senedir abdde velasil turkiyeye cok uzak onumuzdeki ay bende gidicem ve bi sene bi daha ailemi gormem imkansiz esimle evlenirken 2 yil kalip donucegimizi konustuk aileside aileme 2 yilda donecekler donduklerinde ev alicaz yArdimci olucaz dediler ailem bu sekilde izin verdi evlenmeme.ama simdi esimin annesi 10 yil kalmamiz ev almadan turkiyeye donmemiz icin esime baski yapiyo insanlara muhtac olurmusum sartlar orda iyiymis esimin orda sartlari iyi ailesine ciddi mevlalarda yardim ediyo annesi bu para turkiyeye donerse kesilir diye gelmemesi icin baski yapiyo benim babam kanser hastasiydi atlatti sukur ama aramizda kopmaz bi bag olustu ben 2 senden fazla abdde kalamam hatta o kadar bile kalabilecegimi sanmiyorum esimde annesinin gaziyla artik daha uzun sure abdde kalmak istiyor . Sorum su esimi seviyorum ama babami daha cok seviyorum hayalimdeki evlilik farkliydi istiyorum ki babam torunlariyla parka gitsin birlikte piknige gidelim abdde olursak bunlari hic biri olmaz esimden vazmigecmeliyim bosanmalimiyim
Köprüyü gecene kadar demisler sizi resmen kandirmis esinizin ailesi sadece sizi degil ailenizide. Demekki ailenizi pek takmiyorlar aralarinda. o yuzden kizi bu sekilde nasil olsa verirler diyip boyle bi yalan uydurmus olabilirler. Yaptiklari hicte hos degil kivirmislar resmen. Bosanmanizi tavsiye etmem ama esiniz ailesini gercekten dinliyorsa ona verilen sozlerin unutuldugunu soyleyin. tepkisi ve dusunceleri gene ayniysa esinizin kolay kolay degisirmi bilmem.

• herkes bosan demıs bu nasıl bı mantıktır ya. hepınız sozunun erı ınsanlarla karsılasıp yuva kurmussunuz demek kadın soylemıs turkıyede esının bolumu atamalara kapalıymıs yanı turkıyede ıssız gucsuz yasasınlar cok daha ıyı heralde

Back
X