• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal

fireheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2025
4
0
1
19
Merhablar, 5 aylık gerçekten güzel giden bir ilişkim var yani bilemiyorum en başından beri iyi şeylee hissediyordum onu ilk gördüğümde de birlikte olacağımızı anlamıştım. Ben hayatımda fal baktıran bir insanım yani adımlarımı ona gmre atmam ama ucundan inanırım yani. İlişkimden önce de aslında falımda çıktı ve ilişki boyunca baktırdığım bütün fallarda çok güzel çıkıyordu tabii ki de hoşuma gidiyordu. Bir arkadaşım iyi fal bakar bugün bana iskambil falı baktı (daha önce kahve bakmıştı) daha kartları kararken eneejiniz çok ağır dedi esneyip daha sonra kartları açtığında bir soğukluk sonrasu ayrılık görüyorum dedi hızlıca ve ben buna bakmam dedi kartları topladı. dedim ölüm falan mı görüyorsun yok falan dedi sonra da kalktık zaten. kötü şeylerde kafaya taksn bir insan değilim ama her şeyden önce sevip sevildiğim ve güvenip inandığım ilişkimde süreki iyi fallar çıkarken birden böyle bir şey çıkması şaşırttı beni. Sizce neden olur?

Back