- 2 Ekim 2023
- 4.456
- 18.814
- 138
- Konu Sahibi yuksel3468
360 derece kıvırmaya başladı
360 derece, tam daire anlamına gelir. Yani eşinizin başladığı noktaya dönüp asla değişiklik göstermemiş olması lazımdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
360 derece kıvırmaya başladı
İşe başla sen, en azından başkasına bakarsın da parasını alırsın. Gelin bakmak zorunda mıymış? Baktığın yetsin. Herkes baksın kendi annesine.30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
Ne en az 20bini? Alt alarak felçli bakımı 50-60binden başlıyor, evde yemek temizlik yapılacaksa daha da artıyor arkadaşım anneleri için bakıcı ariyor aylardır oradan biliyorum.ohhh şimdi hiç boşamaz. görümcelerde boşanacağını duysa kıyameti koparır zaten boşanmayın diye.
bence boşanın ya da işe başlayın. başka biir hastaya baksanız EN AZ 20bin rahat alırsınız.
Kocanızın ve görümcelerinizin sizi baş üstünde tutması lazım. biraz kendinizi geri çekin nazlanın. hayatta boşamaz sizi kocanız.
O sizin anneniz değil. Vicdan yaparak kendinize yazık ediyorsunuz. Yaptığınız iyiliğin kimsenin gözünde değeri yok görünen o ki.. Kendi hayatınızdan çaldığınızın farkında mısınız ?Hep sustum yaptıklarına ettiklerine en son dün patladım yoruldum artık çünkü bakıcı tutacam gerekirse ücretini bile kendi cebimden öderdim ama artık beden ruh anlamında bittik durumdayım
Tek çocuksunuz, mesleğiniz var, 25 yaşında yatalak felçli kadın bakmaya başlayıp 30 yaşına gelince ne kadar kullanıldığınızı, sömürülüp saygı görmediğinizi, bence sevilmediginizi anlıyorsunuz ve ne yapacağınızı HÂLÂ bilmeyip buradan akıl mı soruyorsunuz?Tek çocuğum ben o yüzden o fikir geldi aklıma yarın bir gün birşey için vekalet vermem gerekir gözüm korktu açıkcası
ekstra eşim onlara para veriyor
Şu mesajları görmeden önce belki düzeltilebilinir bu evlilik, adam belki evlilik terapisine sizin tepkilerinizle dolduruşa gelmeyi bırakir diye düşünmüştüm de yok bacım boşan. Evin, araban var, mis gibi işin var anladığım kadarıyla çocukta yok. Sal ipini gitsin. O dolduruşuna geldiği kardeşleri baksın annesine de, ona da. Kıymet bilmeyen insanlara iyi bile katlanmışsınız. Sizin bu yaptığınızı artık insanlar kendi annelerine yapmıyorlarken mis gibi bakmışsınız, maaşı sizin eve gelmemiş, üstüne eşiniz para vermiş bunlara bile ses çıkarmamışsınız. Kardeşler iftira atmışlar yine sakinliğinizi korkmuşsunuz. Sabır taşı olsa çatlardı. Azıcık kadir kıymet bilecek yere yapılana bak. Böylelerine hiçbir iyilik yapmayan, para isteyen, para hesabı yapan yaranır.30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
Bunlar abi kardes igrenc insanlar. İmkanin varsa bosan. Yatili hasta bakicilar 40-50 bin maas aliyor. Seni beleşe kafalmislar bir de laf ediyorlar.Merhaba herkese yanımda bir ailem olmadığı için buraya yazıyorum lütfen bana bir fikir verin
6 senelik evliyim eşimin annesi felçliydi evlendiğimde 5 sene bir fiil ben baktım annesine tüm hastanelerini ilaçlarının altındaki bezi bile ben alıyorum son bir senedir kızlarıyla ortak bakmaya başladık kayınvalidem kızlarına gidince hep yatak yarası olup geliyor bende soruyorum altınımı açmıyorlar diye 1 kere açıyorlar yorulmasınlar diye açtırmıyorum altımı ama bana gelince günde 4-5 sefer altını açtırıyor bende bu duruma tepki gösterdim eşime bunca zaman ben yıkadım herkes yıkasın ağdasını boyasını yapsın ki bu zamana kadar görümcülerim kalkıp bir kere allah razı olsun demedi birde evlendiğim beri iftiraları diz bozu dünde watsaap ta gruptan kızları annemi gelip al hastaneye götür diyor kadın 120 kilo bende ben gelemem işim var dedim ve daha bakma sırası bana gelemişken herkesin altında arabası var kadının maaşını çekip yiyorlar ama bakmaya gelince bir tek ben bakackmışım eşim ilk başta haklısın dedi ama dün bacısıyla konuştuktan sonra 360 derece kıvırmaya başladı bende ben bu saaten sonra bakmıyorum o yılan kardeşlerinin sözünü dinleyip buraya gelme dedim sonra ben boşanalım artık sıkıldım senin ailenden sorunlarından kendimi hasta ettim artık daha fazlada hasta edemem dedim ilk başta oda tamam dedi rezil ediyormuşum onu öyle söyledi bunun neresinde rezillik varsa sonra boşanmam senden dedi dün geceden beri düşünüyorum bu ilk olay değil daha önceden de iftiralar attı bacıları çocuk bile aldırdı dediler eşim çok çabuk dolduruşa gelen bir insan bana bir fikir verin rica ediyorum sizden fikir alabilceğim kimsem yok çünkü
Akıllılara bak :) Boşanın.Evet annesi yattığı yerden akıl verdi bende yanlarındayım hatta hem oğlumda para ekler daha güzel bir yer alınır gene tapuyu senin adına yapsın dedi yok dedim
Kesinlikle kabul etme. Sana dua edeceğine ne fena kaynanan varmış. Nedemek yorulmasın kızlarım ne demek yaMerhaba herkese yanımda bir ailem olmadığı için buraya yazıyorum lütfen bana bir fikir verin
6 senelik evliyim eşimin annesi felçliydi evlendiğimde 5 sene bir fiil ben baktım annesine tüm hastanelerini ilaçlarının altındaki bezi bile ben alıyorum son bir senedir kızlarıyla ortak bakmaya başladık kayınvalidem kızlarına gidince hep yatak yarası olup geliyor bende soruyorum altınımı açmıyorlar diye 1 kere açıyorlar yorulmasınlar diye açtırmıyorum altımı ama bana gelince günde 4-5 sefer altını açtırıyor bende bu duruma tepki gösterdim eşime bunca zaman ben yıkadım herkes yıkasın ağdasını boyasını yapsın ki bu zamana kadar görümcülerim kalkıp bir kere allah razı olsun demedi birde evlendiğim beri iftiraları diz bozu dünde watsaap ta gruptan kızları annemi gelip al hastaneye götür diyor kadın 120 kilo bende ben gelemem işim var dedim ve daha bakma sırası bana gelemişken herkesin altında arabası var kadının maaşını çekip yiyorlar ama bakmaya gelince bir tek ben bakackmışım eşim ilk başta haklısın dedi ama dün bacısıyla konuştuktan sonra 360 derece kıvırmaya başladı bende ben bu saaten sonra bakmıyorum o yılan kardeşlerinin sözünü dinleyip buraya gelme dedim sonra ben boşanalım artık sıkıldım senin ailenden sorunlarından kendimi hasta ettim artık daha fazlada hasta edemem dedim ilk başta oda tamam dedi rezil ediyormuşum onu öyle söyledi bunun neresinde rezillik varsa sonra boşanmam senden dedi dün geceden beri düşünüyorum bu ilk olay değil daha önceden de iftiralar attı bacıları çocuk bile aldırdı dediler eşim çok çabuk dolduruşa gelen bir insan bana bir fikir verin rica ediyorum sizden fikir alabilceğim kimsem yok çünkü