Herkese Merhabalar , keyifli bir haftasonu diliyorum hepinize...
Benim konularımı okuyan az çok biliyordur yaklasik 2 ay once resmi olarak boşandim , 6 ay olacak ailemin evindeyim
Gel gelelim konumuza. Bosandığımdan beri annem bildiğiniz bir depresyon geçiriyor. Surekli olarak eski esime beddualar ediyor ,yapma yeter ,bosver diyorum beni dinlemiyor. Ve bu durum inanilmas canımı sıkıyor.
Babam annemi kac kere uyardi o dahis artik bizim icin öldü, ondan bahsedip durma diye. Ama yokk.. Annem bir turlu anlayamiyor surekli olarak bana , sana bunca seyi yapti neden izin verdin ? Ben aslinda bosanmana uzulmuyorum ,sana yasattiklarina uzuluyorum vs diyor.
E madem bana yasattiklarina uzuluyorsun ,konuyu artik kapat devam ettirme diyorum. Surekli annemi teselli ediyorum ve artik tükendim. Herkesten kaciyor resmen , bunu soracaklar ben ne diyecegim diye. Ben sanki yanlis bir sey mi yaptim ? Olmadi ayrildim. Beni oyle bir hale getirdi ki dun isyan ettim. Orada ayri cektim buraya geldim senin bu hallerin yuzunden yine mutsuzum diye.
Sabahta bana diyor ki ah kizim acaba eski esini bir kere karsima alip konussamiydim, neden boyle yaptin diye . Ben de ne diyecek saniyorsun o da beni sana sikayet edecek . Yalan yanlis seyler soyleyecek , ne bekliyorsun yahu diyorum. Bana gelmis diyor ki senin en degerli seyini senden aldi (bekaretten bahsediyor) . Bende ona dedim ki anne ruh sagligim ne olacak onu da sen bozuyorsun. Ben oyle demek istemedim sen hemen yanlis anliyorsun diyor..
Sizce bu durumda ne yapmam lazim ? Bana bir akil verin lutfen , gercekten cok yoruldum. Annem benim dostum , en yakin arkadasim gibiyken simdi neden boyle davraniyor ? bu surec normal mi.. Degerli yorumlarinizi bekliyorum..