Boşanmam ve Annem...

Zaten bizi cok sevdikleri jcin bu kadar uzuluyorlar. Bunun farkindayim ama artik dayanilmaz bir hal aliyor , Allah ikimize de yardimci olsun. Konularini okuyorum. ne oldu esinle son durumunuz nedir ? Benim cocugum yok
Allah güç versin . Bize bunlari yaşatanlarin yanina kalmasın . Bundan sonra mutlu bir hayatin olsun insallah. Eşimle aram aynı mesafede. Bende karmakarışık bi haldeyim . Dogru yol ve zaman nee zamansa onu diliyorum Allahtan . Sanada sabir ve kuvvet .

Öncelikle Allah yardımcınız olsun çok ama çok zor stresli bir durum bu anlattıklarınız.Abimin uzun süreli ilişkisinde sorunlar çıkıp bittiğinde annem sıkıntıdan zona çıkarmıştı.Anne yüreği derler ya öyle işte.Anneniz de öyledir eminim ama sürekli size bundan bahsetmesi sizi yoruyosa umursamamaya çalışın.Çok zor biliyorum anneler konuşmaya başladı mı susturmak da zordur.İnsan ne yapacağını bilemez.Ayrı eve çıkmak gibi bir imkanınız var mı? Belki ikiniz için de böylesi daha iyi olur.
Tesekkur ederim. Zaten annem ne yapiyorsa beni cok sevdiginden yapiyor.. Ama bu aralar cok sk bu davranislari sergiliyor..
Ayri eve cikma imkanim maalesef yok , babam asla razi gelmez.

Allah güç versin . Bize bunlari yaşatanlarin yanina kalmasın . Bundan sonra mutlu bir hayatin olsun insallah. Eşimle aram aynı mesafede. Bende karmakarışık bi haldeyim . Dogru yol ve zaman nee zamansa onu diliyorum Allahtan . Sanada sabir ve kuvvet .
Amin amin ve amin... Insallah cok mutlu olursun.

Anne işte üzülüyor ister istemez bizim bir yanıyorsa onların bin yanıyor canı 11ay olacak bu ay bitince ayrılmamdan geçen zaman,4 aylık bi evlilikti bnmkisi....hiç kullanmadığım çeyizlerim eve gelince annem hıçkıra hıçkıra ağlamıştı..Bende tabi ağladım,hatta anlatınca gözlerim doldu :( Malesef toplum olarak aşamadık bunları annm ilk zamanlar söylendi hep ama artık çok nadir..Zaman geçtikçe diniyor..bitiyor..Allaha bıraktım bıraktık..Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi...Yaşınız kaçtı buarada?

Anne işte üzülüyor ister istemez bizim bir yanıyorsa onların bin yanıyor canı 11ay olacak bu ay bitince ayrılmamdan geçen zaman,4 aylık bi evlilikti bnmkisi....hiç kullanmadığım çeyizlerim eve gelince annem hıçkıra hıçkıra ağlamıştı..Bende tabi ağladım,hatta anlatınca gözlerim doldu :KK43: Malesef toplum olarak aşamadık bunları annm ilk zamanlar söylendi hep ama artık çok nadir..Zaman geçtikçe diniyor..bitiyor..Allaha bıraktım bıraktık..Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi...Yaşınız kaçtı buarada?
Sizin cok cabuk bitmis. neden acaba ? Gerci anlasamiyorsunuzdur.
Ben su an 27 yasimdayim ,siz ?

Herkese Merhabalar , keyifli bir haftasonu diliyorum hepinize...
Benim konularımı okuyan az çok biliyordur yaklasik 2 ay once resmi olarak boşandim , 6 ay olacak ailemin evindeyim

Gel gelelim konumuza. Bosandığımdan beri annem bildiğiniz bir depresyon geçiriyor. Surekli olarak eski esime beddualar ediyor ,yapma yeter ,bosver diyorum beni dinlemiyor. Ve bu durum inanilmas canımı sıkıyor.
Babam annemi kac kere uyardi o dahis artik bizim icin öldü, ondan bahsedip durma diye. Ama yokk.. Annem bir turlu anlayamiyor surekli olarak bana , sana bunca seyi yapti neden izin verdin ? Ben aslinda bosanmana uzulmuyorum ,sana yasattiklarina uzuluyorum vs diyor.
E madem bana yasattiklarina uzuluyorsun ,konuyu artik kapat devam ettirme diyorum. Surekli annemi teselli ediyorum ve artik tükendim. Herkesten kaciyor resmen , bunu soracaklar ben ne diyecegim diye. Ben sanki yanlis bir sey mi yaptim ? Olmadi ayrildim. Beni oyle bir hale getirdi ki dun isyan ettim. Orada ayri cektim buraya geldim senin bu hallerin yuzunden yine mutsuzum diye.
Sabahta bana diyor ki ah kizim acaba eski esini bir kere karsima alip konussamiydim, neden boyle yaptin diye . Ben de ne diyecek saniyorsun o da beni sana sikayet edecek . Yalan yanlis seyler soyleyecek , ne bekliyorsun yahu diyorum. Bana gelmis diyor ki senin en degerli seyini senden aldi (bekaretten bahsediyor) . Bende ona dedim ki anne ruh sagligim ne olacak onu da sen bozuyorsun. Ben oyle demek istemedim sen hemen yanlis anliyorsun diyor..
Sizce bu durumda ne yapmam lazim ? Bana bir akil verin lutfen , gercekten cok yoruldum. Annem benim dostum , en yakin arkadasim gibiyken simdi neden boyle davraniyor ? bu surec normal mi.. Degerli yorumlarinizi bekliyorum..
Annen seni değil elalem ne der diye düşünüyor

Bende boşanma asamasında sayılırım
Annem kımseye soylemeyelım vs vs
Ya kımseden banane ...
Bıde bunlarla ugrasıyorum

Ahh anneler annelerrr :))) bizim canımız bir yanarsa onların en az iki canı yanıyor.. siz geçmişinizi unutsanızda malesef anneler unutamıyorlar...

Benim de yengem geldi .dedikodu yapmaya yok niye boşanıyorsun kocam seni almaya gelmedi mi .sanane ya sanane bıktım .herşeyden

Anneler işte. Onlardan daha değerli hiç kimsemiz yok aslında. Biraz sabredin. Bir yandan sana dayanamıyor. Bir yandan toplum baskısından çekiniyor. Sanırım annesinin bu hallerine maruz kalmamak için ayrılamayan kadın sayısı oldukça fazladır Türkiyemizde.
Ama anneler bir tanedir yinede. Biraz sabredin yüreği hafifleyince geçer inşallah.
Allah yardımcınız oldun canım.

Anneler işte. Onlardan daha değerli hiç kimsemiz yok aslında. Biraz sabredin. Bir yandan sana dayanamıyor. Bir yandan toplum baskısından çekiniyor. Sanırım annesinin bu hallerine maruz kalmamak için ayrılamayan kadın sayısı oldukça fazladır Türkiyemizde.
Ama anneler bir tanedir yinede. Biraz sabredin yüreği hafifleyince geçer inşallah.
Allah yardımcınız oldun canım.
Amin tesekkur ederim , insallah annemle 2 gundur aramiz cok iyi. Bir daha acmayacagina soz verdi. Insallah dedigini yapar

Back
X