- 29 Ocak 2017
- 325
- 233
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimmiş bu adam çok merak ettim? Acaba söylendi de ben mi kaçırdım?tahmin ettim ve simdi baktim yorum yapmadan önce bakin o adam ruh hastasi pedogog falanda olamaz o kadar hastalikli bir dunyasi var ki kadinin en cok ihityaç duydugu kisi kocasıymış afedersin host yok en kotu baba babasizliktan iyiymis soruyorum sana kac tane gencecik kadinin konusu var açın bakin babamdan nefret ediyorum veya babam keşke ölse kurtulsam diye eeee hangisi gerçek o yüzden her yolu denediyseniz gönlünuz ferah olsun ciddiye bile alinicak biri degil
Güvenli bağlanma için ilk 2 yılın çok önemi vardır. Anne ya da çocuğu bakan başka biri bu 2 yılı temas halinde geçirmelidir.Bu yazarı biliyorum ben de. Kendisinin "bebek ilk 2 yıl sadece annesiyle temas halinde ve surekli anneyle uyumasi gerekir ve baba alt degistirmeye filan asla karismamaladir yoksa guvenli baglanma gerceklesmez.... " gibi veya " anne ilk 2 yıl sadece bebeğiyle ilgilenmelidir çalışan anne çocuğun psikolojisini bozar"...gibi "geç yaşında anne olan kadınlar çocuklarına karşı tahammülsüz olur erken yaşta anne olmak daha doğrudur.. " vb.. gibi incileri de var. Artık ne kadar bilimsel yaklaşımları olduğunu siz düşünün.. . Can acıtıcı kalp kırıcı ve çok cinsiyetçi söylemleri olan kişi![]()
Adem Güneş canım.Kimmiş bu adam çok merak ettim? Acaba söylendi de ben mi kaçırdım?
Aslında ben de sizin gibi düşünüyorum o pedagogla ilgili.adını vermedim ama ünlü yani bayağı.bence de geri kafalı yobazın biri.
Sizin gibi örnekleri duydukça yangımına su serpiliyor ama sönmüyor bir türlü siz de böyle hissettiniz mi.
Yok ,şiddet ,hakaret, aldatma ,içki ,kumar yok.buna ek olarak güven,sevgi,saygı da yok.zaten herkesin zihniyeti bu.nesi var adamın.o kötüyse sen iyi ol.yuvayı dişi kuş yapar.adamı sevmiyorum.saygım yok ,güvenim yok.o da bana güvenmiyor.saygı duymuyor.seviyorum diyor ama yalan.şimdi aldatılıp,dayak yiyip, kocamı hala seviyorum diyenlerde var.ve ayrılmayı akıllarından bile geçirmiyorlar.şimdi ben mi normalim onlar mı ?eşim diyor ki senin diğer kadınlardan farkın ne?bizim evliliğimizin diğer evliliklerden farkı ne?biz niye çocuklarımızı bu duruma sokuyoruz.ama yapamıyorum kararımı çoktan verdim ben.bana yüklemeye çalıştıkları suçluluk duygusundan arınmak şu an bunun için çabalıyorum.ciddi bir çaba sarfediyorum hem de.öyle ağlayarak geçmesini beklemiyorum.gözlemliyorum.sorguluyorum.burda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.en kötü baba babasizliktan iyimiymis hasss.deseydiniz ya
adam 5 sene kaldi hayatimizda 10 senedir cektirdiklerini unutamiyorum ne iyisi be
simdi anneme bile tepkiliyim bu konuda elinden tutup avukata goturdumde bosamadin diye
siddet hakaret varsa eger hiic durmayin
neden güvenmiyorsunuz birbirinize hangi konuda yaniYok ,şiddet ,hakaret, aldatma ,içki ,kumar yok.buna ek olarak güven,sevgi,saygı da yok.zaten herkesin zihniyeti bu.nesi var adamın.o kötüyse sen iyi ol.yuvayı dişi kuş yapar.adamı sevmiyorum.saygım yok ,güvenim yok.o da bana güvenmiyor.saygı duymuyor.seviyorum diyor ama yalan.şimdi aldatılıp,dayak yiyip, kocamı hala seviyorum diyenlerde var.ve ayrılmayı akıllarından bile geçirmiyorlar.şimdi ben mi normalim onlar mı ?eşim diyor ki senin diğer kadınlardan farkın ne?bizim evliliğimizin diğer evliliklerden farkı ne?biz niye çocuklarımızı bu duruma sokuyoruz.ama yapamıyorum kararımı çoktan verdim ben.bana yüklemeye çalıştıkları suçluluk duygusundan arınmak şu an bunun için çabalıyorum.ciddi bir çaba sarfediyorum hem de.öyle ağlayarak geçmesini beklemiyorum.gözlemliyorum.sorguluyorum.burda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Boşanma sebebimin ne olduğu çokta önemli değil.şimdi insanlar diyor ki üç çocukla 10 yıllık bir evliliği bitirdiğine göre geçerli bir sebebi vardır.sonra da akıllarınca geçerli sebepleri sıralıyorlar.aldatılmak.hakaret ve şiddet.parasını kumarda yemek.cinselliğin olmaması.niye boşanıyorsun diyenlere sadece “olmadı” diyebiliyorum.Neden boşanmak istediğini yazmamışsın. Bu sayfada çok okuyorum. Eşim ilgisiz sevgisiz hakaret ediyor... çoğu evlilikte yaşanıyor bunlar ama keşke yaşanmasa. Her evlilik şefkat dolu olsa, erkekler bu kadar vurdum duymaz olmasa. Kadınlar biraz daha sabırlı olsa. Sudan bir sebeple veya zamanla düzelebilecekse bunu çocuklarınıza yaşatmayın. Boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak söylüyorum. Ama dayak işkence ahlaksızlık falan varsa bilemem. Çok sevdiğim bir söz var. Bir erkek çocuklarının mutlu olmasını istiyorsa önce annelerini mutlu etmeli. Bunu eşinize söyleyin. Çocuklarını bu kadar düşünüyorsa sizi mutlu etmeli.
Şimdi size şöyle cevap vereyim.hem içimi dökmüş olurum izninizle.bizim bir evimiz var.tapusu benim .kredisini ben ödedim çünkü.ayrılmamız için evi satıp paylaşmamız lazım .şu an satışın gerçekleşmesini bekliyorum.malum piyasa durgun.elbet bir gün satılacak tabi 2 gün sonra 2 ay sonra .adam dün bana yalvardı dil döktü.ağladı.boşanmayalım bana şans ver diye.ben de evi satarım müşteri çıktığı an.anlaşma protokolünü imzalamadan vermem paranı dedim.hiç bir hak iddia edemezsin.dedim.“istediğini yap.sat evi verme parayı.istersen tek başına ye.ben ayrımam bekleyeceğim.ayrılmayacağım.falan diyor.neyse sabah beni aradı .aynen şöyle söylüyor “eve müşteri çıktı.anlaştım adamla.evi biliyormuş zaten.yarın avukata gidip protokolü yazdıracağım.pazartesi boşanırız.ama parayı boşanmadan önce istiyorum.ya da hemen imzadan sonra istiyorum aynı gün içinde yani.bi de ben emlakçının komisyonuna tapu harcına karışmam sen verirsin ev senin sonuçta.ben satış fiyatının tam yarısını alırım.yaz tatillerinde nafaka vermem 3 ay.tamam mı”böyle bir adama saygı duyar mısınız?güvenir misiniz?şaşırdımmı zerre şaşırmadım.neden güvenmiyorsunuz birbirinize hangi konuda yani
evin sizin oldugunu dusunup tapu hsrcina karismiyorsa parayida almasin ozamanŞimdi size şöyle cevap vereyim.hem içimi dökmüş olurum izninizle.bizim bir evimiz var.tapusu benim .kredisini ben ödedim çünkü.ayrılmamız için evi satıp paylaşmamız lazım .şu an satışın gerçekleşmesini bekliyorum.malum piyasa durgun.elbet bir gün satılacak tabi 2 gün sonra 2 ay sonra .adam dün bana yalvardı dil döktü.ağladı.boşanmayalım bana şans ver diye.ben de evi satarım müşteri çıktığı an.anlaşma protokolünü imzalamadan vermem paranı dedim.hiç bir hak iddia edemezsin.dedim.“istediğini yap.sat evi verme parayı.istersen tek başına ye.ben ayrımam bekleyeceğim.ayrılmayacağım.falan diyor.neyse sabah beni aradı .aynen şöyle söylüyor “eve müşteri çıktı.anlaştım adamla.evi biliyormuş zaten.yarın avukata gidip protokolü yazdıracağım.pazartesi boşanırız.ama parayı boşanmadan önce istiyorum.ya da hemen imzadan sonra istiyorum aynı gün içinde yani.bi de ben emlakçının komisyonuna tapu harcına karışmam sen verirsin ev senin sonuçta.ben satış fiyatının tam yarısını alırım.yaz tatillerinde nafaka vermem 3 ay.tamam mı”böyle bir adama saygı duyar mısınız?güvenir misiniz?şaşırdımmı zerre şaşırmadım.
Ha müşteri vazgeçmiş sonra.beni arayıp diyor ki aynı gün öğleden sonra.yani az önce.lütfen bırakma beni bi daha düşün çocuklarımızı düşün.
İşte böyle bir insanla evliyim ben.evin sizin oldugunu dusunup tapu hsrcina karismiyorsa parayida almasin ozaman