- 25 Ağustos 2016
- 364
- 740
- 103
- Konu Sahibi Prensesininbircikannesi
mevzu anne olunca eşlerin testesteronu tavan yapıyor.. " bir anam var inada sahip çıkamayacakmıyım " diýip gereksiz erkeklik isptina giriyorlar. de bunun da sorumlusu yine hemcinslerimiz. ogullarımıza kendini erdirme, pısırık olma, evde senin sözün geçsin diye ültimatom lar la büyüttüğünü icin..
kendi kayinvalidemden biliyorum.. eşime şöyle çok der" benim oğullarım adam degil ki ben sizi böyle mi yetiştirdim, karılarınızın ağzına bakıp duruyorsunuz" diye.. . yani böyle konuşan kaynanalar olduğu sürece bu adamların erkeklik ispti bitmez.
yinede çok büyütülecek bir durum değil in anki.
mesela benim kaynanayla eşim bu teklifi yaptı bizim mahalleden ev tutalım bir elim üstünde olsun anne dedi. annesi yazıklar olsun sana beni bir evine sigdiramiyorsun diye dünyanın lafını yedi.
beterin beteri var haline şükret:)
Çok güzel özetlemişsin canım. Benim kaynanamda aynen böyle yetiştiriyor oğullarını kızlarını da bir o kadar psırık ve ezik. Kızlar evlenince el olurmuş artık ana babasından hayır olmazmış, kan kussa kızılcık şerbeti içtim demeliymiş. İki görümcem kaynana tarafından çok eziyet gördü ama benim kaynanam katlanacaksın dedi hep hatta dayak yedikleri hor görüldükleri çok oldu bu zihniyet yüzünden. Yani anlayacağın kaynanam çok geri kafalı ve oğluna da hep bu zihniyeti aşılıyor. Allah yardımcın olsun seninde kaynananın benimkinden eksik kalır yanı yokmuş. Ben kaynana sorununu gene çok dert etmiyorum beni delirten eşimin dün söylediği aşağılayıcı sözlerdi. Çok özür diledi bu gün barıştık gibi ama gene de aklıma geldikçe sinirleniyorum hazmedemiyorum