Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum..
2 aydır babamlardayım. 3,5 senelik evliyim. 15 aylık bebeğim var. Eşim ailemle kavga etti o günden beri babamlardayım. Eşimin ailesiyle sorunlarımız düğünde başladı. Babasının üç tane evi var. Birinde kayınvalideler kendileri oturuyor diğerinde büyük kayınımgil yeni aldıkları evdede siz oturun dediler, bizim 2 çocuğumuzdan başka kimimiz var diyordu kayınvalidem herkesin evi kendinin. O yüzden daha düğünde evlerinde oturacağız diye altınlarımı aldılar. Babamların bana taktıkları altınlarıda istedi kayınvalide bende onları vermem onlar benim babamdan hatıra dedim. Benimle daha ilk günden altın için kavga etti eğer o altınları getirmezsen birdaha eve giremezsin dedi bana telefonda annesi. Ayrıca annemide aradı annemlede kavga etti hakaretler etti kayınvalidem. Bunun üzerine eşimde annesinin dolduruşuyla annemle kavga etti neymiş bizim taraftan çok gelen olmuş neden az altın takılmış. Benide birlikte annemlere gelmiştik orda daha ilk günden bıraktı gitti. Ben tabi ogün çok ağladım bekledim belki gelir beni alır diye ama ne gelen ne soran oldu. iki gün böyle geçti sonra babam dediki sen daha ne bekliyorsun ilk günden yüzlerini gösterdiler bu evlilikten daha bişey bekleme dedi babam ve büyük kuzenim babasıyla görüştü eşimin. Eşyalarımızı almak istiyorz anahtarı verin dedi kayınbaba hiç yorum bile yapmadan masaya anahtarı bırakmış eşyalarımız alalım diye. Neyse biz eşyalarımı aldık eşime ozaman dank etti bana msj atmaya başladı benim seninle sorunum yokta evine dön de vs. vs. Sonra birgün babam şehir dışındayken eve geldi özür diledi annemle konuştu. Sonra sürekli aradı biz 1 ay ayrı kaldıktan sonra ben eşime ve hiç yaşayamadığım evliliğime bir şans vermek için döndüm o eve. Ailem tabi çok tepki gösterdi ama zamanla kabullendiler barıştık. Bebeğimiz oldu bu arada. Ama sorunlar sıkıntılar hiç bitmedi. Kayınvalide oğlunu yönlendirirdi hep herşeye karışmak istiyordu. Ben tabi hep mesafeliydim yaptıklarını unutamıyordum.
Canım, al tüm altınlarınıda lanet olsun evinize de, çıkın şu görmemişlerin evinden. Kiralık bir yer tutun. Eşinde adamsa sana ve ailene sahip çıkacaktır zaten.
Bakalım evlerini paket yapır öbür tarafada götürebilecekler mi?![]()
ahh canım yaa hala safça düşünenler varmış.. o altınlar gitti gider. türlü çirkeflikle babasının taktığı altınları dahi kızın elinden alan aile şimdi geri verir mi hiç?
Ben mi saf oldum şimdi? Olabilir safımdır, böyle insanlara muhatap olmadım hiç. Ama bildiğim şu var biz size lütfettik de ev veriyoruz hissini aldığım gün çıkardım o evden, yıllarca böyle hakaretlere maruz kalmaktansa 200-300'e gecekonduda otururum.
Bilmiyorum harcamışlar mı bayanın altınlarını, ama onlar bu kadar yüzsüzse bizde evinize bu kadar masraf yaptık yıllarca diye, verilen geri istenmeli en azından.
yani biraz tutamadın mı kendini hemen bebek yaptın. sanki güllük gülüstanlık evlilik yaşıyosunuz herşeyiniz tamdı yıllardır da hasrettiniz de yaptınız artık bi çocuk. yapmayın şunu artık ya, koskoca kadınlarsınız, sorsalar her şeyi biliyosunuz yapmayın bunu lütfen ya. ben o iğrenç kocana ve günahkar doyumsuz ailesine bişey demem ki, suç senin. o bebeğin vebali senin boynuna.