boşanmanın eşiğindeyiz

mine2012

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
94
6
18
Arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum..

2 aydır babamlardayım. 3,5 senelik evliyim. 15 aylık bebeğim var. Eşim ailemle kavga etti o günden beri babamlardayım. Eşimin ailesiyle sorunlarımız düğünde başladı. Babasının üç tane evi var. Birinde kayınvalideler kendileri oturuyor diğerinde büyük kayınımgil yeni aldıkları evdede siz oturun dediler, bizim 2 çocuğumuzdan başka kimimiz var diyordu kayınvalidem herkesin evi kendinin. O yüzden daha düğünde evlerinde oturacağız diye altınlarımı aldılar. Babamların bana taktıkları altınlarıda istedi kayınvalide bende onları vermem onlar benim babamdan hatıra dedim. Benimle daha ilk günden altın için kavga etti eğer o altınları getirmezsen birdaha eve giremezsin dedi bana telefonda annesi. Ayrıca annemide aradı annemlede kavga etti hakaretler etti kayınvalidem. Bunun üzerine eşimde annesinin dolduruşuyla annemle kavga etti neymiş bizim taraftan çok gelen olmuş neden az altın takılmış. Benide birlikte annemlere gelmiştik orda daha ilk günden bıraktı gitti. Ben tabi ogün çok ağladım bekledim belki gelir beni alır diye ama ne gelen ne soran oldu. iki gün böyle geçti sonra babam dediki sen daha ne bekliyorsun ilk günden yüzlerini gösterdiler bu evlilikten daha bişey bekleme dedi babam ve büyük kuzenim babasıyla görüştü eşimin. Eşyalarımızı almak istiyorz anahtarı verin dedi kayınbaba hiç yorum bile yapmadan masaya anahtarı bırakmış eşyalarımız alalım diye. Neyse biz eşyalarımı aldık eşime ozaman dank etti bana msj atmaya başladı benim seninle sorunum yokta evine dön de vs. vs. Sonra birgün babam şehir dışındayken eve geldi özür diledi annemle konuştu. Sonra sürekli aradı biz 1 ay ayrı kaldıktan sonra ben eşime ve hiç yaşayamadığım evliliğime bir şans vermek için döndüm o eve. Ailem tabi çok tepki gösterdi ama zamanla kabullendiler barıştık. Bebeğimiz oldu bu arada. Ama sorunlar sıkıntılar hiç bitmedi. Kayınvalide oğlunu yönlendirirdi hep herşeye karışmak istiyordu. Ben tabi hep mesafeliydim yaptıklarını unutamıyordum.

2 aydır babamlardayım. 3,5 senelik evliyim. 15 aylık bebeğim var. Eşim ailemle kavga etti o günden beri babamlardayım. Eşimin ailesiyle sorunlarımız düğünde başladı. Babasının üç tane evi var. Birinde kayınvalideler kendileri oturuyor diğerinde büyük kayınımgil yeni aldıkları evdede siz oturun dediler, bizim 2 çocuğumuzdan başka kimimiz var diyordu kayınvalidem herkesin evi kendinin. O yüzden daha düğünde evlerinde oturacağız diye altınlarımı aldılar. Babamların bana taktıkları altınlarıda istedi kayınvalide bende onları vermem onlar benim babamdan hatıra dedim. Benimle daha ilk günden altın için kavga etti eğer o altınları getirmezsen birdaha eve giremezsin dedi bana telefonda annesi. Ayrıca annemide aradı annemlede kavga etti hakaretler etti kayınvalidem. Bunun üzerine eşimde annesinin dolduruşuyla annemle kavga etti neymiş bizim taraftan çok gelen olmuş neden az altın takılmış. Benide birlikte annemlere gelmiştik orda daha ilk günden bıraktı gitti. Ben tabi ogün çok ağladım bekledim belki gelir beni alır diye ama ne gelen ne soran oldu. iki gün böyle geçti sonra babam dediki sen daha ne bekliyorsun ilk günden yüzlerini gösterdiler bu evlilikten daha bişey bekleme dedi babam ve büyük kuzenim babasıyla görüştü eşimin. Eşyalarımızı almak istiyorz anahtarı verin dedi kayınbaba hiç yorum bile yapmadan masaya anahtarı bırakmış eşyalarımız alalım diye. Neyse biz eşyalarımı aldık eşime ozaman dank etti bana msj atmaya başladı benim seninle sorunum yokta evine dön de vs. vs. Sonra birgün babam şehir dışındayken eve geldi özür diledi annemle konuştu. Sonra sürekli aradı biz 1 ay ayrı kaldıktan sonra ben eşime ve hiç yaşayamadığım evliliğime bir şans vermek için döndüm o eve. Ailem tabi çok tepki gösterdi ama zamanla kabullendiler barıştık. Bebeğimiz oldu bu arada. Ama sorunlar sıkıntılar hiç bitmedi. Kayınvalide oğlunu yönlendirirdi hep herşeye karışmak istiyordu. Ben tabi hep mesafeliydim yaptıklarını unutamıyordum.

Bu kadar çirkef olduklarını bile bile keşke bebek yapmasa idiniz.
İlk günden belliymiş bu evliliğin sonunun olmadığı.

Bir sene sonra bizden kira almaya başladılar. Ben bunu tesadüfen 6 ay sonra öğrendim. Eşim babasına benden habersiz kira veriyormuş. Çok şaşırdım tabi. Açıklamasıda şöyle oldu eşimin evin borcu bitinceye kadar babasına kira verecekmişiz bitincede vermeyecekmişiz. Yine sustum eşim için. Ama diğer oğlundan almıyordu kira filan tam tersine onlara destek oluyordu. Neyse ama bu arada aynı ortamda bulunduğumuz her fırsatta babası kendinize ev alın çıkın bu evden bişey beklemeyin der dururdu bize. Hatta daha yeni doğum yapmıştım 2 aylıktı oğlum babası beni telefonla aramıştı ben o evde nasıl oturabiliyormuşum biliyormuymuşum o ev kredisi nasıl ödeniyormuş ev bulup çıkmazsak evi satarmış bir dolu laf etti bana. Eşime anlattığımda pek oralı olmadı. O zaman başlamış zaten kira vermeye eşim. Sonra bu son olay olmadan 1 hafta önce işten çıktık eve geldikki babası evin önünde bizi bekliyor suratından düşen bin parça. Yukarı çıktık aldı bizi yine karşısına işte aynı şeyleri söyledi yok sıkışıyormuş ödemelerinde iki kişi çalışıyorsunuz neden ev alıp çıkmıyorsunuz ben size sürekli söylüyorum evden çıkın diye söylendi bize en sonda oğluna dediki yarına kadar şu kadar para hesabıma yatırmazsan evi satlığa çıkartacam haberiniz olsun dedi. Kalktı gitti ama ne huzur bıraktı ne bişey. O akşam öyle konuşmadık hiç. Ertesi gün sabah eşim benden oğlumun bebek hayırlamasında gelen çeyreklerden istedi babasına kira yatırmak için tabi benim kan beynime fışkırdı ev verdik size diye benim altınlarımı aldılar şimdi sıra oğlumun rızkınamı geldi dedim bende söylendim. Tartıştık biraz. 3 gün konuşmadık. O 3. günde annesi beni aradı iş yerindeyken ben, bana telefonda bir hakaretler etti dondum kaldım. Bunun üzerine hemen eşimi aradım yeter artık ben dayanamıyorum şimdide annen beni aradı bana neler söyledi dedim çıkalım o evden artık dedim akşam konuşuruz dedi. Akşam işten çıktıktan sonra aldı beni yemeğe gittik. Konuştuk ben baya diller döktüm aklına iyice girsin diye güzel izah ettim ikimizde çalışıyoruz gayet tabi kendi evimizi alabilir yada kiraya çıkabiliriz en azından huzurmuz olur dedim anlattım ikna oldu eşim ok çıkarız evden dedi. Hatta ertesi gün iş çıkışı gitmiş ev bir kaç eve bakmıştı bile. oda çok hevesliydi. Ne olduysa cumartesi oldu ben işe geldim oda annesine gitmişti çoçuğu alıp orda kafasına girmiş yine annesi. Ama cumarteside bir müteahhitle görüşmesi vardı. Neyse öğlen ben iştem çıktım eşim oğlumla beni almaya geldiler arabaya bindim ama eşimin suratından düşen bin parçaydı.

yani biraz tutamadın mı kendini hemen bebek yaptın. sanki güllük gülüstanlık evlilik yaşıyosunuz herşeyiniz tamdı yıllardır da hasrettiniz de yaptınız artık bi çocuk. yapmayın şunu artık ya, koskoca kadınlarsınız, sorsalar her şeyi biliyosunuz yapmayın bunu lütfen ya. ben o iğrenç kocana ve günahkar doyumsuz ailesine bişey demem ki, suç senin. o bebeğin vebali senin boynuna.

sanırım mesajınıza devam edeceksiniz yarım kalmış gibi..

önce sakin olun.. keşke çocuk için bekleseymişsiniz ama onun da dünyaya geleceği varmış işte..

Son düzenleme:
Canım, al tüm altınlarınıda lanet olsun evinize de, çıkın şu görmemişlerin evinden. Kiralık bir yer tutun. Eşinde adamsa sana ve ailene sahip çıkacaktır zaten.

Bakalım evlerini paket yapır öbür tarafada götürebilecekler mi? :20:

Canım, al tüm altınlarınıda lanet olsun evinize de, çıkın şu görmemişlerin evinden. Kiralık bir yer tutun. Eşinde adamsa sana ve ailene sahip çıkacaktır zaten.

Bakalım evlerini paket yapır öbür tarafada götürebilecekler mi? :20:

ahh canım yaa hala safça düşünenler varmış.. o altınlar gitti gider. türlü çirkeflikle babasının taktığı altınları dahi kızın elinden alan aile şimdi geri verir mi hiç?

ahh canım yaa hala safça düşünenler varmış.. o altınlar gitti gider. türlü çirkeflikle babasının taktığı altınları dahi kızın elinden alan aile şimdi geri verir mi hiç?

Ben mi saf oldum şimdi? Olabilir safımdır, böyle insanlara muhatap olmadım hiç. Ama bildiğim şu var biz size lütfettik de ev veriyoruz hissini aldığım gün çıkardım o evden, yıllarca böyle hakaretlere maruz kalmaktansa 200-300'e gecekonduda otururum.

Bilmiyorum harcamışlar mı bayanın altınlarını, ama onlar bu kadar yüzsüzse bizde evinize bu kadar masraf yaptık yıllarca diye, verilen geri istenmeli en azından.

Ben mi saf oldum şimdi? Olabilir safımdır, böyle insanlara muhatap olmadım hiç. Ama bildiğim şu var biz size lütfettik de ev veriyoruz hissini aldığım gün çıkardım o evden, yıllarca böyle hakaretlere maruz kalmaktansa 200-300'e gecekonduda otururum.

Bilmiyorum harcamışlar mı bayanın altınlarını, ama onlar bu kadar yüzsüzse bizde evinize bu kadar masraf yaptık yıllarca diye, verilen geri istenmeli en azından.

saflığı masum anlamında söyledim ben. doğru insan böylesi çirkeflerle karşılaşmayınca normal olanı öneriyo.. ama benim gördüğüm bu yazılanlardan anladığım o aile ölür gene de kızın altınlarını vermez. hatıradır diye saklanan altınları bile küfürlerle, rezillikler çıkararak elinden alan aile şimdi insafa mı gelecek, mantıklı mı davranacak yoksa elini vicdanına mı koyacak?
iş bana kalırsa böyle rezil bi aileyi çekmektense ben de sersefil de olsam gecekonduda yaşarım. hiç olmazsa insanlığın bitişini izlemem hergün.

Ne oldu nasıl geçti görüşme dedim. Evler pahalı dedi. Olsun kiraya çıkarız dedim. Sen anlamıyorsun dedi bu sefer bana ev alırız ama 2. el ev alırız dedi babasının evinin borcu bitinceye kadarda kira gelirini babasına verecekmişiz. Dondum böyle bişey nerden çıktı dedim hani biz son noktayı koymuştuk konuşmuştuk çıkacaktık o evden dedim sinirlendim tabi. Bana sen anlamıyorsun dedi başladı gerizekalısın hakaret etmeye başladı ben artık sana söz geçiremiyorum yürü babanlara gidiyoruz dedi bana. Ben yalvardım bak neolur eve gidelim ben yine babamlara gelirim dedim ama sorunu aileme yansıtmayalım lütfen evliliğimiz biter dedim anlamadı yine beni aileme getirdi o gerginlikle geldik babamlara. Annem tekti evde. Eşim direk anneme kızın laftan anlamıyor tutturdu ev ev diye bana hakaret etmeye başladı bende anne yalan söylüyor dedim babasının yaptığını anlattım ama çok utandım, ben nefret ediyorum sorunumuzu kim olursa olsun bilmesin ya duymasın ama çare bırakmadı annemde eşime sakin olmasını söyledi babasınında ama hoş olmayan davranış yaptığını söyledi eşimde çok istıyorsanız siz ev alın kızınıza dedi o tartışmaya babam geldi neoluyor burda dedi babamada aynı sesini yükselterek işte ben gerizekalıymışım ya burda söyleyemiyorum baya hakaretler etti babamda bunun üzerine sen benim evimin üzerinde kızıma hakaret edemezsin dedi o zaman anlaşamıyorsanız boşanın dedi babam. Zaten önceden yapılanları unutmuş diil ailem. Bunun üzerine eşim babamın üzerine yürüdü babam boşanın deyince ay babama bir küfürler etti sanki karşısında akranı var. Annem çık dışarı diyor gitmiyor eşim ben heme çocuğu alıp başka odaya koştum polisi aradım korktum kötü şeyler olacak diye polisler geldi sonra babamın yüzünde çizikler kulağının arkasında filan vardı eşim el kaldırmış babama. Darp raporu filan aldı babam. Bizimkiler şikayetçi oldu eşimden tabi. Bir kaç gün öncede mahkeme oldu babamla eşimin eşim para cezası aldı tabi. Mahkemedede ailemi hala suçladı yok onlar yürümüş üstünede eşim oraya konuşmaya gitmişte. İyice ailem sinirli yani. Bende bu arada mahkemeye şahit olarak çıktım olanları anlattım napayım. Mahkemeden sonra beni aradı eşim dediği dön evine yıkma yuvayı. 2 aydırda dediği çık gel. Ben ona hep dedim sen getirdin beni babamlara sen gelip özür dilersin ailemden sen alırsın beni asla yapmam onu diyor. Benim ailem düğünden sonra annesinin telefonundan sonra küstüler ailesiyle onu hazmedemediler annesi sürekli benim aileme karşıda eşimi dolduruyordu. Asla özür dilemem diyor. Ailemde sen daha ne bekliyorsun aç boşanma davasını diyor çok zor durumdayım beynim sanki durdu. Lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.

yani biraz tutamadın mı kendini hemen bebek yaptın. sanki güllük gülüstanlık evlilik yaşıyosunuz herşeyiniz tamdı yıllardır da hasrettiniz de yaptınız artık bi çocuk. yapmayın şunu artık ya, koskoca kadınlarsınız, sorsalar her şeyi biliyosunuz yapmayın bunu lütfen ya. ben o iğrenç kocana ve günahkar doyumsuz ailesine bişey demem ki, suç senin. o bebeğin vebali senin boynuna.

Çok haklısınız. Hep merak ederim böyle ne olacağı baştan belli evliliklere neden çocuk yaparlar? Kimseye acımam da o masum yavrulara acıyorum. Ne gereği var ki şimdi böyle bir ortama çocuk...

Haklısınız ama bebeğim için gerçekten pişman değilim hatta iyiki var yoksa ben kafayı yerdim herhalde şimdi. Altınları çoktan harcamışlardır diye düşünüyorum. Ya ben Allah' a haval ettim o aileyi.

Dişlerimi sıktım okurken daha ne fikri beklityorsun adam sana yapmadığını bırakmamış babana el kaldırmış raporunuz var ben olsam asla çocuğu alıp gitmezdim odaya anneme verirdim hemen o arardı polisi ama babacığımı asla o herifle yalnız bırakmazdım.yapman gereken belli işin var ailen arkanda

kızım sen delimisin, Yarabbim akıl fikir ihsan eyle. sen neler diyosun öyle :53::53::53::53::53::53::53:
sen ne bekliyosun hala bu adamı boşamak için.
babana el kaldırması ne demek :53::53::53::53::53::53::53::53::53:
şuan vallahi ürperme geldi bana kalakaldım böyle :53::53::53:
televizyonda izlediğimiz olaylar o kişiler işte bunlar.. boşanmak istedi diye caddenin ortasında dokuz yerinden bıçaklayanlar..
ailesiyle kaldığı evi basıp silahla eşini onun anne babasını çocuğunu katledenler...

Allahımmm :50::50::50::50:

kızım kaç kurtar kendini, baban da sende koruma iste hatta, bu adam hasta resmen. ailesi desen pisliğin önde gideni.
offf ne diyeceğimi bilemiyorum çok kötü oldum şuan.. :50:

Affedececekmiyim artık çok zor. Mahkemeden önce ben belki diyordum. Ama mahkemede gergin geçti. Resmen beynim uyuştu. Çokta üzülüyorum olanlara.

Walla yazdiklarini okuyunca kanim dondu resmen, kayinpedere el kaldirmak ne demek
ben evliliginizi cok saglam goremiyorum, zaten hicbir hakla senin altinlarini senin elinden alamazlar hele bebeginin altinlarini asla
bunlar normal seyler degil, keske en basta kendi evinize ciksaydiniz hic esinin ailesine bulasmasaydiniz
ben bile okurken gicik oldum bu nasil zihniyet, insan evladindan kira mi alir
tamam ev kredisini odeyemiyo olabilirler bunu anlarim ama boyle bi durumda evin tapusunu size verip biz artik odeyemiyoruz siz kendiniz odeyebiliyosaniz odeyin ev sizin olsun diyebilirlerdi altinlari istemek kira istemek ne demek
hele esinin babana el kaldirmasi beni sok etti gercekten hem adamin evinde kizina hakaret ediyo hem de adama el kaldiriyo pessss

Back
X