Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlendm canım hatta şimdi hamileyim :)))
hayatım çok çok iyi şimdi dönüp bakıyorum ardıma yok diyorum olmamalıymış esir almış sani beni sus et gülme konuşma ...
Hayatımın en güzel yıllarını mafetmişim yaşadığımın farkına varmadan ..
boşanma davasını açtınız mı merak ettim ?
Açmıştım canım. Hatta dün ilk duruşmamız vardı.
Katre 84 teşekkürler
ve arkadaşım emin ol benim eski eşim ben evlenmeden önce beni aradı helallik aldı hiç birşeyim rast gitmiyor çok kötüyüm dedi .. Ilahi adalet onunla ve ailesiyle layıgıyla ilgilendi
anlaşmalı olur da hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu süreci.
Şimdilik anlaşmalı değil ama avukatım yinede çok uzamaz dedi işin içinde darp olduğu için.
arayıp soruyor mu sizi peki.
ailenizle sıkı sıkı olun koskoca babanıza bunu yapmış , babanızın gururu ne kadar incinmiştir kim bilir
Engellemek isterim aslında ama çocuktan dolayı yapamıyorum. Arıyor ama ben konuşmuyorum çıkmıyorum telefonlarına, bunu ona msjla yazdım da, sen tercihini yaptın ( evi seçti çünkü, bir o ev için neler yaptı ) benim bu saatten sonra seninle konuşacak hiç bir konum yok çocuğu almak istediğin zaman sadece msj yazarsın dedim. Ama çocuğu alıp verirken maalesef görmek zorunda kalıyorum( Güya çocuğunu çok seviyor her gün alıyor. Avukatım ver istediği zaman dedi sormuştum ben çünkü. Ama mahkemeden sonra hakimin belirlediği günler dışında göstermicem. Yabani anlamıcak biliyorum ama.
kararlı duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. umarım bundan sonra çocuğunuz ve siz çok mutlu bir hayat yaşarsınız.
Canım ben sana yazıyorum ama sanırım posta kutun dolu msj gitmiyor. Öyle bir uyarı geliyor posta kutun dolmuş diye. Bende seni merak ettim son durum nedir? Özelden yazarsan çok sevinirim.
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldümyaşadıklarınız nasıl üzücü nasıl ağır şeyler herşeyi kenara çekerim ama babamı darp eden adamı büyük sözüme tövbeler olsun asla affetmem
anladığım kadarıyla sizde affetmediniz ve dava açtığınız değil mi :26: bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olması dileğiyle sevgiler
Engellemek isterim aslında ama çocuktan dolayı yapamıyorum. Arıyor ama ben konuşmuyorum çıkmıyorum telefonlarına, bunu ona msjla yazdım da, sen tercihini yaptın ( evi seçti çünkü, bir o ev için neler yaptı ) benim bu saatten sonra seninle konuşacak hiç bir konum yok çocuğu almak istediğin zaman sadece msj yazarsın dedim. Ama çocuğu alıp verirken maalesef görmek zorunda kalıyorum( Güya çocuğunu çok seviyor her gün alıyor. Avukatım ver istediği zaman dedi sormuştum ben çünkü. Ama mahkemeden sonra hakimin belirlediği günler dışında göstermicem. Yabani anlamıcak biliyorum ama.