- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Neler neler okudum burda benle aynı durumu yaşayan,aldatılan,kandırılan,çocuğuyla
ortada bırakılan ,hemileyken terk edilen ,içi kanayan bütün kadınları burada dertleş-
meye davet etmek istedim..Çünki,bütün konularda ağır basan (BUNU YAŞAMAYIP
EMPATI YAPMADAN YARGILAYAN KISILER DE OLMASI) genelde yazılanlar hep
''bırak gitsin ne hali varsa görsün ''cümleleri oluyor ya da yargılanıp eleştiri alıyoruz
Oysa ki ,çook severek evlendiğimiz,herşeyimizi verdiğimiz,hatta çocuk verdiğimiz
adamlar tarafından yarı yolda bırakılmak öyle uzaktan bakıldığı gibi kolay bir durum
ve dönem HİÇ DEĞİL:...
Burada nasıl bir iç karmaşası yaşadığımızı,neler yaşadığımızı anlatıp BOŞANAN ve
BUNU ATLATABİLMİŞ kadın arkadaşlarımızdan destek alarak atlatalım isterim ..
Ben 6aylık hamileyken üstüme titreyip beni çok çok sevdiğine emin olduğum adam
tarafından aldatıldığımı öğrendim,sonrasında çocuğum için affedip tam 8aylık korkunç
bir evliliğimi kurtarmaya uğraşma süreci yaşadıktan sonra eşim tek mesajla gitti ve
gitme sebebini bana atarak kendini olaylardan sıyırdı 2,5 aydır evde kalmıyor hatta
ev tuttu
( Ben bu süreçte önce çok kendimi suçladım,sonra onu suçladım ve burdaki
yazılardan çıkarım yaparak biri için gittiğini düşündüm..bir günüm diğerini tutmuyor..
Hergün dengem karışıyor..Mutsuz olduğum dışında ne hissettiğimi tam bilmiyorum ..
Sizler ne durumdasınız?
NOT:Boşanmayan veya bu sürecı yasamayanlar yorum yazmazsa sevınırım.
ortada bırakılan ,hemileyken terk edilen ,içi kanayan bütün kadınları burada dertleş-
meye davet etmek istedim..Çünki,bütün konularda ağır basan (BUNU YAŞAMAYIP
EMPATI YAPMADAN YARGILAYAN KISILER DE OLMASI) genelde yazılanlar hep
''bırak gitsin ne hali varsa görsün ''cümleleri oluyor ya da yargılanıp eleştiri alıyoruz
Oysa ki ,çook severek evlendiğimiz,herşeyimizi verdiğimiz,hatta çocuk verdiğimiz
adamlar tarafından yarı yolda bırakılmak öyle uzaktan bakıldığı gibi kolay bir durum
ve dönem HİÇ DEĞİL:...
Burada nasıl bir iç karmaşası yaşadığımızı,neler yaşadığımızı anlatıp BOŞANAN ve
BUNU ATLATABİLMİŞ kadın arkadaşlarımızdan destek alarak atlatalım isterim ..
Ben 6aylık hamileyken üstüme titreyip beni çok çok sevdiğine emin olduğum adam
tarafından aldatıldığımı öğrendim,sonrasında çocuğum için affedip tam 8aylık korkunç
bir evliliğimi kurtarmaya uğraşma süreci yaşadıktan sonra eşim tek mesajla gitti ve
gitme sebebini bana atarak kendini olaylardan sıyırdı 2,5 aydır evde kalmıyor hatta
ev tuttu

yazılardan çıkarım yaparak biri için gittiğini düşündüm..bir günüm diğerini tutmuyor..
Hergün dengem karışıyor..Mutsuz olduğum dışında ne hissettiğimi tam bilmiyorum ..
Sizler ne durumdasınız?
NOT:Boşanmayan veya bu sürecı yasamayanlar yorum yazmazsa sevınırım.