Boşanmanın Zorluklarından Bahsedelim Mi?

nedır sızı babanızın evıne gonderecek olaylar.ınanın cok uzuldum.affedılemeyecek konular mı aranızda

Ahh ah ben bi bilsem canım, biri bana anlatsa bu olayları sen bişeyleri atlıyosun anlatmadığın yerler var derdim, ama yok iste bir anda oldu nolduysa,
Eşimle ailesiyle görüşmemek şartıyla evlendik daha yeni, ailesiyle görüşmediğimizz süre içinde benim üstüme çok çok aşırı düşen, fakat aynı ilgiyi, hani bir çocuk gibi pohpohlanmayı da bekleyen bi kişi oldu, ben de onun artık tüm ailesi benim diye ve bana olan yaklaşımını da gördükçe onun üstüne düşmeye, yaptığı bütün naz kapris herşeyi çekmeye başladım, tabi bu süreçte erkeklerin kısacık bi zamanda ne kadar değişebildiğini de görmüş oldum.

Sonra eşim annesiyle barışmak istediğini, bu şekilde vicdan azabı çektiğini söyledi, ailesi başka bir şehirde bu arada, ben de düşündüm taşındım tamam dedim sırf onun vicdanı rahat olsun diye, sonra dediki ayda bir gidicez hergün arayalım vs. bende bir kez gittim sonra da sen istersen ayda bir git ben gelmeyi düşünmüyorum dedim, tamam dedi kızmadı, kötü olmadık, zaten yüzyüze 1 kez beraber görüştük ailesiyle, 2.ye gitmedim daha ama her gün tlf. konuşuyolar eşimle

O konuştukça ben de huzursuz oldum açıkçası,biraz o arada huysuzluk yaptım, o da bilmiyorum beni cezalandırmak mı istedi ne yapmak istedi, sen evliliği beceremiyorsun boşanmak istiyorum dedi, biraz sordum neden filan diye, konuşmıycam dedi, heralde üstelerim pişman olurum sandı, ben de toparlandım geldim ailemin yanına..

bence iyi yapmışsın biraz uzak kalmanız iyi olur bi de sakın ben boşanmak istemiyorum filan gibilerinden yalvarma o zaman da kendilerini bi ... sanıyolar, ağırdan almak en güseli

ben yaklaşık 7 yıllık evliyim .pek çok kişinin bir an kaldıramayıp boşanacağı durumlar yaşadım.sabretmek zorunda kaldım .ailemin rızasını almadan evlenmiştim.akrabalarım tepkili idi .biraz kendi özgürlüğüm kısıtlanmasın ;biraz ailem baskı kurmasın .biraz sevgim alışkanlığım sebebi ile dayandım.
okulumu bitirip işe başladım bir yıl filan olmuştu.artık iki yabancı gibiydi sürekli her kavgada babanın evine git gibi telkinler alıyordum.
en son bir gün ailemi arayıp gelmelerini istedim tüm eşyalarımı topladım ayrıldım evden ailem yeni bir ev açtı işe gider gelir oldum.ama alıştığım düzen i bulamadım yalnız kaldım.
şimdi ne olacak ya işten çıkarılırsam ailemle ne yaparım .vah tüh halime diyerek yeniden barıştım.
daha kötü şeyler yaşadım.
bence ayrılmayı düşünüyorsan evet ilk dönem çok zor ben 8 ay ayrı kaldım.yalnızlık öfke kabullenememe gibi durumlar yaşasanızda ;bir ömür mutsuz olmaktan iyidir.şimdi aileme yeniden bir kez daha sırt çevirdiğim için bekliyorum neyi bende bilmiyorum.daha çok üzülmei:(

ben yaklaşık 7 yıllık evliyim .pek çok kişinin bir an kaldıramayıp boşanacağı durumlar yaşadım.sabretmek zorunda kaldım .ailemin rızasını almadan evlenmiştim.akrabalarım tepkili idi .biraz kendi özgürlüğüm kısıtlanmasın ;biraz ailem baskı kurmasın .biraz sevgim alışkanlığım sebebi ile dayandım.
Okulumu bitirip işe başladım bir yıl filan olmuştu.artık iki yabancı gibiydi sürekli her kavgada babanın evine git gibi telkinler alıyordum.
En son bir gün ailemi arayıp gelmelerini istedim tüm eşyalarımı topladım ayrıldım evden ailem yeni bir ev açtı işe gider gelir oldum.ama alıştığım düzen i bulamadım yalnız kaldım.
şimdi ne olacak ya işten çıkarılırsam ailemle ne yaparım .vah tüh halime diyerek yeniden barıştım.
Daha kötü şeyler yaşadım.
Bence ayrılmayı düşünüyorsan evet ilk dönem çok zor ben 8 ay ayrı kaldım.yalnızlık öfke kabullenememe gibi durumlar yaşasanızda ;bir ömür mutsuz olmaktan iyidir.şimdi aileme yeniden bir kez daha sırt çevirdiğim için bekliyorum neyi bende bilmiyorum.daha çok üzülmei:(

demek ki öle ya da böle boşandıktan sonra birleşmemek gerekiyo.yoksa daha kötü oluyo herkesten bunu duyuyorum...

annesi demiştir belkide boşanın diye.. durduk yere niye desin ki kendisi ???
hemen boşanmayın, eşinizin çok kötü huyları yoksa belki bu durum düzelir. biraz bekleyip sabretmenizi tavsiye ediyorum

merhaba canım daha çok yeni evlisiniz ilk zamanlar zor geçer...ben 4 senelik evliyim şuan ayrılıyoruz eşimle...ilk defa geçen gün burda açtığım konulara baktım benimde eşim birden ayrılalım dedi ve uygulamay koydu...burayı okuduğum zaman ağlamaktan bir hal oldum...meğerse adam bana bunu 2 sene öncede yapmış...hep sölemiş ayrılalım bitsin die ama ben yok bunalımdadır şöledir böledir üstünü örtmüşüm...birde üstüne çocuğum olduki aramız çok iyiydi...sonuç 6 aylık bebeğim var ve ayrılıyoruz...diyeceğim o ki eğerki daha baştan böle herşeyde ayrılalım ayrılalım diyorsa hiç uzatma belki arkadaşlar bana kızacak ama bunu sürekli dile getiren bir adamdan anasının dolduruşuna gelen bir adamdan kusura bakma koca falan olmuyo...önce çok güveniyolar kendilerine işin için girince kaçıcak delik arıyorlar...bırak boşver kendini heba ettiğinle kalırsın...

Sema, Allah yardımcınız olsun..
Uzaktan ne konuşsak, ateş düştüğü yeri yakıyor.

İki taraftan herhangi biri aileyle sorun yaşıyorsa o evliliği yürütmek neredeyse zulum oluyor.

Sizde, eşiniz size karşı nasıl olursa olsun, bunu bilseydiniz belkide o huysuzlukları yapmayacaktınız.

Şimdi kalkıp annenize gitmişsiniz; yanılmıyorsam evden ayrıldığınızı dile getirdiniz değil mi ?

Eşiniz ayrılalım dediğinde, arkasından pişman olmadı mı ?

Şuan çok öfkelisiniz, bu yüzden fevri kararlar alıp uygulamayın derim ben.

Sakinleştiktek sonra düşünün; artı ve eksi yönlerini eşinizin ve bu yönlerin devamlılığını.

Bu forumda bu defalarca her konuda neredeyse hep söyleniyor ama gerçekten işe yaradığı için sormak istiyorum ;
neden bir aile danışmanına gitmiyorsunuz ? Bu konuda eşinizi ikna etme durumunuz yok mu ?

merhaba canım daha çok yeni evlisiniz ilk zamanlar zor geçer...ben 4 senelik evliyim şuan ayrılıyoruz eşimle...ilk defa geçen gün burda açtığım konulara baktım benimde eşim birden ayrılalım dedi ve uygulamay koydu...burayı okuduğum zaman ağlamaktan bir hal oldum...meğerse adam bana bunu 2 sene öncede yapmış...hep sölemiş ayrılalım bitsin die ama ben yok bunalımdadır şöledir böledir üstünü örtmüşüm...birde üstüne çocuğum olduki aramız çok iyiydi...sonuç 6 aylık bebeğim var ve ayrılıyoruz...diyeceğim o ki eğerki daha baştan böle herşeyde ayrılalım ayrılalım diyorsa hiç uzatma belki arkadaşlar bana kızacak ama bunu sürekli dile getiren bir adamdan anasının dolduruşuna gelen bir adamdan kusura bakma koca falan olmuyo...önce çok güveniyolar kendilerine işin için girince kaçıcak delik arıyorlar...bırak boşver kendini heba ettiğinle kalırsın...

Bende yazdıklarınıza katılıyorum..

Devamlı ayrılalım diyen bir erkekle , başkalarının sözüyle hareket edecek kadar kişiliğini oturtmamış insanlarla ciddi anlamda evliliği sürdürmek resmen zulumdur.

Bu erkek tipleri asla haketmiyorlar fedakarlıkları.

Bende yazdıklarınıza katılıyorum..

Devamlı ayrılalım diyen bir erkekle , başkalarının sözüyle hareket edecek kadar kişiliğini oturtmamış insanlarla ciddi anlamda evliliği sürdürmek resmen zulumdur.

Bu erkek tipleri asla haketmiyorlar fedakarlıkları.

zaten sürmüyorki güzelim kendini parçaladığınla kalıyosun...bende ne kadar öfke doluymuşum forumdaki herkese ayrıl gitsin bırak gitsin :):):)

erkeklerin her kaprisine, her şımarıklığına anlık kızgınlıkla söylemiştir, aslında onu demek istememiştir, akşam sen güzel giyin kırmızı ruj sür cilve yap vs gibi tavsiyelerle karşılık verirsek olacağı bu, sanki biz hayat arkadaşı değil cariyeyiz, hep onlar kızabilir onlar sinirlenebilir, bigün çocuk ister ertesi gün hık mık demeye başlar, uydu gibi etrafında dönmemizi beklerler, yarandık mı peki?
artık birey olmanın vakti geldi değil mi hanımlar, her sorunda, hatta %100 haklı olduğumuz konularda bile seksi gecelikler giyip bedenimizi sunma işinden vazgeçmenin zamanı geldi, bu yorumum geneldir kimseye özel değil polemiklik bi durum yok yani

erkeklerin her kaprisine, her şımarıklığına anlık kızgınlıkla söylemiştir, aslında onu demek istememiştir, akşam sen güzel giyin kırmızı ruj sür cilve yap vs gibi tavsiyelerle karşılık verirsek olacağı bu, sanki biz hayat arkadaşı değil cariyeyiz, hep onlar kızabilir onlar sinirlenebilir, bigün çocuk ister ertesi gün hık mık demeye başlar, uydu gibi etrafında dönmemizi beklerler, yarandık mı peki?
artık birey olmanın vakti geldi değil mi hanımlar, her sorunda, hatta %100 haklı olduğumuz konularda bile seksi gecelikler giyip bedenimizi sunma işinden vazgeçmenin zamanı geldi, bu yorumum geneldir kimseye özel değil polemiklik bi durum yok yani

süpersinnn....kesinlikle katılıyorum sölediklerine...bi madalya takmadığımız kalıyo yakalarına hata yaptıklarında sonra ne oluyo aman bi açığını görmesin senin şuttttttt ve gooollll...yapmayalım bu kadar yaaaaaa...ben eşimden ayrılıyorum 2 defa eşya satmış evimi bozmuş 3.evi kurmuş onuda batırmak üzereyken gidip kendine 750 liralık ziyafet çekmiş barda arkadaşlarıyla hala dioki ama özür diledim sen affetmiyosun...çünkü her hatasında aman huzur bozulmasın aman şu olmasın bu olmasın hep pooohhh pooohhhla dur...yok ya gerek yok...

süpersinnn....kesinlikle katılıyorum sölediklerine...bi madalya takmadığımız kalıyo yakalarına hata yaptıklarında sonra ne oluyo aman bi açığını görmesin senin şuttttttt ve gooollll...yapmayalım bu kadar yaaaaaa...ben eşimden ayrılıyorum 2 defa eşya satmış evimi bozmuş 3.evi kurmuş onuda batırmak üzereyken gidip kendine 750 liralık ziyafet çekmiş barda arkadaşlarıyla hala dioki ama özür diledim sen affetmiyosun...çünkü her hatasında aman huzur bozulmasın aman şu olmasın bu olmasın hep pooohhh pooohhhla dur...yok ya gerek yok...

alışmış çünkü affedilmeye, affetmemek bi seçenek değil, aldatsa gelse yine bi özür olmadı bi çiçekle örtülecek üstü, örtülmüyosa laf kalabalığıyla üste çıkma, daha da olmadı şiddet, bu adamları bu hale anneleri getirdi bizde çanak tuttuk, artık yapılacak şey doğurduğumuz çocuklara sen bir bireysin erkek olarak doğman sana üstünlük vermiyo mantığını aşılamak bence

Melisim sen burcubiriktirir misin?

alışmış çünkü affedilmeye, affetmemek bi seçenek değil, aldatsa gelse yine bi özür olmadı bi çiçekle örtülecek üstü, örtülmüyosa laf kalabalığıyla üste çıkma, daha da olmadı şiddet, bu adamları bu hale anneleri getirdi bizde çanak tuttuk, artık yapılacak şey doğurduğumuz çocuklara sen bir bireysin erkek olarak doğman sana üstünlük vermiyo mantığını aşılamak bence

yada kızlarımıza aman sen kızsın yuvayı diş kuş yapar kocanı alttan al yuvanı ayakta sen tut mantığından vazgeçirmemiz gerekiyor...

:D:D ta kendisiyim canım soyadımı değiştireceğim için kullanıcı adımıda değiştirdim :)

Yazdıkların, açtığın konular tanıdık geliyo :D Sabahtan beri kim bu kim bu diyorum ben de :D

elmayrada sherlock holmes gibi maşşallah :1:

ahahah nazar değmesin :D bi büyüteçi hakettim :D

:9::9::9: hiç güleceğim yoktu sabah sabah azcık keyfim yerine geldi bütün öfkemi attım ya :D

:) Allah ağlatmasın

Ahh ah ben bi bilsem canım, biri bana anlatsa bu olayları sen bişeyleri atlıyosun anlatmadığın yerler var derdim, ama yok iste bir anda oldu nolduysa,
Eşimle ailesiyle görüşmemek şartıyla evlendik daha yeni, ailesiyle görüşmediğimizz süre içinde benim üstüme çok çok aşırı düşen, fakat aynı ilgiyi, hani bir çocuk gibi pohpohlanmayı da bekleyen bi kişi oldu, ben de onun artık tüm ailesi benim diye ve bana olan yaklaşımını da gördükçe onun üstüne düşmeye, yaptığı bütün naz kapris herşeyi çekmeye başladım, tabi bu süreçte erkeklerin kısacık bi zamanda ne kadar değişebildiğini de görmüş oldum.

Sonra eşim annesiyle barışmak istediğini, bu şekilde vicdan azabı çektiğini söyledi, ailesi başka bir şehirde bu arada, ben de düşündüm taşındım tamam dedim sırf onun vicdanı rahat olsun diye, sonra dediki ayda bir gidicez hergün arayalım vs. bende bir kez gittim sonra da sen istersen ayda bir git ben gelmeyi düşünmüyorum dedim, tamam dedi kızmadı, kötü olmadık, zaten yüzyüze 1 kez beraber görüştük ailesiyle, 2.ye gitmedim daha ama her gün tlf. konuşuyolar eşimle

O konuştukça ben de huzursuz oldum açıkçası,biraz o arada huysuzluk yaptım,
o da bilmiyorum beni cezalandırmak mı istedi ne yapmak istedi, sen evliliği beceremiyorsun boşanmak istiyorum dedi, biraz sordum neden filan diye, konuşmıycam dedi, heralde üstelerim pişman olurum sandı, ben de toparlandım geldim ailemin yanına..

Kocanın ailesiyle telefonda konuşmamasını mı istiyorsun? Sence bu normal bir davranış mı? Ben de hergün telde ailemle konuşuyorum bu kocamı rahatsız etse bunun için huysuzluk çıkarsa bende bunu kabul etmem kimse kabul etmez. Suçu kendinde ara bence.

Back
X