Eşinizininki bir karakter problemi. Saygısız, fesat ve bencil biri belli ki. Ailenizin parasına malına mülküne de göz dikmiş. Terapi karakter değiştirmez, bence altınınıza kaynaklarınıza yazık etmeyin. Bu arada sizi çok iyi anlıyorum aynısını ben de yaşadım yıllarca. Benim ex eş de annemden babamdan gelecek mirası hesaplardı, kardeşime yapılan yardımlara konuşur beni doldurmaya çalışırdı. İnsanların parasını ne yaptığı seni ilgilendirmez deyince de. başka bahanelerle kavga çıkarırdı. ben de sinir olur yediğim hakaretler ve sinirimle kalırdım. Cidden annem ve babamın malı ve ne yaptıkları üzerine söz söyleme hakkını kendinde bulurdu. Ailema saygısızlık yapamazdı ama arkalarından beni sevmediklerini, kardeşimi daha çok sevdiklerini söyler, sonra beni suçlardı

. Psikolojik manipülasyon yani. inanmazdım ama yine de kendimce çocuğum için boşanmaz değişmesini beklerdim. Benimki de cahillik işte. En son 17 yıllık evliliğin sonunda bir 17 yıl daha çekemem bu tipi dedim. Ben bu dünyaya bu insanın bozuk karakterini düzeltmek için gelmedim dedim ve boşandım. Ayyy evden sinir bozucu bir kütle çıkıp gitmiş gibi rahatladım ya, keşke daha önce cesaret etseydim

Hayatınızı cesaret edip kurtarın ondan. Bir öneri daha. Eğer cimriyse sizden gizli parada biriktirmiştir. Boşanmaya kesin karar verdiğinizde bir avukatla konuşup tedbir koydurun tüm hesaplarına . Çekmeyin şu tipleri